- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.681
Ben sökmek istiyorum yerindenAman ne biliyim migren işte nerden neyden etkilendi bilemiyom
Şey yapamasn var kafama sen şurda uyu kendine gel ağrın geçince bana haber ver diyesm var
Ohh diğer kızlarıda topla yoldan hep beraber otururuz
Aşko napalım heyecanlı oluyor bekle bekle günde geçmiyorCano bende bi kaç gündür burda aktif değilim
Asılama baslakdm asko 2 ci iğnem ulan bu ay ne yaşadık be
Sen ben_Umutlu_Pozitif_ bide bu kız
Bak şimdi testlerden nefret ediyorum desem
_Umutlu_Pozitif_ yine de cok seviyorum der kız cunku test yapmayı hobi edinmiş deli yA
Aaa ortalıktan kayboldun mu tam kayboluyorsun aşko sende heYaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Annabelle1 @My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 @Random3 @Cgh ve diğer canlaaaaar
Aşko napalım heyecanlı oluyor bekle bekle günde geçmiyor
Hadi bakalım canım bu ay bu bebiş olacak
Tamam toplaya toplaya geliyorum ama otobüs kiralamam lazımAman ne biliyim migren işte nerden neyden etkilendi bilemiyom
Şey yapamasn var kafama sen şurda uyu kendine gel ağrın geçince bana haber ver diyesm var
Ohh diğer kızlarıda topla yoldan hep beraber otururuz
Benimde mutfagı toplamam lazm kapıyı kapattm görmezden geliyomSağol aşkısı daha güzelleri sizin olsun bebeğim inşallahŞu an herseyden rahatsızım aşko kalkıp kızın çamaşırlarını asmam lazım tut elimden kaldır
Amin aşkım
Tabi ki canım düşe kalka gidiliyor hayat bu kalkmazsak olmazalın işte ben bu kızı tanıyorum artık :)
Olsun sen de benım gibisin kafam dan hemen atıyorsun yA da belli etmiyorsun
Ama bence en güzeli belli etmemek üzgün olduğumuzu
Boyle cok iyiyiz
Bak çizgi cıkfı sen gördün 2 güm sonea aşılamaya basladım hayat işte :)
İnşallah canımSadece o değil de en çok o ama bakalım inşallah geçer
Halledersn sen ben güveniyorm sana kimi bulursan tut kolundan getirTamam toplaya toplaya geliyorum ama otobüs kiralamam lazım
Yeminle ölüyorumBenimde mutfagı toplamam lazm kapıyı kapattm görmezden geliyomgörmezsem toplancak sanki
Boşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmmBenimde mutfagı toplamam lazm kapıyı kapattm görmezden geliyomgörmezsem toplancak sanki
Kuzum ne oluyor sana böyleAmin aşkım inşallah yaa
Ayy yok geçmedi aşkı sigara da içemiyorum midem de bulanmaya başladı ağrıdan
Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınızayy espiri yapamıyoring başım ağrıyo gidemedim yavru kuşum enişten geç geldi
İnşallah bebeğiiiiimmGüzel haberlerle gelelim aşko inşallahZaten tahlillerin güzel gelmiş. Doktor ilacını verecek sen de güzelce onu kullanacaksın bitecek Ultrasona falan girerim ben de muhtemelen. Baksınlar güzelce dört bi tarafıma
ayyy aşko valla zor oluyor gitmek yaGidemedim ki bebeğimbu gidişle bi daha ki adette yeniden gitmek zorunda kalcam tahlil yaptırmaya ama bu kez hastanenin önünde yatarım
Bende bide sigara aşko simdi kahve içicem kalkıp hayatım kayar mı bilmem ama kafam kayıyoooğğğBoşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmmMucizemmm16
Ay kuzum geçmiş olsun yaBaşım aha da böyle aşko
Sen nasılsın?
Ay evet aşkım kantinde koluna kahve dökülmüş kızlardan biri çarpmış nasıl gittim bilemedim ama iyi şükür cok fazla yanma yok bebeğim
Kahve iyi gelir aşko yap yap ama sigara baş ağrısını arttırıyor aşko benim biraz hafifler gibi olur sigara içersem beynim patlayacak gibi ağrı geri geliyor içmeBende bide sigara aşko simdi kahve içicem kalkıp hayatım kayar mı bilmem ama kafam kayıyoooğğğoohh afiyet olsun aşkoşum
Kocam bey gelince söyliycem aşkım erken kalkabilirsek gideriz zabağğnnann cok zor oluyoKuzum ne oluyor sana böyleama çok vitaminsiz bırakıyorsun vücudunu saat kaçlarda kahvaltı yapıyorum yazıyorsun bebeğim dikkat et kendine hastalanma
İnşallah bebeğiiiiimmaynen aynen gitmişken kafanda soru işareti kalmasın bebeğim herbir şeylere baksınlar
ayyy aşko valla zor oluyor gitmek yayarın da mı gidemezsin gibi bebeğim
İçemiyorum aşko daha da artıyo ağrısı en son kini yarıda söndürdüm tamam aşkm içeyim kahvemiKahve iyi gelir aşko yap yap ama sigara baş ağrısını arttırıyor aşko benim biraz hafifler gibi olur sigara içersem beynim patlayacak gibi ağrı geri geliyor içme
Ellerine sağlık baby,ohh mis gibi bol köpüklü afiyet olsunBoşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmmMucizemmm16
Afiyet şifa olsun canımİçemiyorum aşko daha da artıyo ağrısı en son kini yarıda söndürdüm tamam aşkm içeyim kahvemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?