Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh valla en iyisi ben siyah noktalarıma asla çözüm bulamadgm için makyajsz gezemiyorum o levele bende gelmek istiyorum kııızz ben maça girmezdm valla delimisin dicem akıllıda değilizki
Aşkım nereden bileyim hayatımda ilk kez maça gittim pahalıya patladı bana ama olsun cimbomum için feda olsun aşkım benimde burnumun üstü güneş lekesi olmuş hep göz altlarım hep mor zaten kendimi bildim bileli zaten bi onları kapatıp kalem rimel çekiyorum işim bitiyodu onunda yapamıyoooomm

Heh cok şükür bebeğim iyi olmana cok sevindim aşkım

Kuzum ben doktora gittim gebelik düşünüyoruz dedim değerlere bakılsın istiyorum dedim o kendi baktı hepsine ben tsh felan bilmiyordum hiç Ama sen tekrar gidip bunların da bakılmasını istiyorum dersen bakabilir ama bence bir dahiliye doktoruna gitsen onlar daha fazla şeye bakıyor

Eklentiler

• E9FCB9FE-9D2C-4DA9-BB01-309870A0803E.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 7B9484D2-E41A-4780-926B-3BBFB9AE16CC.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 39
Bak şimdi önce sütyen falan yok nenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz bu seksilikle oldu galiba bu bebe
Sutyensiz olmaz ben sütyensiz üşüyom kız allah seni bende okuyom acaba algılayamıyommu seksilik nerde diyom dedim herhalde uykum geldi aşkoo ben şuan böyleyimmm tüüü adam gececi yoksa atlardm üstüne
Kızlaaar çabuk toplaşn yelekleri uzun çorapları hazırlayın tarif geldi
Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Veziir

Yaa çok sevindim iyi olmana aman iyi ol da gerisi önemli değil özlettin hemen kendini inşallah yarında güzel haberler alcaksn
Oyyy aşklarım severim siziiii bende sizi özledim valla bir gün giremedim bir yanım hep eksikti ne yaptı acaba kızlarım diye diye düşündüm sürekli İnşallah kuzum yarın doktordan sonra hemen haber veririm

Baak yaa cimbomcu çıktı bizim kız aman olsun bahaneyle makyajsızlıga el atmşsn iyi olmuş

Yaa alıştık tabi birbirimize insan özlüyor burdaki muhabbeti kafamızda dağılıyor tabi

Yaaaa bence var çünkü hemen çıkması ve belirgin olması bunu gösteriyor ama çok yeni minnoş
Ah kuzum İnshaAllah öyledir yinede hala şüpheli cunki daha önceki gebeliğimde twtstw hiç birsey çıkmadı yani sanırım bende idrara çok karışmıyor bu hormonlar

Hiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evde ifşa ediyorum Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Veziir R Random3
Oooo süper aşko bunu altında kesin dalga yatıyor valla ben gün içinde artık istediğim gibi giyinemiyorum çünkü çat kapı gelenim çok oluyor falan çok yakalandım açıkçası ama yazın hep şortlu tulumlarım var askılı onları giyerim iyi oluyor sıcakta zaten giysi giyilmiyor çekilmiyor uyumaya giderken daha özenliyimdir ama şuan modum bugs bunny,daffy duck falan ahahahhaa
Ahahahaha ben anlamıştım modaya ayak uydurun lütfen Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl

Eklentiler

• DADE18A0-D89F-4719-8BC7-36880198C73E.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 38
Aramızdaki gizli seksii belli oldu şortlu tulumlar falan bak bak

Evet akıntı içerideki sıvı galiba ki benim hiç akıntım yok çamaşırım kupkuru
Anaa onu demek görebiliyorlar bende çok az var akıntı kahve rnegi karışıyor bazen bazende sarımsı affederisn tarif ettim ama

Her zaman olmuyor akıntı bende son gebeliğimde krem gibi beyaz akıntılar geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…