Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam tersine seninki aşeriyor bu nasıl bir kararverememezlk..

Bazen benim eşimde durup dururken acikiyor bende ona hayırdır hamile misin yoksa diyorum oda göbeğini şişirip evet 6 aylık diyor

Stres yaşamaman güzel olmuş tamamen bırakman dileğiyle o zaman
Olsun kendin için 4 gün ara vermişsin gibi düşün bebiş gelince zaten bırakırsın

Bende 5 sene 6s plus kullandim ve dedigin gibi batarya skntlydi onuda ozaman cuzi bi rakama yaptirdim kızıma verdim tablet niyetine. Hala sapasağlam. Ben aldigimda ilk ciktiginda 8 bine aldim sonra kaybettim iste. Çok üzüldüm ama icinde bi dünya resmim herseyim banka hesaplarim ve tlfna bagli sosyal medyam falan vardi sonra mailimle iptal ettirdik hepsini tlfnuda kullanılmaz hale getirttik iphone la iletisime gecip. Yenisini kışın aldım 12.500 e suan aşırı pahalanmis.

Kan verecekmisin
Günaydın canim, az önce yaptim testi tabii ki negatiftest mağduru oldum yine
Geçen yaptigim da kaset testdi ama şimdikinden değildi farkli markaydi
Hala umudum var
Oğluma hamileyken 1hafta boyunca her gün test yaptim farkli marka testlerdi birinde çıktı digerinde yok gah silik oldu gah negatif gibi gölge
Yumurtlama göre bat bugün
Takvime göre 29u

Kuzum testler senin elinde ve gozle eminim daha iyi gorunuyor ve sende kendi vucudunu taniyorsun. Dahada koyulasacak insallah diyorum ya Rabbimin mucizeleri coktur diye. İnsallah bizleride bu güzel mucizeleriyle tatlandirir

Atsana bize testi. Kaset test ilkinde ciktiysa buyuk ihtimal vardir

Bekle biraz daha o halde bu testler çok sinir bozucu

Günaydın kuzum şuan şaşkınım ama doğru olabileceğine inanıyorum aldığın testin hcgsi yüksek olduğu için algılayamamıştır atsana testlerii bizede aşko

İyi yapmışsınız aman kimin eline geçeceği belli olmazdı, evet o yüzden gözümüz gibi bakalım telefonlara aşko kaybetmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…