Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercekten öyle mi düşünüyorsun o zaman ben kurumasını beklıyım gene alıcam zatem test adete kadat yapıcam her gün varsa cıkar inşallah vardır ikinci kere yere yapısmak cok zor olur cünkü dualarınıza talibim

Ee evet tabikide öyle düşünüyorum dün yaptığın testin resmi var mı aşkısı ikisini yanyana koy bak bakalım ilk yaptığın hallerine bak bakalım nasıllar her zaman ederiz aşkım hepimiz sağlıkla bebiş haberimizi alalım güzel şeyler yaşayalım inşallah

Amin amin amin rabbim isteyen bi kuluna bile yoklugunu göstermesin inşallah bakıcam simdi

Kızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalım Benim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl

Hahaha deli bunlar yaa 3 gün dayanamıyolar benimki de sperm vereceği zaman bildiği bütün küfürleri ediyordu ama onunki stresten, nefret ediyor o olaydan çünkü ha gayret son 1 gün kuzum sen ona uyma

Olur onun için bi kere de hallederler sperm işini ya tövbe estağfirullah bak sinirlendim yine bu şekilde sinirlenen tek senin ki değil aşko bende var merak etme duymazdan gel bebeğim ya da yağla balla sussun sakinleşsin valla hiç çekmiyo insanın kafası

Hahaha deli bunlar yaa 3 gün dayanamıyolar benimki de sperm vereceği zaman bildiği bütün küfürleri ediyordu ama onunki stresten, nefret ediyor o olaydan çünkü ha gayret son 1 gün kuzum sen ona uyma
Ay evet onun da etkisi var. Özel bi oda olacak mı WC’de mi yapıcam diyor. Ne biliyim dedm hiç sperm testi yaptırmadım ki cidden nerde yapacak bunu ya. Erkek olsam ben de strese girerdim

Belli bir bölge mi ağrıyor ve zonklama şeklinde mi? Öyleyse migrendir aşkısı. Bugün 6.gün, yarın son inşallah
Evet aşkım başımın arka alt tarafı ağrıyp gözlerime vuruyo ordanda bide zonkluyo
Ayy hadi güzel değerlendirmeler olsun aşkım küsmek yok ona göre he yumurtlamadan sonra istediğini yap aşko

Hay maşallah eniştenin libido sağlammış kanka benimki bir hafta olmasın hiç aramaz Gerçi benimkinin iş yoğunluğu stresi falan ondan öyle. Tatillerde benimki de çoşuyor

İşin bütün stresi yükü bende elli kere hastaneye gidicem. Baksan bütün iş bunun sırtında sanki. Nasıl abartı nasıl mağduriyet Bu kez derdini bildiğim için takmıyorum aşko yarın rahatlar da susar artık Karnı acıkınca da böyle bu. Doyunca susuyor

Ay evet onun da etkisi var. Özel bi oda olacak mı WC’de mi yapıcam diyor. Ne biliyim dedm hiç sperm testi yaptırmadım ki cidden nerde yapacak bunu ya. Erkek olsam ben de strese girerdim
Oda oluyor aşkısı benim ki alıştı artık iki kez sperm sayısı için verdi iki kez de aşılama için koymuyor ona

Ulan aynı benim eşim gibi acıkınca cıngar cıkartıyo ya adam takma aşkım zaten bırak kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…