- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.781
Ya supeer canım benim çok sevindiimmmmmKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb @raainbow @iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
KesinlikleBu testi çok iyi sakla ve sana dogal yolla hamile kalamazsin söyleyen doktorun gözüne sokarsin
Sira sende aşkooYa supeer canım benim çok sevindiimmmmmtebrik ederimmm
Gecenin bombasını patlatip nereye kayb oldunKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb @raainbow @iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Ay amiin beybiiiSira sende aşkoo
Yaaa inanamiyorum halaaaAyyyyyyyyyy pozitiiiiiffffo kadar sevindimki canım bildirimi görür görmez anladım cook coook sevindim senin iciiin yaaa super bi haber bu sağlıkla gelsin inşallah
Allah beeeKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb @raainbow @iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Amin canim çok sağol Rabbim isteyen herkeze en yakin zamanda nasip etsin insalllahhhAyyy çok sevindim canim yaaaçok şükür kendi testim pozitif çıkmış gibi sevindim Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin
Evet hepsinden tek tek randevu alip gostermek istiyorum cok şükür rabbim nasip ettiBu testi çok iyi sakla ve sana dogal yolla hamile kalamazsin söyleyen doktorun gözüne sokarsin
Cok teşekkür ederim canımYa supeer canım benim çok sevindiimmmmmtebrik ederimmm
Yaaaa harikaKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 miraclebeyb @raainbow @iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Amin kuzumAmin canim çok sağol Rabbim isteyen herkeze en yakin zamanda nasip etsin insalllahhh
Aşko bugün arkadaşımın doğum günü vardı giremedim çok anca eve girdim benden bu gün leke geldi adet olcam galiba ped taktım bekliyorum hüsran sanırsam kızlarKiiiiz sıra sendee_Umutlu_Pozitif_ nerdesinnn
Kizzz şoktayım ne yapicagimi bilmiyorum suanGecenin bombasını patlatip nereye kayb oldun
Hemde nasil titredi banyoda zip zip zipladimAmin kuzumtesti görünce elin ayağın titredimi?kocana söyledinmi?
Göruyonmu gıı ishal bazen gebelik öncesi de oluyormuş
Sen en iyisi 9 ay sabr et bebiş kucaginda gidersinEvet hepsinden tek tek randevu alip gostermek istiyorum cok şükür rabbim nasip etti
Ayy çen hamiş olub şoklara mi girdin çenKizzz şoktayım ne yapicagimi bilmiyorum suan
Nasıl lekeydi?moral bozmak yasakkk bekle bakalimAşko bugün arkadaşımın doğum günü vardı giremedim çok anca eve girdim benden bu gün leke geldi adet olcam galiba ped taktım bekliyorum hüsran sanırsam kızlar
Amin canim cok teşekkür ederimYaaaa harikaçok sevindim canım tebrik ederim Allah sağlıcakla tutunup sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?