Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüm belirtiler ve silik çizgi yerle bir etdi beni
İnşaallah toparlarım hemen
Toparlayacaksın canım hepsi geçicek eğer olmadıysa eğer adetse yeni aya yeni umutlar besleyerek başlayacağız insanız düşeriz ama kalkarız Allah sevdiği kullarının sesini, dualarını duymak için bazen şer verir ama hayrınıda peşine en güzel biçimde verir dualarımız Allah’a ❤umutlarımız her zaman onda yıkılmak yok yılmak yok daha güzel şeyler göreceğiz

Ayy kızlar beynim sökülüyo kızımın okula kantinde kahve dökülmüş onu aldım eve dönüyoruz bakamadım gidince yazicigim

Aynen aşko enfeksiyon var galiba bana yine antibiyotik yolları gözüktü ya ayyy inşallah kuzucum bakalım hayırlısı
Bebişim sırf gebelik düşünüyoruz o yüzden değerlere bakalım dediğim için gittik bal gibi biliyordu doktor bu gün aşırı sinir oldum ona bugün gittiğim doktor yine aynı değer çıkarsa ilaç başlatırız dedi yine aynı değer çıktı büyük ihtimal ilaç başlıycaz bakalım hepsi çok iyi çıktı kuzum sadece hormonlara bakmadı doktor daha doğrusu ben söyleyecektim unuttum onu da sonuçları göstermeye gidince söyliycem

Kadın doğum doktoru bul ama endokrin de uzmanlaşmış olan doktor bul ona dikkat et yeni bir Dr git yada direk Gökalp hocaya git onun kitabı falanda var adam kitap çıkartmış bir araştır bakalım
Tamam kuzum Gökalp hocayı araştırcam teşekkür ederim Kadın doğum doktoru buldum kuzum çok iyi diyorlar ona da gideceğim ama bir sene dolmadan tam bakmıyorlar ya bir senemin dolmasını bekliyorum açıkçası kadın doğuma gitmek için

Valla kuzum nerede okusam engel yazıyordu ondan biraz sinirlendim inşallah kuzum çok teşekkür ederim Sen ne yaptın bebeğim en son doktor çok iyi konuşmuştu tekrar gittiniz mi
Aman değiştirmeyin zten zor buluyom isimleri yenilerine alışamam
Aman aman aynen bende iyice karıştırırım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…