Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki canım düşe kalka gidiliyor hayat bu kalkmazsak olmaz
Ben bu ay senin için çok heyecanlıyım umutluyum
Kuzu vallla bende öyleyim Allah dan işe de verdim kendımı bu ay iytim iyi gidiyorum gerci gecen ay da iyi gidiyordum da neyse olan oldu

Kuzu vallla bende öyleyim Allah dan işe de verdim kendımı bu ay iytim iyi gidiyorum gerci gecen ay da iyi gidiyordum da neyse olan oldu
aaaa bak olumsuzluğa sokakta yürürken önüne değilde arkaya bakarak yürürsen önünü göremez düşersin aşko bırak şimdi geçen ayı bu ay başka bir yol başka bir düzen başka bir umut

Nasılsın aşko?bende test mağduru oldum bu ay 2gün önce kaset testim silik çıkti bu günde adet oldum durumlar nanay

Kalkın aşko zorlayın kendinizi bu önemli bir konu ay evet aşko herşeyin başı saatinde yemek yemek yoksa vücut hemen düşüyor hastalık kapmaya müsait oluyor dikkat et bebeğim hemen ağzına birşeyler al yoksa tansiyonun şekerin düşer

Hadi bu ay senin ayın olsun inşallah amiiiiiinnnn cano ben de bugün yumurtlama akıntımı gördüm artık kop kop zamanı yaaa her ay da ayrı umut güzel oluyor haaaa atraksiyon bol. _Umutlu_Pozitif_ aşkımı iyi anlıyorum gecen ay her testten bir tane aldıydım ahhahahahha bu ay test almadan yoluma devam ediyorum bakalım ne zamana kadar dayanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…