- 18 Temmuz 2022
- 4.258
- 7.071
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.901
Hayırlı olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alacaksınGunaydin canim istiyorum galiba asilama
Bugun randevum var gidicem 4 bucuk gibi
Canım Lh fermometer in hcg easy homeAskim bunlar hangi markanin
Bence de yaNiye yaa her ay o kadar insan tüp bebek yaptırıyor. Bence topladıkları ay gider onlar genetiğe. İnşallah hızlı ilerler sürecin bebeğim
Aynen o nedir yaa sınıf mevcudu gibiBence de yaeşi dostu toplayıp pgtye götüreceğim canım ünv yaptırdığım için isteğe bağlı pgt yapmıyorlar o yüzden hemen birikmiyor olabilir. Ama bi yerde şansım dönse de hemen birikse keşke kreş gibi ya 24 embriyo nedir okul servisi mi bu tek tek yollayın gitsin işte
Ay aşkısı yok ya geçmiyo uyudum uyandım hala ağrıyoSen bunu yazdığında ben uykuya dalmıştı bebeğimnasılsın iyi misin? Sonra geçti mi ağrın?
Uyumuşum aşkım gece yazamadım başım hala ağrıyoring ama cok değil aşkım inşallah artmaz tekrarAllah Allah niye bebeğim miden mi bulandıkuzum ya bence sen daha fazla oturma hemen uyumaya çalış anca uykuyla geçecek belli ki
Ay aşko valla gülerek okudum yakendi kendini imha etmiş çöpe atmış aşkım sana bir okuyalım sende nazar var bence dur ben sana yarın güzelce abdest alıp okuyayım
Aşırı marifetlidir kendi bardaklarım diye demiyorumhelal olsun bardakların bile marifetli aşko
Aşkolar Bensiz sabaha kadar kaynatmışsınız ya ben uyuyakalmışım erken uyuyorum artık nedense ya kaçırdım dur bakayım
Ay sen bensin aşko gelmedikçe sinir basar bana daKuzum zaten testler negatif olunca adet uzayinca sancim agrim cok oluyor. Bide agresif oluyorum ya adet bekletmeden gelsin yada bebek gelsin testler pozitif ciksin
İnşallah kuzum inşallah birbirimize güzel haberler verelim hepimizYaaa iyi iyi kuzum bizi sensiz ve habersiz bırakma güzel haberler bekliyoruz senden
Yok daha barışmadım erken gebelik testleriyle ömür boyu küsümTestlerle barıştın mı aşko. Ahaha fena bağımlılık valla bırakamıyor insan
Hayır nazar değdirilicek bi tarafımda yok ki aşkı anlamadım gittiKuzum boynunda nazar duası falan taşı normal değil bunlar
Ne olsun canım ne var ne de yokNasılsın canimmm ne var ne yok ?
Benim üstlerine toprak atasım varBenim de kullanılmamış testleri çöpe atasim var
Bekleyelim aşko 7 kasım yaz bata eğer hamile değilsem 10 kasımda böbrek ultrasonum var. Ay aşkooo şimdi dank etti kız ben böbreklerimden film çekindim ya bu ay gız gitti mi benim yumurtalar mundar olduOoohh gol olsun inşallah aşkısıbebişin bu ay gelsin inşallah aşkım hep birlikte bekleyelim batı o zaman
Nazar nazar oku kendine
Yok aşkım niye mundar olsun yumurtaların bişey olmaz Allah'ın izniyle merak etmeBekleyelim aşko 7 kasım yaz bata eğer hamile değilsem 10 kasımda böbrek ultrasonum var. Ay aşkooo şimdi dank etti kız ben böbreklerimden film çekindim ya bu ay gız gitti mi benim yumurtalar mundar oldu
Nazar nazar oku kendine
Sen gebesin aşko büyük ihtimalleya ben bugunde test yaptım böyle cıktı ne olcak simdi yine mi degil ben anlamadım hepsi 3 dk içinde cıkan sırasıyla atıyorum size bi el atın ben simdi neyim
3 gün var o sonuncu bugun yaptım anlamıyorum ama dünkine göre biraz az belirgin geldi bana nasıl gebe olayim kiSen gebesin aşko büyük ihtimallebata kaç var aşkısı
Aşkım son yaptığın test suan ıslak olduğu için dünküyle hemen hemen aynı görünüyor farkı bugünkü testte kuruduğunda anlarsın3 gün var o sonuncu bugun yaptım anlamıyorum ama dünkine göre biraz az belirgin geldi bana nasıl gebe olayim kikimysal olmasın bu gene cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?