Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bence hepimiz fakfakiriz sizde sahil varmış bak en azndan bizde o da yok dümdüz kaldırım bak yine sinirlendm benm kocam utanmasa tuvalete arabayl gitcek ben onu hayatta yürütemem

İnşallah insan hemen kabullenemıyorum bana şaka gibi geldigi için o yüzden belki degildir yanlıstır diyorum bi bat günüm gecsin kan vericem inşallah
Bat gününden öncemi bu kadar net çıktı ay var gibi kuzum yaa inşallah sağlıkl ilerler bat ne zaman nasıl bekliceksn ben hemen giderdm

Al oklavano gel aşko hadiğğğ aşkım buralarda aktar yok görürsem alıcam onu
Sesli güldüm yaa hahahhahahh

Valla bence hepimiz fakfakiriz sizde sahil varmış bak en azndan bizde o da yok dümdüz kaldırım bak yine sinirlendm benm kocam utanmasa tuvalete arabayl gitcek ben onu hayatta yürütemem
Ahaha kıyamam yaa siz de evde Leslie açın yapın, deli kalori yakıyor. Ya da bol bol sevişin ona yok demez

Olur giysinler ne var yani aramızda sonucta Veziir dimi aşko
Kız komik olurlar saçmalamayınahahahha gözümde canlandıda libido yerlerde
Ben yazdım da bebeğim dönmedi henüz
Haber alırsan bizede haber ver olurmu
Erkek tangaları var ondan mı giysin? Ayy iğrenç gözümde canlandı, bütün isteğim kaçtı beee
Erkek tangasımı ahahahaha ay iğrenççç ay çok kötü hayal ettmde ııı ıııhhh

yaa zaten şu makyajsızlık bi moda olabilirmi artk ben bu olaya çok takılıyorum
Yaa valla aşko sıfır makyaj geziyoring cok özel olmadıkça yada canım istemedikçe yapmam artık onunda yapamıyoring cünkü maça girerken saf gibi çantamıda yanıma almıştım içeri girerken attılaaarrr

Ahaha kıyamam yaa siz de evde Leslie açın yapın, deli kalori yakıyor. Ya da bol bol sevişin ona yok demez
Ay şu leslie herkes söylüyor ben yapaym bari kocamm yapcagı yok sevişelim tabi oda kalori yakıyormş doğru belki bahaneyle bebede tutar
Hiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evde ifşa ediyorum Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Veziir R Random3
Kızz ne giyiyosnn evdee anaaa bebe seksilikten oldu anladm ben toplaşn yeni tüyolar geliyor Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Veziir R Random3

Oohh valla en iyisi ben siyah noktalarıma asla çözüm bulamadgm için makyajsz gezemiyorum o levele bende gelmek istiyorum kııızz ben maça girmezdm valla delimisin dicem akıllıda değilizki

_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow kızlarım sizi merakta bıraktığım için özür dilerim hiç giremedim buraya ablama gittim orada kalabalıktı müsait olamadım daha yeni eve geldim çok şükür kötü birşey yok Sizi yerimmmm nasıl merak etmişler beniiiii Aşkımlar yarın 11 de randevum bugün doktor yoktu yarın gideceğim tahlilleri göstermeye

Aşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayın bende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum
Bunlar kadınsa ben neyim
Aşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falan

Yaa çok sevindim iyi olmana aman iyi ol da gerisi önemli değil özlettin hemen kendini inşallah yarında güzel haberler alcaksn

Bak şimdi önce sütyen falan yok nenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz bu seksilikle oldu galiba bu bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…