Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu Aralık imkansız isteyen varsa direkt alsın Ben senin topiğe gelicem bat söylüyorum 30 Şubat
O nerden çıktı la şimdi ne Şubat'ı? Aralıkta sen hamilesin bi kere
Ayy ben geç kalmışım kuzum kıyamam sana. Benim migren tutunca tek çare karanlık oda oluyor. Onun dışında papatya çayı çok iyi gelir ama herkesin evinde olan bişey değil tabii. Nasılsın şimdi peki?

Kızlar iyi geceler hep soru sormak için yazıyordum bugün sevincimi paylaşmak için yazıyorum akşam test yaptım çok şükür pozitif adetime 4 gün ver sevinmek için çok erken olduğunun farkındayım ama çok mutluyum inşallah süreç güzel ilerler. Aslında sadece sevincimi paylaşmak değil umudunuzu kesmeyin demek için de yazdım. Zor bir süreç geçirdim bir dış bir kimyasal gebeliğim oldu. Film çektirdim tüplerin kapalı dediler bir daha çektirdim açık ama genişlik var gebeliğe engel olabilir adet olunca bir daha gel dediler adetimi beklerken testim pozitif çıktı. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Güzel şeyler vaktini bekliyor

Eklentiler

• B3008655-7CA9-4937-9FE4-A7F45F415365.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 27
Eşimin en büyük fobisi ya. Normal yumurtlaman adetin hamileliğin yetti bi de üstüne iğneyle hepten sapıtırsın dedi. Çok ağlatacak iğneler beni de eminim

MashaAllah canım Tebrikler sevindim senin adına İnshaAllah kucağınada almak nasib olur

Teşekkürler bu arada bizimle paylaştığın için

Maşallah canım hayırlı Olsun sağlıkla ilerlesin tutunsun

Valla eve kasa falan almak lazım içine koyarızAy daha bile pahalı ilaçlar duydum da aynısını mı verecekler ki bana. Dozu neye göre veriyorlar ki bi de aşko

MashaAllah canım Tebrikler sevindim senin adına İnshaAllah kucağınada almak nasib olur

Teşekkürler bu arada bizimle paylaştığın için
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Rica ederim ben de cevabına teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…