- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.921
Gercekten öyle mi düşünüyorsun o zaman ben kurumasını beklıyım gene alıcam zatem test adete kadat yapıcam her gün varsa cıkar inşallah vardır ikinci kere yere yapısmak cok zor olur cünkü dualarınıza talibimAşkım son yaptığın test suan ıslak olduğu için dünküyle hemen hemen aynı görünüyor farkı bugünkü testte kuruduğunda anlarsınyapma gözünü seveyim şu korkularınızı bi kenara bırakın lütfen çekmeyelim daha fazla kendimize kötü şeyleri sağlıkla ilerlesin inşallah aşkım güzel düşün
Migrenin mi var senin? Migren böyledir çünkü. Uyursun uyanırsın geçmez falan. Ben iyiyim kuzum reglimin bitmesini bekliyorum uslu usluAy aşkısı yok ya geçmiyo uyudum uyandım hala ağrıyocok değil ama inşallah şiddetlenmez sen nasılsın bebeğim
Ee evet tabikide öyle düşünüyorum dün yaptığın testin resmi var mı aşkısı ikisini yanyana koy bak bakalım ilk yaptığın hallerine bak bakalım nasıllarGercekten öyle mi düşünüyorsun o zaman ben kurumasını beklıyım gene alıcam zatem test adete kadat yapıcam her gün varsa cıkar inşallah vardır ikinci kere yere yapısmak cok zor olur cünkü dualarınıza talibim
Galiba var aşkımMigrenin mi var senin? Migren böyledir çünkü. Uyursun uyanırsın geçmez falan. Ben iyiyim kuzum reglimin bitmesini bekliyorum uslu uslu
Amin amin amin rabbim isteyen bi kuluna bile yoklugunu göstermesin inşallahEe evet tabikide öyle düşünüyorum dün yaptığın testin resmi var mı aşkısı ikisini yanyana koy bak bakalım ilk yaptığın hallerine bak bakalım nasıllarher zaman ederiz aşkım hepimiz sağlıkla bebiş haberimizi alalım güzel şeyler yaşayalım inşallah
Belli bir bölge mi ağrıyor ve zonklama şeklinde mi? Öyleyse migrendir aşkısı. Bugün 6.gün, yarın son inşallahGaliba var aşkımkolay kolay ağrımaz başım ama ayy bu vurdu geçti alçak
Kaç gün kaldı bitmesine aşkısı
Hahaha deli bunlar yaa 3 gün dayanamıyolarKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl
Olur onun için bi kere de hallederler sperm işiniKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl
İnşallah bişey olmamıştırYok aşkım niye mundar olsun yumurtaların bişey olmaz Allah'ın izniyle merak etmedüşünme öyle şeyler
Ay evet onun da etkisi var. Özel bi oda olacak mı WC’de mi yapıcam diyor. Ne biliyim dedm hiç sperm testi yaptırmadım kiHahaha deli bunlar yaa 3 gün dayanamıyolarbenimki de sperm vereceği zaman bildiği bütün küfürleri ediyordu ama onunki stresten, nefret ediyor o olaydan çünkü ha gayret son 1 gün kuzum sen ona uyma
Evet aşkım başımın arka alt tarafı ağrıyp gözlerime vuruyo ordanda bide zonkluyoBelli bir bölge mi ağrıyor ve zonklama şeklinde mi? Öyleyse migrendir aşkısı. Bugün 6.gün, yarın son inşallah
Hay maşallah eniştenin libido sağlammışKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl
Erkek olmasalarmışHahaha deli bunlar yaa 3 gün dayanamıyolarbenimki de sperm vereceği zaman bildiği bütün küfürleri ediyordu ama onunki stresten, nefret ediyor o olaydan çünkü ha gayret son 1 gün kuzum sen ona uyma
İşin bütün stresi yükü bende elli kere hastaneye gidicem. Baksan bütün iş bunun sırtında sanki. Nasıl abartı nasıl mağduriyetOlur onun için bi kere de hallederler sperm işiniya tövbe estağfirullah bak sinirlendim yine bu şekilde sinirlenen tek senin ki değil aşko bende var merak etme duymazdan gel bebeğim ya da yağla balla sussun sakinleşsin valla hiç çekmiyo insanın kafası
Oda oluyor aşkısı benim ki alıştı artık iki kez sperm sayısı için verdi iki kez de aşılama içinAy evet onun da etkisi var. Özel bi oda olacak mı WC’de mi yapıcam diyor. Ne biliyim dedm hiç sperm testi yaptırmadım kicidden nerde yapacak bunu ya. Erkek olsam ben de strese girerdim
Valla bu soracakmış doktora spermleri dondurun diyeOda oluyor aşkısı benim ki alıştı artık iki kez sperm sayısı için verdi iki kez de aşılama içinkoymuyor ona
Ulan aynı benim eşim gibiİşin bütün stresi yükü bende elli kere hastaneye gidicem. Baksan bütün iş bunun sırtında sanki. Nasıl abartı nasıl mağduriyetBu kez derdini bildiğim için takmıyorum aşko yarın rahatlar da susar artık Karnı acıkınca da böyle bu. Doyunca susuyor
Saldım zaten bağırsın dursun napayım. Valla toptan yanlış olmuş bunların jenerasyon. Toplatıp bi tamir edilmesi lazımUlan aynı benim eşim gibiacıkınca cıngar cıkartıyo ya adam takma aşkım zaten bırak kendi haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?