- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.761
Olabilir kuzum belki biraz yormuştur kafasını erkekler bizim gibi değil sonuçta belki ilaçları kendini kötü hisseder psikolojik olarak diye içmek istemiyo onlar en ufak şeyde kendini yetersiz hissediyo ya malum biz napak bilmiyorumAsko sabah ekşın vardi kalktim ic camasirimi almaya diyoki yat yat ben veriyim sen kalkma bebek icin yat diyo. Cok istiyor bebeği ama verdigi tepki farkliydi bence içesi yok ilaclari ondan yapiyo
Dimi gereksiz yere hemideNasip aşko inşallah hayırlısı olurseveriz harcamayı
Havalı girişler benden sorulur aşşkoHoşbuldum
Olsun regl olmak da güzel oda bir nimet ben pko dan dolayı düzenli regl bile olamıyorum yine de buna şükürhadi bakalım şu mfk ile hamile kalanlara seni de ekleyelim bende ekimden sonra başlayacam onlara
Oohh en iyisi çalışmak aşko başka türlüsü olmaz kafa dağıtmak en iyisi hayırlı olsun kuzum ❤ bizim de takvime göre yumurtlamadan bi gün önce ve yumurtlama günü oldu sonrası 1 hafta sonra 1 ekşın oldu o kadar zaten benden çocuk mocuk çıkmaz arkadaş boşuna debeleniyorumBen anca görenlerdenim bu ay umutlu değilim zaten 2-3 ekşınla kapattık onlarda neye denk geldi gelmedi bilmem bat tarihini bekliyoruz kafa dağıtmak için işe girdim yarın başlıcam yoksa başka türlü artık takıntılı olmaya başlıcam sende durumlar nasıl yoluma girdi mi iyimisin
Kurban olayım yap şu testi artık patladık meraktanBenim bat 26 Ağustos ama test yapmadim. Henuzde adet baslamaditest yapinca hepinizi etiketlicem canlarim
İnslllah annanem hastalandi kizlar acil istanbula gitmem gerekti test bugunde yalan olcak sanirimAy inşallah çift çizgiyle dönersn
bende histereskobi oldum rahımım t seklındeydı ve 3 kere dusuk yaptım adetime 2 gun varken pembe lekenmem oldu dunde kahverengı renkte lekenmem oldu adetımde gecıktı 2 gun acaba hamıle olbılır mıyımHistereskopi ile anladi tatlim,hsg gibi bişey,vajinaya başında kamerasi olan alet ile bakiyorlar
Benim o hsfta ağrısı, gecti, 5 gün sonra yani bugün tekrar cok hafif başladı yine adet olacakmışım gibi ama çok hafif.25 de benim canım hala ağrım gelip gidiyor akıntım hiç yok şuan normalde olurdu devam ederdi regl yakınken olmazdı
Hadi inşallahBenim o hsfta ağrısı, gecti, 5 gün sonra yani bugün tekrar cok hafif başladı yine adet olacakmışım gibi ama çok hafif.
Akıntı bende de yok.
Senin bat 6 sı mı?Hadi inşallah
Yok 7 si canimSenin bat 6 sı mı?
Aynıyız, daha çok erken di mi belirtilere?Yok 7 si canim
Aynen bacım gidecek para cepte kalmıyorDimi gereksiz yere hemide
Bilmiyorum kuzum bugün wc gittim baya bı akıntım oldu sarı renkte sağ kasigim ağrıyor bazen hsg den mi ki ya bu kadar erken zannetmiyorumAynıyız, daha çok erken di mi belirtilere?
Ağrın sızın varmiydi?bilmek olmaz belki adet lekesi degildirKızlar bugün bat günümdü ve kahverengi lekem geldi
Sanırım adet oldum
Tahmin etmiştim zaten de
Çoğalır mı bilmiyorum
Lale95 Eylül topiğine geliyorum seninle
Benim aynı adet belirtileri.Bilmiyorum kuzum bugün wc gittim baya bı akıntım oldu sarı renkte sağ kasigim ağrıyor bazen hsg den mi ki ya bu kadar erken zannetmiyorum
Ayyyyyyyyyy pozitiiiiiffffKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Ayyy çok sevindim canim yaaaKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Bu testi çok iyi sakla ve sana dogal yolla hamile kalamazsin söyleyen doktorun gözüne sokarsinKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?