Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben koçum yükselenim yay kocam hazretleri de ikizler yükseleni terazi5saniyede fikir değişiyor sende mi öylesin
Aaa koçlarda az kırık oluyor kafalarımız ondan tutuyordur hee öyleyim valla kendim yoruluyom bazen yorulup yeter karar değiştirme diye kendimlede kavga ediyom çok yorucu ay Allah düşmanımın başına vermesin yinede iyi insanlarız

Ayyyyyyyy bendeeee inanamiyorummmm kuzum cildiricam sevinçten insanin hayalleriyle nasil oynuyorlar 3 cu ayda oldu cok Şükür Rabbime Allah hepinizden razi olsun her zaman yanimdaydiniz moral oldunuz umut oldunuz.
Hepimiz bu yüzden burdayız bizim moralimizi düşürüp destek vermeyenlere inat burda birbirimize destek olucaz umut olucaz Çok şükür bebişiniz sizi çok bekletmedi rabbim sağlıklı gebelik süreci sağlıklı doğum ve bebiş nasip etsin umut her zaman var gerçekten tüylerim diken diken oldu seni düşünemiyorum

Evett az değil baya kırıkama seviyorum bu halimi iyi ki böyleyim yaa canım kendim

Evet canim çok şükür aminn insallah insallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en kisa zamanda bende ilk gördüğümde neye uğradığımi sasirdim ne yapicagimi bilemedim icim titriyor hala dusundukce

ucge tebrik ederiim Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz ben telastan giremiyorum cok..persembe ilk kontrolume gidicem ultrasonda bakilcak umarim kese olusmustur ve sagliklidir gebeligim Psikolojik olarak cok iyi degildim cok ani bi gebelik oldugu icin sizleri merak ettim dualarim sizinle

Bencede yani çünkü neden olmasın dereceyi bulup ölçeyim kendi belirtilerimi bırakym kocamda belirti arıyorum zirvedeyim artık
Şimdi değil yarın yataktan kalkmamiş ölçüm alacaksın
Kim daha çok delirdi onu sınıyoruz galiba
Hababam sinfında Haşmet hoca gibiyim şu anEle güne karşi yapa yalnizz böyle de olmazzzz kiii

Şimdi değil yarın yataktan kalkmamiş ölçüm alacaksın
Kim daha çok delirdi onu sınıyoruz galiba
Hababam sinfında Haşmet hoca gibiyim şu anEle güne karşi yapa yalnizz böyle de olmazzzz kiii
Heee tamam sabah işe gitmeden hallederm ben o işi
Tabi tabi yakında deliliklerimizi yarıştırcaz aramızda sağlam kalmaz bu gidişle
Şuan şarkıyı evde söyleyerek gezmem dışında bir sıkıntı yok

Afferim son 2-3-4 pazara gidelimmm bir kuzu alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…