Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim benden güzel haber almak istiyorsunuz biliyorum hepberaber heyecanlandık sevindik benim testlere inanmak zor herşey uyumluydu testler lekeler evet güzel gidiyordu ama kabul edelim çakıldım sizin hatrınıza test alıp yapcam yarın söz hepimizin şüphelerimiz gitsin diye ve gidecek he inşallah çıksada çıksa pozitif görsek

Ahaa bakın biri zamanında konu bile açmış

Aminn İnshaAllah hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzuşummm

Aşko bak yapma beni normalde asla sivrisinek ısırmaz çok nadirdir yani şimdi enerji alanlarına girip çağırcam habire ısırcaklar uğraş dur

Evet kuzum ama benim koca hep aşerdiği için ben hiç onu baz almadım nasıl yaptın kız onu
Ben yapmadım aşko şaka yapıyorum oda normalde aşerir de ara ara bugünde aşerdi markete gittik ya ne istediğini bilemedi tatlılara baktı çıkarken turşu suyu dedi falan sonra da elmalı kurabiye istedi arıza ya tam parayı verdik kapıda bekliyodu motoru kapıda duruyo diye ayy ama sen parayı verdin dimi elmalar da çok güzelmiş diyo dedim alalım istiyosan malzeme varmıydı dedi var var elma alalım dedim ay biraz daha konuşursam sende aşercen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…