- 26 Aralık 2015
- 12.499
- 20.716
- 398
- 34
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.721
Nolduuuu migren mi var ay bende var da Allahım şifa versin çok geçmiş olsun aşko . ben iyiyim bugün yumurtlama akıntım basladı benimki gelsin işten hadi dicem ekşın zamanıAyy aşko kaynatcak halimiz kalmadı ya gıbaşım cok ağrıyo ölüyoring sen napıypsun iyi misin aşkım ?
Kız benim de regl bitti bugün 14. Gün yumurtlama akıntım başladı akşam üstü. Ekşınlara başlıcamAy aşşko napalm regl bitti ekşına başlıcaz kısır döngüdeyiz bildiğin gibisen naptn
Hiç sorma sonra oku oku bitmiyor okumasam olmaz çok şey kaçırmış hissediyorumAaa ortalıktan kayboldun mu tam kayboluyorsun aşko sende henapıyosun nasılsın kuzum
Ooo bol bol dolu dolu değerlendirmeler sana aşkoHadi bu ay senin ayın olsun inşallah amiiiiiinnnn canoben de bugün yumurtlama akıntımı gördüm artık kop kop zamanı yaaa her ay da ayrı umut güzel oluyor haaaa atraksiyon bol. _Umutlu_Pozitif_ aşkımı iyi anlıyorum gecen ay her testten bir tane aldıydım ahhahahahha bu ay test almadan yoluma devam ediyorum bakalım ne zamana kadar dayanıcam
Ooohhh missssler gibi gelsin enerjiiiiiİnşaallah aşkomyarin patlatirım hint şarkisı laçça laçça diye full enerji depoların
Geçmiyo aşko en erken 2 de uyuyabilirimAşko içme uyursun erkenden geçer ağrın bu kadar dayandın
Bedenim olmasa da ruhum aranızda ona göreAyyy nerelerdesin bebitoooçok özledik seni
Bu ay bendensin o zaman kaderdaşım elli tane test yaptım slik çıktı bu ay üstüne adet olunca ben şokNasılsın aşko?bende test mağduru oldum bu ay2gün önce kaset testim silik çıkti bu günde adet oldum durumlar nanay
Migren galiba aşkım böyle kafamı oyup beynimi sökesim geliyo gözlerimi içeri vurup sokasım varNolduuuu migren mi var ay bende var da Allahım şifa versin çok geçmiş olsun aşko . ben iyiyim bugün yumurtlama akıntım basladı benimki gelsin işten hadi dicem ekşın zamanı
Yaaa ahhahahhahaha olaysın bombasın harikasın alemsin süpersin yaOoo bol bol dolu dolu değerlendirmeler sana aşkobende yumurtlamanın son günlerine kadar almıyorum sonra hoop bi bakmışsın sipariş geçilmiş bugün kaset test almaya gittim ya 10 tane aldım artımed
Aynen migrendirler bunu iyi bilir kafamı iki elime alıp duvarlara vuruyorum tutunca zonk zonk zonk zonklamasın bitmiyor of geçmiş olsun aşkımMigren galiba aşkım böyle kafamı oyup beynimi sökesim geliyo gözlerimi içeri vurup sokasım varoooo hadi gol olsun bebeğim
Bol bol cacık yedik yanındaYogurt varsa yeyin bişey olmaz inşallah
Ayy sağol aşkım inşallah geçerAynen migrendirler bunu iyi bilir kafamı iki elime alıp duvarlara vuruyorum tutunca zonk zonk zonk zonklamasın bitmiyor of geçmiş olsun aşkım
Aynen valla sen naptın adet oldun mu sen sımdı benaaaa bak olumsuzluğa sokakta yürürken önüne değilde arkaya bakarak yürürsen önünü göremez düşersin aşko bırak şimdi geçen ayı bu ay başka bir yol başka bir düzen başka bir umut
Ahahaha aynen aşko napalım baktık olmuyor zevk haline getirdikYaaa ahhahahhahaha olaysın bombasın harikasın alemsin süpersin yaama cidden test almak da yapmak da ayrı bir zevk halime dönüşüyor
Kuzu doktora gittik işte adetlıyken baktı ya guzel dediNasılsın cano?tedavi süreci nasıl ilerliyo?
Rabbim sevindirsin inşaallah
Niye izliyorsun doktor mu olcan sana doktorun ne derde uygula gerisini bırak araştırma aşko ya bir şeyinde üstüne üstüne ibini dibini araştırmadan yapsak olmaz dimiAynen valla sen naptın adet oldun mu sen sımdı ben
Bakalım bu ay cidden başka bi düzen asılama videoları izledim de doktorlar dan asırı kolaymış ya
Ozaman sen bilirsin aşko iç mademGeçmiyo aşko en erken 2 de uyuyabilirim
İnşallah kuzum bakalım yola devamkeHadi bu ay senin ayın olsun inşallah amiiiiiinnnn canoben de bugün yumurtlama akıntımı gördüm artık kop kop zamanı yaaa her ay da ayrı umut güzel oluyor haaaa atraksiyon bol. _Umutlu_Pozitif_ aşkımı iyi anlıyorum gecen ay her testten bir tane aldıydım ahhahahahha bu ay test almadan yoluma devam ediyorum bakalım ne zamana kadar dayanıcam
Hemde. Nasıl korkuyor vallla leş ama aynenAy valla ilk defa duydum kız iğnenin koktuğunuama olsun koksa da güzel bir hizmete aracılık ediyor katlanacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?