Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy aşko kaynatcak halimiz kalmadı ya gı başım cok ağrıyo ölüyoring sen napıypsun iyi misin aşkım ?
Nolduuuu migren mi var ay bende var da Allahım şifa versin çok geçmiş olsun aşko . ben iyiyim bugün yumurtlama akıntım basladı benimki gelsin işten hadi dicem ekşın zamanı

Aaa ortalıktan kayboldun mu tam kayboluyorsun aşko sende he napıyosun nasılsın kuzum
Hiç sorma sonra oku oku bitmiyor okumasam olmaz çok şey kaçırmış hissediyorum iyiyim kuzum yaaa işte yeni yumurtlama dönemine girmiş bulunmaktayım bakalım bu ay nasıl olacak

Ooo bol bol dolu dolu değerlendirmeler sana aşko bende yumurtlamanın son günlerine kadar almıyorum sonra hoop bi bakmışsın sipariş geçilmiş bugün kaset test almaya gittim ya 10 tane aldım artımed

Nolduuuu migren mi var ay bende var da Allahım şifa versin çok geçmiş olsun aşko . ben iyiyim bugün yumurtlama akıntım basladı benimki gelsin işten hadi dicem ekşın zamanı
Migren galiba aşkım böyle kafamı oyup beynimi sökesim geliyo gözlerimi içeri vurup sokasım var oooo hadi gol olsun bebeğim

Ooo bol bol dolu dolu değerlendirmeler sana aşko bende yumurtlamanın son günlerine kadar almıyorum sonra hoop bi bakmışsın sipariş geçilmiş bugün kaset test almaya gittim ya 10 tane aldım artımed
Yaaa ahhahahhahaha olaysın bombasın harikasın alemsin süpersin ya ama cidden test almak da yapmak da ayrı bir zevk halime dönüşüyor

Migren galiba aşkım böyle kafamı oyup beynimi sökesim geliyo gözlerimi içeri vurup sokasım var oooo hadi gol olsun bebeğim
Aynen migrendirler bunu iyi bilir kafamı iki elime alıp duvarlara vuruyorum tutunca zonk zonk zonk zonklamasın bitmiyor of geçmiş olsun aşkım

aaaa bak olumsuzluğa sokakta yürürken önüne değilde arkaya bakarak yürürsen önünü göremez düşersin aşko bırak şimdi geçen ayı bu ay başka bir yol başka bir düzen başka bir umut
Aynen valla sen naptın adet oldun mu sen sımdı ben
Bakalım bu ay cidden başka bi düzen asılama videoları izledim de doktorlar dan asırı kolaymış ya

Nasılsın cano?tedavi süreci nasıl ilerliyo?
Rabbim sevindirsin inşaallah
Kuzu doktora gittik işte adetlıyken baktı ya guzel dedi
İğneyi aldık dün ve bugün koldan esım vurdu
Cuma gidşcem bakıcak yumoslara
Güzel gidiyor rahatım hersey den once bakalım aennnaptınn ya kan verdin mi sen boşver benı sen naptın sen :)

Aynen valla sen naptın adet oldun mu sen sımdı ben
Bakalım bu ay cidden başka bi düzen asılama videoları izledim de doktorlar dan asırı kolaymış ya
Niye izliyorsun doktor mu olcan sana doktorun ne derde uygula gerisini bırak araştırma aşko ya bir şeyinde üstüne üstüne ibini dibini araştırmadan yapsak olmaz dimi yok aşko iki gün kaldı yarın itibariyle bata

İnşallah kuzum bakalım yola devamke
Ooooooo ekşın günleri severiz
Vallla sanki test yspacann gibi hissediyorum bacım

Ay valla ilk defa duydum kız iğnenin koktuğunu ama olsun koksa da güzel bir hizmete aracılık ediyor katlanacağız artık
Hemde. Nasıl korkuyor vallla leş ama aynen
Burda biri yazmıs iğneden bi damla gelince bile koyamıyomus yalamak istiyormuş sitede bi kızın yorumun da okumuştum
Şakasına demiş yanı
Cok güçlü bi
İğne annabelica gonalf sende vurulucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…