- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.381
Aşkım nereden bileyim hayatımda ilk kez maça gittim pahalıya patladı banaOohh valla en iyisi ben siyah noktalarıma asla çözüm bulamadgm için makyajsz gezemiyorumo levele bende gelmek istiyorum kııızz ben maça girmezdm valla delimisin dicem akıllıda değilizki
Heh cok şükür bebeğim_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow kızlarım sizi merakta bıraktığım için özür dilerim hiç giremedim buraya ablama gittim orada kalabalıktı müsait olamadım daha yeni eve geldim çok şükür kötü birşey yok Sizi yerimmmm nasıl merak etmişler beniiiii Aşkımlar yarın 11 de randevum bugün doktor yoktu yarın gideceğim tahlilleri göstermeye
Kuzum ben doktora gittim gebelik düşünüyoruz dedim değerlere bakılsın istiyorum dedim o kendi baktı hepsine ben tsh felan bilmiyordum hiçkuzu selam ben daha önce doktora gittim hamilelik düşünüyorum diye benden kan aldı ama hep genel şeylere bakmış yanı bu tsh vs o tarz şeylere bakılmamış acaba bende gitsem nerde yaptırılıyor kendin mi istedin kadın doğum mu yönlendirdi
Nasıl yaniiiğğ ciddi miHiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evdeifşa ediyorum Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Veziir R Random3
Ayy aşkım cok güzel maşallahTeyzeleri bu ilk 3 dakika sonraki 10 dakika içinde çıktıM Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow Ginnys @Annabelle1ve diğercanlar
Sutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyomBak şimdi önce sütyen falan yoknenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz bu seksilikle oldu galiba bu bebe
Oyyy aşklarım severim siziiiiYaa çok sevindim iyi olmanaaman iyi ol da gerisi önemli değil özlettin hemen kendini inşallah yarında güzel haberler alcaksn
Baak yaa cimbomcu çıktı bizim kızAşkım nereden bileyim hayatımda ilk kez maça gittim pahalıya patladı banaama olsun cimbomum için feda olsun aşkım benimde burnumun üstü güneş lekesi olmuş hep göz altlarım hep mor zaten kendimi bildim bileli zaten bi onları kapatıp kalem rimel çekiyorum işim bitiyodu onunda yapamıyoooomm
Teşekkür ederim bebeğimmmmm sen nasılsın kuzummmHeh cok şükür bebeğimiyi olmana cok sevindim aşkım
Ay maşallah yaa günden güne koyulaşıyor sağlıkla büyüsün minikTeyzeleri bu ilk 3 dakika sonraki 10 dakika içinde çıktıM Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow Ginnys @Annabelle1ve diğercanlar
Canım sen olmayınca misafiri vardır diyoruz hemenOyyy aşklarım severim siziiiibende sizi özledim valla bir gün giremedim bir yanım hep eksikti ne yaptı acaba kızlarım diye diye düşündüm sürekli İnşallah kuzum yarın doktordan sonra hemen haber veririm
Yaa alıştık tabi birbirimize insan özlüyor burdaki muhabbeti kafamızda dağılıyor tabiOyyy aşklarım severim siziiiibende sizi özledim valla bir gün giremedim bir yanım hep eksikti ne yaptı acaba kızlarım diye diye düşündüm sürekli İnşallah kuzum yarın doktordan sonra hemen haber veririm
Ah kuzum İnshaAllah öyledir yinede hala şüpheli cunki daha önceki gebeliğimde twtstw hiç birsey çıkmadı yani sanırım bende idrara çok karışmıyor bu hormonlarYaaaa bence varçünkü hemen çıkması ve belirgin olması bunu gösteriyor ama çok yeni minnoş
Oooo süper aşko bunu altında kesin dalga yatıyorHiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evdeifşa ediyorum Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Veziir R Random3
Ahahahaha ben anlamıştımSutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyomkız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi
Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Veziir
Maşallah maşallahTeyzeleri bu ilk 3 dakika sonraki 10 dakika içinde çıktıM Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow Ginnys @Annabelle1ve diğercanlar
Ahahah doğru diyorsun aşkım ama bu sefer ben misafirdimCanım sen olmayınca misafiri vardır diyoruz hemen
Aramızdaki gizli seksii belli olduOooo süper aşko bunu altında kesin dalga yatıyorvalla ben gün içinde artık istediğim gibi giyinemiyorum çünkü çat kapı gelenim çok oluyor falan çok yakalandım açıkçası ama yazın hep şortlu tulumlarım var askılı onları giyerim iyi oluyor sıcakta zaten giysi giyilmiyor çekilmiyor uyumaya giderken daha özenliyimdir ama şuan modum bugs bunny,daffy duck falan ahahahhaa
Ahahahaha ben anlamıştımmodaya ayak uydurun lütfen Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl
Anaa onu demek görebiliyorlar bende çok az var akıntı kahve rnegi karışıyor bazen bazende sarımsı affederisn tarif ettim amaEvet akıntı içerideki sıvı galiba ki benim hiç akıntım yok çamaşırım kupkuru
Hepiniz ayrı ayrı çok değerlisinizYaa alıştık tabi birbirimize insan özlüyor burdaki muhabbeti kafamızda dağılıyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?