Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar letu canini sevdigim hayatim askim insallah hapımla basliyorum yarin cok severim kendisini iltifatim ondan
Sonrasinda 2 tane yumurta gelistiriciymis ardindan asilama. Erken yumurtlama gordugum icin kontroldede asilama olabilir dedi. Catlatma ignesi falan bisey demedi. Migren icinde ilac verdi cok iyi oldu yoksa hastaneden eve gelecek durumda degildim 15 dkkada rahatliycaksin dedi ışıklarda kendime geldim. Ama bi ara resmen gözüm görmüyordu
Karin usg bakti muhteşimmm dedi hiic bi sknti yokmus cok şükür. Letum vardi evde gonalf igneyi siparis verdim. Zor bulunuyomus ama buluruz dediler 600 lira gibi bi fiyati var 2 tanesinin aklinizda olsun devlet karsilamiyomus

Eklentiler

• AE9F2719-DC2B-4945-8A7B-BCB5E7FAFD8D.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 37
Yaaa aşko kist falan yok dedim ben sana çoook rahatladım E adet noldu gelmiycek mi Kontrolde aşılama olur inşallah da uğraşmadan pıt diye gelir civcivin ay hadi şifa olsun aşko tombik tombik olsun yumurtalar sağlıkla gelişsinler

Evet çok şükür kuzum, bunlar işin şakası tabii. Şu ana kadar ne gerekiyorsa itiraz etmeden yaptı ama tüp bebek büyük masraf, sadece benim istememle olmazdı. Bi de belki gerek yok diye düşünür ve bana bunu söylerse üzülürüm diye hiç konuyu açmadım. Doktorumuz direkt tüp bebek, zaman kaybetmeyin dedi, ona da ses çıkarmayınca hepten kapatmıştım konuyu. Ama onların da bizim kadar istediğini bilmek bu süreçte müthiş bi güven veriyor kız bizim bebeler analardan babalardan şanslı olacak ama niye bu kadar naz ediyorlar ki? Kendileri kaybederler valla birbirimize ettiğimiz dualar, kendi ettiklerimizden daha kıymetli inanıyorum

Askim regl oldum dün gece. Hatta parcalar geliyor degisik. Geldi yani. Ay insallah askim yaa insallah guzel sonuclar aliriz bu ay. Yumurtamda kontrolde iyi olsun ki sonrasi hafta sonuna denk geliyor benim 11 ile 13. Gun yumurtlama oluyor genelde oda hfta sonuna denk gelmez insallah Acaba yumurta catlayincami asilama yapiyolar bak merak ettim şimdi

Ne güzel haberler kuzum. Ben inanıyorum bu ay hamilesin

Ne güzel haberler kuzum. Ben inanıyorum bu ay hamilesin
İnsallah hepimiz bu ay gebeyim ben diye gezeriz
Asko asilama yumurta catlayincami yapiliyor. Yoksa catlamadan mi enjekte oluyor bi bilgin varmi. Ben erken yumurtlama goruyorum ya o ara hafta sonuna denk geliyor insallah kacmaz

Gönlümüzce olsun herşey inşallah kuzum olacak inanıyorum ben buna
Evet nazlılar annesi nazlılar
Gerçekten öyle iyikide öyle hep dualarımızdayız nede olsa birbirimizin

Mucizemmm16 Ginnys Demgey3 M MiuLego A ad000 Lale95 bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 ve diger kizlar

Cok sevindim aşkısı inşallah bu ay bebiş geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…