- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.821
Aaa koçlarda az kırık oluyor kafalarımız ondan tutuyordurBen koçum yükselenim yay kocam hazretleri de ikizler yükseleni terazi 5saniyede fikir değişiyor sende mi öylesin
Hepimiz bu yüzden burdayız bizim moralimizi düşürüp destek vermeyenlere inat burda birbirimize destek olucaz umut olucazAyyyyyyyy bendeeee inanamiyorummmm kuzum cildiricam sevinçteninsanin hayalleriyle nasil oynuyorlar 3 cu ayda oldu cok Şükür Rabbime Allah hepinizden razi olsun her zaman yanimdaydiniz moral oldunuz umut oldunuz.
Bencede yani çünkü neden olmasınSakıncali durum olabilirvucut isısı alalim
Ayy inşallaaah ne zaman gelceklerse önden bilgi versin cidden huni takcam artık kafaya
Canımsın hayırlı olsunKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Bende neler yapcamda gelmiyor veletAhh bi gelsinler ben biliyorum ona ne yapicam
Biraz ağrım olsun oğlum hemen seviniyor yaa bebek mi geliyorbiz oğlumla birlikte takicaz huniyi
Evett az değil baya kırıkAaa koçlarda az kırık oluyor kafalarımız ondan tutuyordurhee öyleyim valla kendim yoruluyom bazen yorulup yeter karar değiştirme diye kendimlede kavga ediyom çok yorucu ay Allah düşmanımın başına vermesin yinede iyi insanlarız
Yok canim ya kargo ücreti falan pahaliya patlar sanaBende neler yapcamda gelmiyor veletOhhh ben size iki huni hediye yollayayım bari
Tabii canım kendimiz yaaa mis gibi insanlarız kırık olmayanların hayatlara bak amaaan ne sıkıcı en iyi kafa bu böyle devamEvett az değil baya kırıkama seviyorum bu halimi iyi ki böyleyim yaa canım kendim
Bitmeyen misafir yapmışlardı bitti ama bu akşam 2 gündür denize gidiyoruz pek giremiyorum sen nasılsın canım?
Ay bilmiyorum bu ay çok şeydim bunca şey hüsranla aman olursa olur olmazs zorlayamam geleceği yok demekki bunaldım inan kiNasıl lekeydi?moral bozmak yasakkk bekle bakalim
Ayy maşallah kuzu gözünüz aydın çoook sevindimKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Evet canim çok şükürHepimiz bu yüzden burdayız bizim moralimizi düşürüp destek vermeyenlere inat burda birbirimize destek olucaz umut olucazÇok şükür bebişiniz sizi çok bekletmedi rabbim sağlıklı gebelik süreci sağlıklı doğum ve bebiş nasip etsin umut her zaman var gerçekten tüylerim diken diken oldu seni düşünemiyorum
Amin yavrum çok saolAyy maşallah kuzu gözünüz aydın çoook sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Şimdi değil yarın yataktan kalkmamiş ölçüm alacaksınBencede yani çünkü neden olmasındereceyi bulup ölçeyim kendi belirtilerimi bırakym kocamda belirti arıyorum zirvedeyim artık
Amin kuzum inşallahEvet canim çok şüküraminn insallah insallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en kisa zamanda bende ilk gördüğümde neye uğradığımi sasirdim ne yapicagimi bilemedim icim titriyor hala dusundukce
Heee tamam sabah işe gitmeden hallederm ben o işiŞimdi değil yarın yataktan kalkmamiş ölçüm alacaksın
Kim daha çok delirdi onu sınıyoruz galiba
Hababam sinfında Haşmet hoca gibiyim şu anEle güne karşi yapa yalnizz böyle de olmazzzz kiii
Heee tamam sabah işe gitmeden hallederm ben o işi
Tabi tabi yakında deliliklerimizi yarıştırcaz aramızda sağlam kalmaz bu gidişle
Şuan şarkıyı evde söyleyerek gezmem dışında bir sıkıntı yok
Hag den ne kadar somra böyle oldu bana diğer yerde yorum yazmışsın ya merak ettim kız sımdıAyyyy evet canim insallah yarin kan vermeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?