Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko napalım heyecanlı oluyor bekle bekle günde geçmiyor
Hadi bakalım canım bu ay bu bebiş olacak

Aaa ortalıktan kayboldun mu tam kayboluyorsun aşko sende he napıyosun nasılsın kuzum

Aşko napalım heyecanlı oluyor bekle bekle günde geçmiyor
Hadi bakalım canım bu ay bu bebiş olacak
alın işte ben bu kızı tanıyorum artık :)
Olsun sen de benım gibisin kafam dan hemen atıyorsun yA da belli etmiyorsun
Ama bence en güzeli belli etmemek üzgün olduğumuzu
Boyle cok iyiyiz
Bak çizgi cıkfı sen gördün 2 güm sonea aşılamaya basladım hayat işte :)

Aman ne biliyim migren işte nerden neyden etkilendi bilemiyom

Şey yapamasn var kafama sen şurda uyu kendine gel ağrın geçince bana haber ver diyesm var

Ohh diğer kızlarıda topla yoldan hep beraber otururuz
Tamam toplaya toplaya geliyorum ama otobüs kiralamam lazım

Tabi ki canım düşe kalka gidiliyor hayat bu kalkmazsak olmaz
Ben bu ay senin için çok heyecanlıyım umutluyum

Benimde mutfagı toplamam lazm kapıyı kapattm görmezden geliyom görmezsem toplancak sanki
Boşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmm Mucizemmm16

Eklentiler

• 73CE4FCC-5C52-41B9-AA75-9A4F3B63CF29.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 35
Kuzum ne oluyor sana böyle ama çok vitaminsiz bırakıyorsun vücudunu saat kaçlarda kahvaltı yapıyorum yazıyorsun bebeğim dikkat et kendine hastalanma
İnşallah bebeğiiiiimm aynen aynen gitmişken kafanda soru işareti kalmasın bebeğim herbir şeylere baksınlar
Gidemedim ki bebeğim bu gidişle bi daha ki adette yeniden gitmek zorunda kalcam tahlil yaptırmaya ama bu kez hastanenin önünde yatarım
ayyy aşko valla zor oluyor gitmek ya yarın da mı gidemezsin gibi bebeğim

Boşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmm Mucizemmm16
Bende bide sigara aşko simdi kahve içicem kalkıp hayatım kayar mı bilmem ama kafam kayıyoooğğğ oohh afiyet olsun aşkoşum

Bende bide sigara aşko simdi kahve içicem kalkıp hayatım kayar mı bilmem ama kafam kayıyoooğğğ oohh afiyet olsun aşkoşum
Kahve iyi gelir aşko yap yap ama sigara baş ağrısını arttırıyor aşko benim biraz hafifler gibi olur sigara içersem beynim patlayacak gibi ağrı geri geliyor içme

Kocam bey gelince söyliycem aşkım erken kalkabilirsek gideriz zabağğnnann cok zor oluyo
Dimi Allah beni davul etsin aşkoben açlığa alışığım ama bugün cok acıktım hemen de yiyemedim çayı bekledim falan ondan mı oldu anlamadım ama zaten bi kaç gündür alttan alttan vuruyodu bugün zirvede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…