Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yinede öyle deme de çocuk duyar gücenir gelesi varsada gelmez falan benimde bebebin olası yok demek bende debeleniyom yada bakıyoe diyorki anam bu kadın deli bir ömür uğraşılırmı bunla gitmiyom işte de diyo olabilir bilemiyom

Kız sen ne burcusun? aynı benim kafadasın ha yeminle

Seni çok iyi anlıyorum canim öyle bir hiss ki anlatmak mümkün değil çok şükür birdaha gözün aydın
Evet aynen oyle ne yapicagimi şaşırdım vallahi inşallah senden de guzel haberler aliriz en yakin zaman hep dua edicem hepiniz icin

Amaaan kız benim burcu seven yokki mübarek neyse bende onlara çok bayılmıyom zaten ikizlerim ben ya yükselende terazi oohh kombo senin ne
Ben koçum yükselenim yay kocam hazretleri de ikizler yükseleni terazi5saniyede fikir değişiyor sende mi öylesin

Ayyyyyyyy bendeeee inanamiyorummmm kuzum cildiricam sevinçten insanin hayalleriyle nasil oynuyorlar 3 cu ayda oldu cok Şükür Rabbime Allah hepinizden razi olsun her zaman yanimdaydiniz moral oldunuz umut oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…