Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarzını değiştirmemi tavsiye ederim aşkoşum❤❤ çünkü bende senin gibiydim önceden şimdi ki halim en iyi halim benide kimse anlamiyo aşko merak etme

Zor mu nefes alıyosun aşkım şişkinlik mi var yoksa cabuk mu yoruluyosun adet yaklaşmasın istemiyoruz oh eline sağlık aşkısı ❤❤

Zor mu nefes alıyosun aşkım şişkinlik mi var yoksa cabuk mu yoruluyosun adet yaklaşmasın istemiyoruz oh eline sağlık aşkısı ❤❤
Şişkinlik aşko adete yakın ödem şişkinlik olur ya sanki on tabak yemek yemişimde içimde şişkinlik olmuş gibi o şekil yani ama yemedim ahahahayaaa geliyor bence takvimde sağolsun hiç bilmiyormuşum gibi reglin yaklaşıyor diye bildirim göndermiş zalim

Belki değildir güzel haberler bekliyoring umudum asla tükenmiyo yalnız ❤❤ off o takvimler insanı deli ediyo biz bilmiyoz sanki

Belki değildir güzel haberler bekliyoring umudum asla tükenmiyo yalnız ❤❤ off o takvimler insanı deli ediyo biz bilmiyoz sanki
Ahahaha aşko ikna olun diye iki test birden yaptım görmüyormusun yok yokk

Eklentiler

• BB8A6267-55F2-4263-BBE2-A57D06FC7153.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…