- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.541
Asla aslaİptal iptal iptalduymadın aşko duymadıııkk
Aa çok nettTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys miraclebeyb @raainbow annabelica ve diğer güzellerim
Bende hamile sanıp sonra nasıl fosss çıkıyor gelin görün adlı bir başlık açayımSana serbest bebeğim, Aralık seninbiz hepimiz ayrı konularda topik açalım. Ben mesela nasıl hamile kalınmaz diye bir topik açıcam siz gelmeyin
Asko hiç bilmiyorum ki başıma gelmediKızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Mavimiresl miraclebeyb @Ginnys ve diğer okuyan canlar
Adetmi yerleşmemi aceba nasıl anlarım
Tarzını değiştirmemi tavsiye ederim aşkoşum❤❤ çünkü bende senin gibiydim önceden şimdi ki halim en iyi halimBenim tarzım bu aşko. Kötüyü düşünürüm iyisi gelirse de mutlu olurum. Ama kendimi önce kötüye hazırlayayımAblama da diyorum tüp bebek olacak böyle böyle oldu diyorum. Hala hazır mısın iyi düşündün mü diyo. Ya beni niye kimse anlamıyo ya çevremdeki herkes manyak
Zor mu nefes alıyosun aşkım şişkinlik mi var yoksa cabuk mu yoruluyosunAnladım canım bazı günler öyle uyanıyor insan güne ve öylede gidiyor o gün
İyi şükür aşko test yaptım ikna olalım artık diye beyaz tertemiz çıktı
Bugün zor nefes alıyorum nerdeyse çok şiş hissediyorum kendimi adet yaklaşıyor ya etkileri başladı iyiceyemek yaptım ortalığı topladım oturdum şimdi
KesinlikleAsla aslaböyle bişey yok iyiyiz güzeliz enerji tavan yiihuuu
Şişkinlik aşko adete yakın ödem şişkinlik olur ya sanki on tabak yemek yemişimde içimde şişkinlik olmuş gibi o şekil yani ama yemedim ahahahaZor mu nefes alıyosun aşkım şişkinlik mi var yoksa cabuk mu yoruluyosunadet yaklaşmasın istemiyoruz oh eline sağlık aşkısı ❤❤
Belki değildir güzel haberler bekliyoringŞişkinlik aşko adete yakın ödem şişkinlik olur ya sanki on tabak yemek yemişimde içimde şişkinlik olmuş gibi o şekil yani ama yemedim ahahahayaaa geliyor bence takvimde sağolsun hiç bilmiyormuşum gibi reglin yaklaşıyor diye bildirim göndermiş zalim
Ahahaha aşko ikna olun diye iki test birden yaptım görmüyormusun yok yokkBelki değildir güzel haberler bekliyoringumudum asla tükenmiyo yalnız ❤❤ off o takvimler insanı deli ediyo biz bilmiyoz sanki
Görüyorum ama ikna olamıyorumAhahaha aşko ikna olun diye iki test birden yaptım görmüyormusun yok yokk
Tamam aşko üç gün sonra ben seni ikna edicem ahahahaGörüyorum ama ikna olamıyorum
Bende erken gebelik testi yaptığımda öyle yapmıştım çok çabuk atmıştım birlikteliğimiz uzun sürmedi onunlaTamam aşko üç gün sonra ben seni ikna edicem ahahahahayatımda bu kadar kısa sürede testi yapıp bakıp fotosunu çekip hemencik çöpe attığım ilk test oldu
Şimdi çıktım wc-dan adet oldum galibaLale95 aşkısı ne durumdasın
Canım çok sevindim ay resmen hamişsinTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys miraclebeyb @raainbow annabelica ve diğer güzellerim
Maşallah olsun canim ya baya net çizgi buTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys miraclebeyb @raainbow annabelica ve diğer güzellerim
İnşallah adet degildir aşkımŞimdi çıktım wc-dan adet oldum galiba
Kırmizı kahve rengi gibi akıntım oldu ped taktım,karnıma da sancı girdi,acayip buruyor
Yok annem yok korkmaBak bu olur aşkoilacı içtim aşkım coktaaaannn off yumurta istemiyo canım ekmek arası yaptım aşko çayla beraber yiyorum vurma anne vurmaaağğ
Ayy sen hamilesn yaa inanamıyorumgözlerim doldu resmen maşallahh yaaa oldu sonunda sağlıkla ilerlesn kan ne zaman verceksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?