Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet artık ölümüne kankayııık
Tabiğğsii
Bende bu günü bekliyodm gidelim tabiidedin hemen hee evde yap sen kavanoza koyar götürürüz kocacım deseydn bu erkekler bir alem ya

Kalıyo aşko napayım ya Yaptım bişeyler yalnız yalnız yicem şimdi eşim 10da gelecek. O da gelince yer artık. Nasıl da acıktım
Abooo g.tü başı bi tarafa gidecek bunların biz 5 te kapatıyoruz yemek faslını. Şimdi spordan geldik. Çok sıkı hazırlanıyoruz aşkooo

Ay fıkra gibiyiz yemin ediyorum ya Bi de erkekler daha güçlü derler. Yemesinler bizi. Kadındaki gücün zerresi yok bunlarda 5 yaş çocuk düzeyindeler
Kesinlikle katılıyorum ya. Zora geldimi hemen topuk
Ay aşko ben sabah erken kalkmıştım gündüz 3de yattım saati kurdum 16.30 a ay bi kalktım saat 18 olmuş. Zaten eşim 18.10 gibi evde oluyor. Dün akşamdan çorba ve Bulgur pilavı vardı beğenmezsen dışarıdan söyleyelim dedim.
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzucum ya ilaçlar için rapor yazmadı mı indirim oluyordu hepsini karşılamıyor ama bir kısmını karşılıyordu

Evet kesinlikle haklısın. Bizim gibi kolayca duygularını ifade edemiyorlar genetik kodlarına tükürdüklerim benim eşim de acayip gamsız görünür her durumda sakindir ama bi anda patlayıp alakasız bi zamanda ağlayabilir. Düşüklerde o da çok ağladı kuzum benim. Bak aşka geldim yine eniştelere laf yok

Oohh hiç birşeyin yokmuş çok sevindim inşallah şifa olur bebişinn pırtt geliverir sevindirirr ilk sizi sonra bizi

Canımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese

Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele

Senin adet günü ne zamandı canım ?

Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..

Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam

Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde

Mucizemmm16 partalina_ R Random3 Lale95 fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_

Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..

Kız biz yanlarındayken nasıl yapacak adamlar Toto isterim aldatılıyomuşum gibi hissediyorum zaten ben de hiç hoşlanmıyorum o durumdan psikopatlığa bak hahaha

Benim beynimde hala vıcık vıcık aşko ağrıyo ve hiç yemek yapacak halim yok bide bir videoya denk geldim aşırı canım sıkıldı
Aşkom ne videosu hayırdır
Yemek yapmak kolay beybi zor olan ne yapacagini bulmak oğlum her yemeyi sevmiyor yemiyor çok zorlaniyorum seçim yaparken kaç gündür suşi istiyorum bi türlü yiyemedim
Evet iştee bende bu kafadym benm kocam çok yemek ayırıyor amaa ne çook adını bulsam yapması kolay ayy aynı şehirde olmalıydık buluşur suşi yerdik bir aydır sayıklıyorm kocam sevmiyo en sonunda gidip kendm yicem

Bebeğim çok hafif bir gölge var ama bunlardan umutlanmayalım artık inşallah olur bebeğim ama hiç kaptırma kendini bu ay çok tosladık bu gölgeler yüzünden

Abooo g.tü başı bi tarafa gidecek bunların biz 5 te kapatıyoruz yemek faslını. Şimdi spordan geldik. Çok sıkı hazırlanıyoruz aşkooo
Bayılıyorum aşkım enerjine ya harikasın Valla benimki gece geliyor genelde mağaza kapanana kadar. Senin iyiymiş öyle sporlar 5te yemek falan Özel sektörün gözü çıksın bi kavuşamıyoruz Birbirimizi özlüyoruz gerçi iyi oluyo dipdibe olsak birbirimize gireriz

Bebeğim çok hafif bir gölge var ama bunlardan umutlanmayalım artık inşallah olur bebeğim ama hiç kaptırma kendini bu ay çok tosladık bu gölgeler yüzünden
Evet onlar ama adetten önce yaptılar testi ben birde geciktim nerdeyse yeni bat tarihim geldi..

Bende birde adet erken gelir ama gecikmez okadar lekenme olurken sokulcek sandım ama olmadı.. bakalım kuzum doktor ne diyecek

Ahh kuzum emin olamadım ben ya ama gölgelere kanmayalm bu ay çok yanıldık bu yüzden bat tarihin ne zamandı senin

Bulduğunu yesin hiç şımartma aşko

Ama beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordum Mucizemmm16 Çok sinirleniyorum sonra yaşadıklarımızı düşünüp duygulanıyorum ben de. Ah benim kaba salağım. Dün hiç bana saydırmamış gibi nasıl yılışıyor bugün. Of sigaram nerde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…