- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.361
Ben yapmadım aşko şaka yapıyorumoda normalde aşerir de ara ara bugünde aşerdi markete gittik ya ne istediğini bilemedi tatlılara baktı çıkarken turşu suyu dedi falan sonra da elmalı kurabiye istedi arıza ya tam parayı verdik kapıda bekliyodu motoru kapıda duruyo diye ayy ama sen parayı verdin dimi elmalar da çok güzelmiş diyo dedim alalım istiyosan malzeme varmıydı dedi var var elma alalım dedim ay biraz daha konuşursam sende aşercen
Sagol tatlım, inşaallah gebeliktirCamım tebrik ederim ben kaçırmışım gebelik var çizgi bar sende de
Masalllah kız cok belırgın hayırlı olsunAşko bak şimdi yaptım_Umutlu_Pozitif_
Oraya güneş vurmuyo ki etkilememesi lazımYaaa aşkoo evet demek isterimama az önce haberde gördüm güneş tutulması en çok karadenizi etkileyecekmiş ahahaha ben şehir hatta bölge değiştirmem lazım Mucizemmm16 @Annabelle1 Demgey3 R raainbow R Random3 duydunuz mu haberleri siz
Stres yaşamaman güzel olmuş tamamen bırakman dileğiyle o zamanİnşallah canım Ben dört gün içmedim ilk gün bir tane içesim geldi yarım attım içim rahat etmedi içemedim diğer günler gece içesim geldi içmedim baş ettim öyle büyük stres yaşamadım canım bebek olduğunu bilince insan vicdanen istemiyor he tabi bebek yokmuş peşpeşe içiyorum iki gündür biraz fazlalaştırdım ama yarın artık normal sınırda içmeye başlayacağım mecburiyet olunca içim el vermiyor ama mecburiyet olmayınca içiliyor
Anaaaam gözle görülür, şaşı yapmayan testlerdenAşko bak şimdi yaptım_Umutlu_Pozitif_
Sen bence tekrar test yap kuzuBana bu yorumun doğru olamayacağını ve mümkün olmayacağını söyleyin reklamdır diyin lütfen yoksa yarın test almaya koşacağım salak gibiMucizemmm16 Demgey3 @Annabelle1
Bebisimizzzz varrrAşko bak şimdi yaptım_Umutlu_Pozitif_
Bende 5 sene 6s plus kullandim ve dedigin gibi batarya skntlydi onuda ozaman cuzi bi rakama yaptirdim kızıma verdim tablet niyetine. Hala sapasağlam. Ben aldigimda ilk ciktiginda 8 bine aldim sonra kaybettim iste. Çok üzüldüm ama icinde bi dünya resmim herseyim banka hesaplarim ve tlfna bagli sosyal medyam falan vardi sonra mailimle iptal ettirdik hepsini tlfnuda kullanılmaz hale getirttik iphone la iletisime gecip. Yenisini kışın aldım 12.500 e suan aşırı pahalanmis.Ayy aşko geçmiş olsun çok üzüldüm içine oturmuştur illakiben aldığımda 9 bindi hemen sonra 13 e çıktı sonra uçtu gitti ahaha 7 sene 6s kullandım öyle sağlam bir telefon olamaz halen duruyor tek sıkıntı artık batarya öldü şarj tutmadığı için bunun miladı doldu dedim geçen sene nisanda aldık sanırsam bunu hatta eşim samsung kullanıyor Samsung alalım mı dedi ben babamın evinden iphone ile geldim sana demiştim
Kan verecekmisinSagol tatlım, inşaallah gebeliktir
Test mağduru olmam
Sabah eşim işe gitsin gidip test alıcam inşaallah çift çıkar
Günaydın canim, az önce yaptim testi tabii ki negatifKan verecekmisin
Kuzum testler senin elinde ve gozle eminim daha iyi gorunuyor ve sende kendi vucudunu taniyorsun. Dahada koyulasacak insallah diyorum ya Rabbimin mucizeleri coktur diye. İnsallah bizleride bu güzel mucizeleriyle tatlandirirKuzum kimisinde çizgi bile çıkmıyor bebiş varken bende en azından gölge var bunada şükür.. daha fazla.cikmayabilir de yani hiç gölge olmayan testlerim oldu ..
Önemli değil kese bebek ve kalp atışı hedef bunlar varsın teste göstermesin
Atsana bize testi. Kaset test ilkinde ciktiysa buyuk ihtimal vardirGünaydın canim, az önce yaptim testi tabii ki negatiftest mağduru oldum yine
Geçen yaptigim da kaset testdi ama şimdikinden değildi farkli markaydi
Hala umudum var
Oğluma hamileyken 1hafta boyunca her gün test yaptim farkli marka testlerdi birinde çıktı digerinde yok gah silik oldu gah negatif gibi gölge
Yumurtlama göre bat bugün
Takvime göre 29u
Bekle biraz daha o halde bu testler çok sinir bozucuGünaydın canim, az önce yaptim testi tabii ki negatiftest mağduru oldum yine
Hala umudum var
Oğluma hamileyken 1hafta boyunca her gün test yaptim farkli marka testlerdi birinde çıktı digerinde yok gah silik oldu gah negatif gibi gölge
Takvime göre 29u
Atsana bize testi. Kaset test ilkinde ciktiysa buyuk ihtimal vardir
Evet haklısın, belirtiler bi yandan da şimdi ki test kafam karıştıBekle biraz daha o halde bu testler çok sinir bozucu
Günaydın kuzum şuan şaşkınım ama doğru olabileceğine inanıyorum aldığın testin hcgsi yüksek olduğu için algılayamamıştır atsana testlerii bizede aşkoGünaydın canim, az önce yaptim testi tabii ki negatiftest mağduru oldum yine
Hala umudum var
Takvime göre 29u
İyi yapmışsınız aman kimin eline geçeceği belli olmazdı, evet o yüzden gözümüz gibi bakalım telefonlara aşko kaybetmedeBende 5 sene 6s plus kullandim ve dedigin gibi batarya skntlydi onuda ozaman cuzi bi rakama yaptirdim kızıma verdim tablet niyetine. Hala sapasağlam. Ben aldigimda ilk ciktiginda 8 bine aldim sonra kaybettim iste. Çok üzüldüm ama icinde bi dünya resmim herseyim banka hesaplarim ve tlfna bagli sosyal medyam falan vardi sonra mailimle iptal ettirdik hepsini tlfnuda kullanılmaz hale getirttik iphone la iletisime gecip. Yenisini kışın aldım 12.500 e suan aşırı pahalanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?