- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.701
Teşekkür ederim aşko buyur gelinEllerine sağlık baby,ohh mis gibi bol köpüklü afiyet olsun
Bence de öyleMucizemmm16 aşko sen geçen ayda böyleydin bence sana yumurtlama dönemi oluyor bunlar bazıları çok ağır yaşıyor bunu bana öyle geliyor
Valla bi tattık koku değişik tat yok yedikAnaaaa nolacak şimdi
Kuzu vallla bende öyleyim Allah dan işe de verdim kendımı bu ay iytim iyi gidiyorum gerci gecen ay da iyi gidiyordum da neyse olan olduTabi ki canım düşe kalka gidiliyor hayat bu kalkmazsak olmaz
Ben bu ay senin için çok heyecanlıyım umutluyum
50/50 aşko tam dobarlanamadimTeşekkür ederim aşko buyur gelin
Nasılsın toparladın biraz dimi
Yogurt varsa yeyin bişey olmaz inşallahValla bi tattık koku değişik tat yok yedikumarım sağ salim sabaha çıkarız
Ay bizde özledik kız seniiiiiÖzledim He sizi vallla :) amin ins kuzum
CanımsınnAy bizde özledik kız seniiiii
aaaa bak olumsuzluğa sokakta yürürken önüne değilde arkaya bakarak yürürsen önünü göremez düşersin aşko bırak şimdi geçen ayı bu ay başka bir yol başka bir düzen başka bir umutKuzu vallla bende öyleyim Allah dan işe de verdim kendımı bu ay iytim iyi gidiyorum gerci gecen ay da iyi gidiyordum da neyse olan oldu
Bari bi işe yarasa çektiğim acılar aşkıMucizemmm16 aşko sen geçen ayda böyleydin bence sana yumurtlama dönemi oluyor bunlar bazıları çok ağır yaşıyor bunu bana öyle geliyor
Ayyy nerelerdesin bebitoooYaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Annabelle1 @My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 @Random3 @Cgh ve diğer canlaaaaar
Nasılsın cano?tedavi süreci nasıl ilerliyo?Canımsınn
Kuzu valla iğne vuruluyorum kız iğne bi kokuyor ana
Değişik bişi yemınle
Evet öyle yavaş yavaş iki güne %100 oluyor o oran50/50 aşko tam dobarlanamadim
Eşim komedi açtı tvde onlar izledi bende ara-ara baktım gülmek iyi geldi
Sabaha inşaallah eski moduma kavuşurum
Aşko içme uyursun erkenden geçer ağrın bu kadar dayandınBari bi işe yarasa çektiğim acılar aşkıo yüzden ilaç içmek istemiyorum ama daha fazla dayanamıycam yumurta dayansın hadi bakalım
Nasılsın aşko?bende test mağduru oldum bu ayYaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Annabelle1 @My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 @Random3 @Cgh ve diğer canlaaaaar
İnşaallah aşkomEvet öyle yavaş yavaş iki güne %100 oluyor o oran
Kalkın aşko zorlayın kendinizi bu önemli bir konuKocam bey gelince söyliycem aşkım erken kalkabilirsek gideriz zabağğnnann cok zor oluyo
Dimi Allah beni davul etsinaşkoben açlığa alışığım ama bugün cok acıktım hemen de yiyemedim çayı bekledim falan ondan mı oldu anlamadım ama zaten bi kaç gündür alttan alttan vuruyodu bugün zirvede
Hadi bu ay senin ayın olsun inşallah amiiiiiinnnn canoCano bende bi kaç gündür burda aktif değilim
Asılama baslakdm asko 2 ci iğnem ulan bu ay ne yaşadık be
Sen ben_Umutlu_Pozitif_ bide bu kız
Bak şimdi testlerden nefret ediyorum desem
_Umutlu_Pozitif_ yine de cok seviyorum der kız cunku test yapmayı hobi edinmiş deli yA
Ay valla ilk defa duydum kız iğnenin koktuğunuCanımsınn
Kuzu valla iğne vuruluyorum kız iğne bi kokuyor ana
Değişik bişi yemınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?