Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemek yapmak kolay beybi zor olan ne yapacagini bulmak oğlum her yemeyi sevmiyor yemiyor çok zorlaniyorum seçim yaparken kaç gündür suşi istiyorum bi türlü yiyemedim
Ben hiç suşi yemedim aşko ne artizsin kız Valla deneyeyim diyorum da kebap lahmacun dururken suşi yiyemiyorum

Kizlar eşler olmadigini gorunce bizimde emeklerimizi uzuntulerimizi goruyorlar o yuzden kendileride artik sonuc arıyorlar. Benim eşimde o sekilde hatta bana direk tüp bebek demisti doktor yapisiklik varsa ameliyat etmiycem tüp bebek demisti. Allah tan yapisiklik cikmadi. Eşim de ozaman tamam dedi hatta arastirmistik bikac hastane. Yani bizi kizdirsalarda arada yine bizi düşünüyolar. R Random3

Yemin ederim o zaman o kadar cok güldüm ki esimin haline bide bana diyo ya gel sende diye dedim biz orda gülmekten bisey yapamayiz. Hatta asilama isini duyunca sordum napalim diye sana eziyet olmucaksa agrin sancin olmuycaksa yaptiralim dedi. Dedim ki bana degil sana olan olacak bilegine kuvvet

Kız bu Lale95 ne diyon bacım sen suşi falan filan. Adana, urfa, cağ kebabi, iskender dururken suşi nedir gıı
Valla ne güzel mutfağımız var dimi ama mis gibi oh. Kendi yemeklerimi bırakıp bi Adana sipariş verecesim geldi
İğneler kafa yaptı onda gelemiyor iyilikperisi92
Uğraşsınlar biraz hiç acımıyorum ben Ben de yanında olsam ben de gülerim o yüzden yanlarına giremiyoruz sanırım R Random3

Sağolsunlar valla aşkolar aşka geldim iyice böyle konuşurken ahahaha

Şu yüksek olan değerim var ya aşko onunla ilgili
Kuzum ben de kendi değerimin çok kötü olduğunu biliyorum bi de üstüne genetik sorunumuz var. İyice batık durumdayım. Bıraktım araştırmayı falan. Senin bi tane evladın var benim o da olmayabilir. Nolur sana iyi gelmeyen şeyleri izleme. Çok iyi anlıyorum ben de araştırmadan duramıyorum. Ama kendini bitmiş tükenmiş hissetme. Doktoruna git bakalım o ne diyecek. Biraz sakin olmamız lazım çünkü en başta kendi sağlığımız önemli. Kızının yüzüne bakıp onun için şükret. Çünkü ben şu an sadece bi tanecik de olsa çocuğum olsun diye o kadar dua ediyorum ki. Kendini bitirme nolur harika bir kadınsın. Öncelikle kendimizi sevelim olur mu Ve tüm test sonuçları iyi olup çocuğu olmayan kadınlar var. Aynı zamanda doktorların imkansız demesine rağmen anne olmuş bir sürü kadın da var. O yüzden bir çocuğun hayata geleceği varsa zaten gelecek. Üzülmeni istemiyorum. Zor ama dayanabilirsin. Sen bir annesin. Herşeyden önemlisi bi kadınsın ve kadınlar çok çok çok güçlüdür bunu unutma

Ay canımm ya yaparım test çünkü Türkiye’de olsam 2 güne bir çağırdı artışa bakalım diye bunlar bi garipler ay Seninde enn kısa zamanda bebiş haberini alalım Allahım
Evet evet türkiyede çağırıyorlar amaan işte yabancılar bi değişik bizde burda senle birlikte takip ederiz bizi darladığını düşünme sakın gün gün bizede haber ver biz bu haberi bekliyoruz burda bugünleri paylaş ak için burdayız o miniğim gelişimini bizde merak ediyoruz
İnşallah kuzum inşallah çok sağol duan için dileğimiz isteğimiz o Allahtan çok bekletmesn bizimkide

İnsallah hepimiz bu ay gebeyim ben diye gezeriz
Asko asilama yumurta catlayincami yapiliyor. Yoksa catlamadan mi enjekte oluyor bi bilgin varmi. Ben erken yumurtlama goruyorum ya o ara hafta sonuna denk geliyor insallah kacmaz
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor kuzum doktor ona göre hesaplama ayarlama yapar zaten. İğnenin saatini aşılama yapacağı güne ve saate göre ayarlar mutlaka yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…