Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh keşkeee ya ne güzel olurdu söhbet.muhabbetden yiyemezdik bileen çok ne kadar yiye bilirsin
Gerçekten yaaa ama ben muhabbetkende yerim valla çok yiyebilirim gibi bak gece gece canm istedi
Hadi gidelimmm sen ordan gel bende burdan hava limaninda buluşalım
Olur valla ne iyi gelir iyi topic şöylece buluşsabiz sushi yeriz onlar ne isterse
Niye bulamayacağız ki yaa her işimizi bitirdik gittik, duşumuzu aldık şimdi keyif zamanı siz napıyosunuz kuşum bu saatlerde Allah aşkına
Yaa benim eşimin işten eve gelmesi 7yi buluyo yol mesafesi 1 saat yorgunum diyo istiyor ama gidemiyor malesef ben tek gidiyordm bir ara o da bitti yazılmadm bidaha

Aşko sal muslukları gitsin valla bak. Güçlü falan olmak zorunda değiliz. Sen harika olmaya çalışmak zorunda değilsin ki zaten öylesin. Zor bişey yaşıyorsan üzülürsün ağlarsın hayat böyle. İşler güzel de gitmiyor işte her zaman. Benim de etrafımda var teyzeninkine benzeyen hikayeler. Tıp da bi yere kadar yani noluyoruz Ağlamaksa ağlamak gülmekse gülmek. Gerçekten insanız yani transformırs mıyız biz Sak gitsin valla çok güzel olacak herşey

İyiki aşko iyiki sağolsunlar

Heh tam aradığım destek inşallah aşkısı inşallah güzel olsun hersey

Ahahaha ama nasıl olcak o nasıl vercem ben onu diyince dört sene önce napıyodun işte öyle vercen dedim utandı ya ahahahahaha bu kadarda utangaç konuyu değiştirmek için evde yapsak olmaz mı dedi kahkaha attım
Adam zaten utanmş bide sen gitmişsin üstüne köşeye sıkıştırmışsın resmen kocanı

Ben de çocukken babam içiyor diye çok strese girdiğimi hatırlıyorum kuzum ya. Çocukların gözünde çok daha farklı oluyor. Hiç kıyamam ben onaŞimdi dolu dolu diyemiyorum iç diye. Çocuk söz konusuysa akan sular duruyor aşko umarım kardeşi gelir de içmezsin. Öyle dua edeyim

Fsh la ilgili aşkım doktor videoda açıklamıştı ona sıkıldım

Kombine bayıldm bende kış gelince hep böyleyim kocama diyom valla bana bakınca bütün hevesin gidiyordur ama soğuk valla diye yok olurmu öyle şey canm diyoda hee hee diyom ben bile kendime baknca hevesm kaçıyor seninki nasl kaçmasn diyorm gülüyo

Yok aşkım hiç görmedim aklımdaydı bugün yazmayı unutmuşum aşkısı @Demgey3 beybisiiiiii nerdesin??
Ya sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma ya

Ya sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma ya
Aşkım bence kesin misafiri var yine
Özelden dalalım konuya aşko sende yaz bende inşallah güzel şeyler duyarız

Ayy çok sağolun iyi ki varsınız aşko hemen düzlet cümleni Allah çok bekletmesin değillll Allah en kısa zamanda nasip etsin yada Oldursun Cümlelerimize dikkat edicez
Sende iyikiii varsın hatta artııık miniğimizde iyiki vaarr
Ay aşkoo düzelttim heemeeen teşekkürler Allah en kısa zamanda oldursun söylerken bile daha iyi hissettirdi yaa

Ayyy adetliyken hepimiz çok tatlıyız bence adet yaklaşırken hepsini boğasımız geliyor.
Ahahaha benim öyle bişeyim olamıyor aşko ben elektrik süpürgesiyle elimin kolumun çarptığı kapı kollarıyla kavga edebiliyorum benim ki buna müsade etmiyor sataşsamda dalgaya alıp güldürüyor taklidimi yapıyor bana ben ev terliğini sağda solda görmeyi hiç sevmem hemen o taklidimi yapıyoay bu terlik neden burda ay sinirden ağlıcam şimdi sen beni niye anlamıyorsun ay sinirden çatlıyoruuuum diye bir çığrıyor evde sinirlenemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…