- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.741
Doktor da dedi asistan ablayaNiye izliyorsun doktor mu olcan sana doktorun ne derde uygula gerisini bırak araştırma aşko ya bir şeyinde üstüne üstüne ibini dibini araştırmadan yapsak olmaz dimiyok aşko iki gün kaldı yarın itibariyle bata
Resmen devamke demiş bu falFaladdin bana benden de size olumlu şeyler@Mucizemmm16 Demgey3 iyilikperisi92 M mucizeOldu R raainbow R Random3 Lale95 annabelica M Mavimiresl cans16
fnd_50
Hala direniyoring aşkoOzaman sen bilirsin aşko iç madem
Yok olamaz aşko adet olcam konu kapandı aşko ahahahahaDoktor da dedi asistan ablaya
Aman sorsun sorsun sorsun da nasılsa yapılınca rahatlıcak görecek nasıl bişi olduğunu dedi
Doktor da trşpkolik ya sonra sırtıma vurdu aferin sana muayenelerin cok guzel geçiyor artık dedi ben anlamıyoreeeee
Valla sorma ama ağlıyorum saka gibi izlerken sanırkmmn bu ipne de çok hormon var
Ay adet olda biran önce sende başla kan verdin zaten sen dimi belki geç döllenme olabılır mı ne dersin
İyi etdiniz aşko, uğurlar dilerim sizeKuzu doktora gittik işte adetlıyken baktı ya guzel dedi
İğneyi aldık dün ve bugün koldan esım vurdu
Cuma gidşcem bakıcak yumoslara
Güzel gidiyor rahatım hersey den once bakalım aennnaptınn ya kan verdin mi sen boşver benı sen naptın sen :)
Yaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallahşimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica My_Moonlight06 Lale95 Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 R Random3 @Cgh ve diğer canlaaaaar
Aynen catlatma iğnesinden bilmezmıyım 2 kere de onu yaptırmıştımYok olamaz aşko adet olcam konu kapandı aşko ahahahaha
Ahahaha evet hormonların etkisibak sakın 11-12. Güne kadar test yapma o ilaçların etkisiyle pozitif çıkıyor biliyorsundur etkisi 11. Gündem sonra falan gidiyor galiba ahahaha tam koruk doktora denk gelmişsin iyi iyi güzel
Benim de kullanılmamış testleri çöpe atasim varCano bende bi kaç gündür burda aktif değilim
Asılama baslakdm asko 2 ci iğnem ulan bu ay ne yaşadık be
Sen ben_Umutlu_Pozitif_ bide bu kız
Bak şimdi testlerden nefret ediyorum desem
_Umutlu_Pozitif_ yine de cok seviyorum der kız cunku test yapmayı hobi edinmiş deli yA
Oldun mu hadi yaİyi etdiniz aşko, uğurlar dilerim size
İnşallah tüm eziyetinizin karşıliğini bu ay alirsıniz
Şükür iyi gibiyim,adet oldum öyle yada böyle o kan çıkıyo bi şekilde
Aynı iğne mi oluyo kuzum. Çok pahalıymış dimi ya. Yalarım valla ben de ziyan edememHemde. Nasıl korkuyor vallla leş ama aynen
Burda biri yazmıs iğneden bi damla gelince bile koyamıyomus yalamak istiyormuş sitede bi kızın yorumun da okumuştum
Şakasına demiş yanı
Cok güçlü bi
İğneannabelica gonalf sende vurulucaksın
Yok kız dur atma yazıktırBenim de kullanılmamış testleri çöpe atasim var
Ah Faladdin ahh zamanında az umut vermedi banaFaladdin bana benden de size olumlu şeyler@Mucizemmm16 Demgey3 iyilikperisi92 M mucizeOldu R raainbow R Random3 Lale95 annabelica M Mavimiresl cans16
fnd_50
İnşallah kuzum olacak çiçek gibi pırıl pırıl hanımlarım güzellikler en çok bizlere yakışıcakAh Faladdin ahh zamanında az umut vermedi banaona kalsa 4. Çocuğa hamileydim şimdi
Ama şaka biyana inşaallah tüm güzellikler bizimle olur
Kızınnbiride öyle demişAynı iğne mi oluyo kuzum. Çok pahalıymış dimi ya. Yalarım valla ben de ziyan edememya giden damladan gelecek yumurta varsa dimi
İvitt olduOldun mu hadi ya
Devam hemen devam
Valla yine hepimizin batı yakın He :) onu fark ettim
M Mavimiresl cano sen naptın
Tamam boyle relax ol missss sen ne zaman istersen canoİvitt olduyok benden bu kadar bat sat diye bi şey yok artık
Sadece sizlerle konuşmak için burdayim bebek sayfasını kapatdim olursa olur
Olmazsa zorlayacak değilim
Geçenlerde hepsini bir arada idrara sokasım geldi ogadaaa sinirlerim bozukYok kız dur atma yazıktır
İnşaallah aşkoTamam boyle relax ol missss sen ne zaman istersen cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?