- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.301
Gerçekten yaaa ama ben muhabbetkende yerimAhh keşkeee ya ne güzel olurdu söhbet.muhabbetden yiyemezdik bileen çok ne kadar yiye bilirsin
Olur valla ne iyi gelir iyi topic şöylece buluşsaHadi gidelimmm sen ordan gel bende burdan hava limaninda buluşalım
Yaa benim eşimin işten eve gelmesi 7yi buluyo yol mesafesi 1 saat yorgunum diyo istiyor ama gidemiyor malesef ben tek gidiyordm bir ara o da bitti yazılmadm bidahaNiye bulamayacağız ki yaa her işimizi bitirdik gittik, duşumuzu aldık şimdi keyif zamanısiz napıyosunuz kuşum bu saatlerde Allah aşkına
Aşko sal muslukları gitsin valla bak. Güçlü falan olmak zorunda değiliz. Sen harika olmaya çalışmak zorunda değilsin ki zaten öylesin. Zor bişey yaşıyorsan üzülürsün ağlarsın hayat böyle. İşler güzel de gitmiyor işte her zaman. Benim de etrafımda var teyzeninkine benzeyen hikayeler. Tıp da bi yere kadar yani noluyoruzHiçte harika ve güçlü bir kadın olmak istemiyoring aşkoama kızım için ayakta durmam gerekiyo biliyorum cok şükür kızım var aşkım o sağlıklı olsun Rabbim ona sağlık sıhhat uzun güzel ömür versin bütün evlatlarımıza oda kardeş istiyo onun için cok istiyorum en cok bu hayatta ne olursa olsun bi kardeşi olsun derdini paylaşacağı sevincini paylaşacağı gerçi aralarında da epey yaş olur olursa ama kardeş kardeştir
Neden olmıycakmış bebeğim tabikide olucak seninde bebişin bende öyle bir örnek var aşkım teyzem imkansız demiş doktor ama simdi oğlu var 2. Sınıfa gidiyobu hayatta hiç bişey imkansız değil yeter ki Allah istesin aşkoşum insanız işte üzülüyoruz elinde olmuyo insanın
Kim ben miiiii yok aşko o ben değilimdir ben o kıvama gelirsem direkt öldürürüm size öldüresim geldi demem öldürdüm derim ahahahahhaGeçen gün öldüresin geliyodu asko
İyiki aşko iyiki sağolsunlarAynen canım benimkide daha geçen ay olmayınca kendi söyledi bende gideyim bi gözükeyim dedi olmadı tüp bebek deneriz falan. Onlar bizim gibi değiller biz dışa vuruyoruz onlar içine atıyor ben bunu anladım geçen ay telefonla sonucu öğrenmek nasıl heyecan yaptı ben şahit oldum bide bana kafana takıyorsun takıntı yapıyorsun diyordu kendi daha fenaydıbeni çok singirlendiyor canını sevdiğim _Umutlu_Pozitif_ iyiki var kocişlerimiz
Heh tam aradığım destekAşko sal muslukları gitsin valla bak. Güçlü falan olmak zorunda değiliz. Sen harika olmaya çalışmak zorunda değilsin ki zaten öylesin. Zor bişey yaşıyorsan üzülürsün ağlarsın hayat böyle. İşler güzel de gitmiyor işte her zaman. Benim de etrafımda var teyzeninkine benzeyen hikayeler. Tıp da bi yere kadar yani noluyoruzAğlamaksa ağlamak gülmekse gülmek. Gerçekten insanız yani transformırs mıyız biz Sak gitsin valla çok güzel olacak herşey
Adam zaten utanmş bide sen gitmişsin üstüneAhahaha ama nasıl olcak o nasıl vercem ben onu diyince dört sene önce napıyodun işte öyle vercen dedim utandı ya ahahahahaha bu kadarda utangaçkonuyu değiştirmek için evde yapsak olmaz mı dedi kahkaha attım
Daha iyiyim gibi aşkısı sen nasılsın? Ağrının artçıları vuruyo ara araCanımmMucizemmm16 sen nasıl oldun biraz daha iyi misin
Niye böyle oldun ki doktora gitseydin YaDaha iyiyim gibi aşkısı sen nasılsın? Ağrının artçıları vuruyo ara ara
Sen yeni bir hamiş olarak bu konularla kafanı bulandırma istersen aşko aahahahahaKızlarr ne için yemim ettiriyoruz Yavff
Ben de çocukken babam içiyor diye çok strese girdiğimi hatırlıyorum kuzum ya. Çocukların gözünde çok daha farklı oluyor. Hiç kıyamam ben onaYok valla rahat değilim. Oğlumu her hafta terapiye götürüyorum yüksek derece anksiyete var çünkü her an öleceğimi düşünüyor. Dolayısıyla her gün sigarayı bırak diye kriz geçiriyor çocuk. Çoğunlukla çaktırmadan içiyorum
Fsh la ilgili aşkım doktor videoda açıklamıştı ona sıkıldımAşkom ne videosu hayırdır
Evet iştee bende bu kafadym benm kocam çok yemek ayırıyor amaa ne çook adını bulsam yapması kolayayy aynı şehirde olmalıydık buluşur suşi yerdik bir aydır sayıklıyorm kocam sevmiyo en sonunda gidip kendm yicem
Kombine bayıldmSende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorumdönmüş bakiyo anlayamadi cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Ya sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma yaYok aşkım hiç görmedim aklımdaydı bugün yazmayı unutmuşum aşkısı@Demgey3 beybisiiiiii nerdesin??
Harika açıkladın aşko kesinlikle çok doğruSen yeni bir hamiş olarak bu konularla kafanı bulandırma istersen aşko aahahahaha
Sperm testi aşamasında olan bir olayın başlayışı gelişmesi ve sonuçlanması için tek adres biziz onu konuşuyordukdimi aşkolar R Random3 M Mavimiresl Mucizemmm16 güzel açıkladığıma inanıyorum
Aşkım bence kesin misafiri var yineYa sonuçları almaya gidecekti gündüzde etiket yaptım yok cevap yok bişey mi oldu ki sonuçlardan memnun kalmayıp depresifmi takılıyor ay bin türlü şey geliyor aklıma ya
Kızlar ben de arkadaş getirdim aramıza delirmeye rahatlamaya ihtiyacı varSonbahardagel Mucizemmm16 listemize ekleyelim mi
Sende iyikiii varsın hatta artııık miniğimizde iyiki vaarrAyy çok sağolun iyi ki varsınızaşko hemen düzlet cümleni Allah çok bekletmesin değillll Allah en kısa zamanda nasip etsin yada Oldursun Cümlelerimize dikkat edicez
AhahahaAyyy adetliyken hepimiz çok tatlıyız benceadet yaklaşırken hepsini boğasımız geliyor.
Kuzum bu baya merhaba diye bağırıyor gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım çok sevindimKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?