- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.121
Hadi bakalım sanki sende bu ay olacak dualarımız seninle canım
Hadi bakalım bebeğim hayırlısıyla olsun bunay gelsin bebişin
Kalıyo aşko napayım yaKız bu saate yemek mi kalır? Ben yemeğimi 1 de yapmıştımbu saatte ben de üşenirim yani
Cok sevindim aşkısıinşallah bu ay bebiş geliyooo
Hadi bakalım bebeğim hayırlısıyla olsun bunay gelsin bebişin
insallah kizlar ya yumurtlama hafta sonuna denk gelmezde işim rast gider. Dua edin benim icinHadi bakalım sanki sende bu ay olacak dualarımız seninle canım
Ne videosu kuzum anlat hemen noldu kıyamam kiBenim beynimde hala vıcık vıcık aşko ağrıyo ve hiç yemek yapacak halim yokbide bir videoya denk geldim aşırı canım sıkıldı
Ben hiç suşi yemedim aşko ne artizsin kızYemek yapmak kolay beybi zor olan ne yapacagini bulmakoğlum her yemeyi sevmiyor yemiyor çok zorlaniyorum seçim yaparken kaç gündür suşi istiyorum bi türlü yiyemedim
Aşılama uzmanlarını davet ediyorum şu aninsallah kizlar ya yumurtlama hafta sonuna denk gelmezde işim rast gider. Dua edin benim icinbide o igneleri ben nasil yapcam bilmiyorum sormadimda
Kizlar eşler olmadigini gorunce bizimde emeklerimizi uzuntulerimizi goruyorlar o yuzden kendileride artik sonuc arıyorlar. Benim eşimde o sekilde hatta bana direk tüp bebek demisti doktor yapisiklik varsa ameliyat etmiycem tüp bebek demisti. Allah tan yapisiklik cikmadi. Eşim de ozaman tamam dedi hatta arastirmistik bikac hastane. Yani bizi kizdirsalarda aradaAhahahha
Aşko bide diyor ki lafa başlarken bişey dicem ama kırılma dedi kıyamam yanlış anlamamdan korktu galiba sonra doktora gidelim mi beraber dediği gibi ben hemen yarından bahsedince kırılmadım diye bi rahatlama geldi adama ahahaha
Onlarda istiyor aşko düşünüyorlar ister istemez ama Allah bin kere razı olsun kocalardan aşko bak hamile kalan arkadaşım hamile kalmadan önceki ay eşine bi kontrole gidelim mi beraber hiç bişey bilmiyoruz bi sıkıntımız varsa çözeriz erkenden demiş oda niye acele ediyorsun Allah vereceği zamanı bilir boşver gerek yok seni götüreyim istersen ama bence gerek yok demiş aslında eşi çok iyi birisi ama fazla kaderci yani bizimde Allah’a inancımız var Elhamdülillah ama dinen şifa derman aramakta olması gereken bişey ve bana anlattığında inşallah hemen hamile kalırsın enişte bu konuda biraz zor birisi belliki dedim dua anına denk geldi heralde
Demem o ki iyiki bize eşlik ediyorlar bu yolda bizi anlıyorlar
Kız buBen hiç suşi yemedim aşko ne artizsin kızValla deneyeyim diyorum da kebap lahmacun dururken suşi yiyemiyorum
O kayip
Yemin ederim o zaman o kadar cok güldüm ki esimin haline bide bana diyo ya gel sende diye dedim biz orda gülmekten bisey yapamayiz. Hatta asilama isini duyunca sordum napalim diye sana eziyet olmucaksa agrin sancin olmuycaksa yaptiralim dedi. Dedim ki bana degil sana olan olacak bilegine kuvvetTop diyeceğime davul demişim neyse anlamışsınızValla ben erkek olsam o baskının altında yapamazdım. Kapının önünde bekliyolar düşünsene. Hadi birader iki saattir napıyon içerde dese biri orada film kopar Bana düşündükçe gülme geliyo da eşime yansıtmıyorum modu düşmesin
Ayy aşkıminsallah kizlar ya yumurtlama hafta sonuna denk gelmezde işim rast gider. Dua edin benim icinbide o igneleri ben nasil yapcam bilmiyorum sormadimda
Şu yüksek olan değerim var ya aşko onunla ilgiliNe videosu kuzum anlat hemen noldu kıyamam ki
Valla ne güzel mutfağımız var dimi ama mis gibi oh. Kendi yemeklerimi bırakıp bi Adana sipariş verecesim geldiKız buLale95 ne diyon bacım sen suşi falan filan. Adana, urfa, cağ kebabi, iskender dururken suşi nedir gıı
İğneler kafa yaptı onda gelemiyorO kayip
Uğraşsınlar biraz hiç acımıyorum benYemin ederim o zaman o kadar cok güldüm ki esimin haline bide bana diyo ya gel sende diye dedim biz orda gülmekten bisey yapamayiz. Hatta asilama isini duyunca sordum napalim diye sana eziyet olmucaksa agrin sancin olmuycaksa yaptiralim dedi. Dedim ki bana degil sana olan olacak bilegine kuvvet
Sağolsunlar valla aşkolar aşka geldim iyice böyle konuşurken ahahahaKizlar eşler olmadigini gorunce bizimde emeklerimizi uzuntulerimizi goruyorlar o yuzden kendileride artik sonuc arıyorlar. Benim eşimde o sekilde hatta bana direk tüp bebek demisti doktor yapisiklik varsa ameliyat etmiycem tüp bebek demisti. Allah tan yapisiklik cikmadi. Eşim de ozaman tamam dedi hatta arastirmistik bikac hastane. Yani bizi kizdirsalarda aradayine bizi düşünüyolar. R Random3
Doktor iyi olunca maalesef bu sıra beklemeler çok oluyor kuzum yaKuzum doktor cok iyi ama herseferinde uzuuun kuyruklar bekliyorum bide özeline geliyorum yani düşün
Kuzum ben de kendi değerimin çok kötü olduğunu biliyorum bi de üstüne genetik sorunumuz var. İyice batık durumdayım. Bıraktım araştırmayı falan. Senin bi tane evladın var benim o da olmayabilir. Nolur sana iyi gelmeyen şeyleri izleme. Çok iyi anlıyorum ben de araştırmadan duramıyorum. Ama kendini bitmiş tükenmiş hissetme. Doktoruna git bakalım o ne diyecek. Biraz sakin olmamız lazım çünkü en başta kendi sağlığımız önemli. Kızının yüzüne bakıp onun için şükret. Çünkü ben şu an sadece bi tanecik de olsa çocuğum olsun diye o kadar dua ediyorum ki. Kendini bitirme nolur harika bir kadınsın. Öncelikle kendimizi sevelim olur muŞu yüksek olan değerim var ya aşko onunla ilgili
Evet evet türkiyede çağırıyorlar amaan işte yabancılar bi değişikAy canımm yayaparım test çünkü Türkiye’de olsam 2 güne bir çağırdı artışa bakalım diye bunlar bi garipler ay Seninde enn kısa zamanda bebiş haberini alalım Allahım
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor kuzum doktor ona göre hesaplama ayarlama yapar zaten. İğnenin saatini aşılama yapacağı güne ve saate göre ayarlar mutlaka yaniİnsallah hepimiz bu ay gebeyim ben diye gezeriz
Asko asilama yumurta catlayincami yapiliyor. Yoksa catlamadan mi enjekte oluyor bi bilgin varmi. Ben erken yumurtlama goruyorum ya o ara hafta sonuna denk geliyor insallah kacmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?