- 15 Mayıs 2022
- 3.540
- 2.900
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.881
SüperrrrKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Veziir R Random3 @raainbow ve diğer aşkolar
YaaaKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Veziir R Random3 @raainbow ve diğer aşkolar
Ediyorum aşkım zaten inşallah bebeğimbugün bulaşık yıkarken bardak elimden fırladı tezgaha çarptı kelebekleri vardı onları kırıldı ardından kendi kendine çöp kovasına girdi bardak ben ağzım açık izledim
Aşkolar Bensiz sabaha kadar kaynatmışsınız ya ben uyuyakalmışım erken uyuyorum artık nedense ya kaçırdım dur bakayımAy aşko valla gülerek okudum yakendi kendini imha etmiş çöpe atmış aşkım sana bir okuyalım sende nazar var bence dur ben sana yarın güzelce abdest alıp okuyayım
Yüz milyon baloncuklu kalpKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Veziir R Random3 @raainbow ve diğer aşkolar
Ah canım benim yumurtlama takibi yaptıysan geç yumurtlama olduysa geç döllenmeden dolayı kandada pozitifi geç görürsün canım öyle bir şey dışında genelde adetten 5-6 gün öncesine kadar doğru sonuç verir geç göllenme olunca sonuç gecikebilirKızlar günaydın
Size yazmak istedim. Cevremde Kimseyle konuşmuyorum bu konuları. Çok sıkıntılıyım şu an
Normalde regl düzenim 22-23-24 günde bir oluyor. Yani bat tarihim 26-27-28 i.
24 ünde kan testi verdim. Beta sıfır gibi bir şey çıktı. Kesin hamile değilim. Bir ihtimal olsaydı iki üç falan çıkardı o değer dedim ve regl yi beklemeye başladım.
Ama son 24 saattir aşırı şiddetli bir bel ağrım var. Ölüyorum ağrıdan. Regl ile ilgili gelen giden akıntı vs hiçbir şey yok. Birde son değerlendirme 17 ekmde olmuştu. Fotoğrafını paylaşacağım yazı da aklımı kurcalıyor çok.
İçimdeki umuda çok öfkeliyim aslında. Kabullenmiştim regl yi bekliyordum ama ben bunca zaman sıfır belirti sıfır belirti diye gezerken bu bel ağrısı, 11 gün muhabbeti sabaha kadar uyutmadı beni.
Allahtan umut kesilmez tabi.. Siz de bana bir şeyler söyleyin ne olur
Sadece 5 gün baktım kutıdan beş tane çıkıncaAh canım benim yumurtlama takibi yaptıysan geç yumurtlama olduysa geç döllenmeden dolayı kandada pozitifi geç görürsün canım öyle bir şey dışında genelde adetten 5-6 gün öncesine kadar doğru sonuç verir geç göllenme olunca sonuç gecikebilir
Kuzum sen geç yumurtlamışsın 3-4 gün adetin gecikecek haberin olsun☺ geç yumurtlama olmuş ama ilişki günün 17 si bilmiyorum kuzum olsa kanda çıkarmıydı bilmiyorum eğer ağrıların devam ederde test yaparsınSadece 5 gün baktım kutıdan beş tane çıkıncaSanki 18 ekim de pik gibi ama ben en son 17 sini değerlendirebilmiştim
Göğüs hassasiyeti olmaması kimyasal olduğunu mu gösteriyor ?Benim iki kimyasal gebelikte göğüslerim hiç agrimiyordu bı o farkla hissetmiştim. Herkesin göğüsleri hassas olcak diye birşey yokbu bir belirti olabilir canım
Teşekkür ederimKuzum sen geç yumurtlamışsın 3-4 gün adetin gecikecek haberin olsun☺ geç yumurtlama olmuş ama ilişki günün 17 si bilmiyorum kuzum olsa kanda çıkarmıydı bilmiyorum eğer ağrıların devam ederde test yaparsın
Sen bunu yazdığında ben uykuya dalmıştı bebeğimKafama buz torbası koydum geziyorum aşkımgeçmiyo ağrı kesici içmek istemiyorum ama biraz daha dayanmaya çalışıyorum bebeğim sen napıyosun papatya çayı var aşkım hazır olandan iş görürse yapayım hemen
Günaydın tatlım. Evet göbekten vurmanız daha iyi olur, öyle daha etkili oluyormuş. Mikroçiplide spermde ileri hareket hızı az olunca en hareketli olanları seçiyorlar özellikle galiba. Ama spermde sorun yoksa normal öneriyorlar, benim de normal yapılmıştı.
Niye yaa her ay o kadar insan tüp bebek yaptırıyor. Bence topladıkları ay gider onlar genetiğe. İnşallah hızlı ilerler sürecin bebeğimYok aşko benim Aralık imkansız. Embriyoları genetiğe göndermek için 24 tane olmasını bekliyorlarmış. O da hepsi benden çıkmayacağı için başka hastalardan gelenlerle birlikte göndereceklermiş. O da 2-3 ayı bulabilirmiş. En iyi ihtimal kasımda yumurta toplasalar benden ocağı şubatı bulur transfer. Düzgün embriyo çıkar da 5.güne gelir umarım ya. Baya bi yolum var daha. Siz o süreçte hepiniz hamile kalırsınız zaten
Oyyy maşallah ya en sevdiğimiz manzaraKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Veziir R Random3 @raainbow ve diğer aşkolar
Gunaydin canim istiyorum galiba asilamaAna ciddi mi hadi sende gel arkamdan başla aşılamaya istiyorsun dimi hala cano
Kuzum zaten testler negatif olunca adet uzayinca sancim agrim cok oluyor. Bide agresif oluyorum ya adet bekletmeden gelsin yada bebek gelsin testler pozitif ciksinSevinsem mi üzülsem mi bilemedim bebek yok üzüldüm kist yok diye sevindim aay ooff
Askim bunlar hangi markaninKızlarrr bakın hem hcg hemde Lh testi de yaptımcans16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @Veziir R Random3 @raainbow ve diğer aşkolar
Kuzum boynunda nazar duası falan taşı normal değil bunlarEdiyorum aşkım zaten inşallah bebeğimbugün bulaşık yıkarken bardak elimden fırladı tezgaha çarptı kelebekleri vardı onları kırıldı ardından kendi kendine çöp kovasına girdi bardak ben ağzım açık izledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?