- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 88
- 38
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.341
Teşekkür ederim çok sıcak kanlısınız bu güzel karşılamanızdan dolayı teşekkür ederimSonbahardagel hosgeldi
Hoşbuldum kuzum olsun bende çok akıllı sayılmam beraber eğleniriz artıkSonbahardagel hoşgeldiiinnnn buraya giriş var çıkış yok bak pna göre deliler klübü burası her çeşit mevcut
Yani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelimOlum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana
Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayıBanada demeyin Allah rızası için cok rahatsız oluyorum tarz şeylerle
Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öyleAşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayınbende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum
Bunlar kadınsa ben neyim
Canım ben testi yaptım koydum 5 dk sonra filan geldim elime alınca fazla uğraşmadan çok ince çizgiyi gördüm silik baya silikti ama gördüm zaman geçince belirginleşti biraz daha o zaman resmi paylaşabildim yoksa gorunmezdi resimde..Bebeğim eğer dakikalar içinde çıktıysa o slik çizgi evet ben görüyorum var. Ben predictor early yaptığımda kar gibi beyaz oluyordu saatler sonra bile olsa. Ama birkaç gün daha bekle benc
Evet anlıyorum bende etkileniyorm benen çünkü böyle şeylerden insanız hatta en önemlisi kadınız daha hassasızElimde değil bebeğim inankiyaa yerim ben sizin desteğinizi hepiniz canımsınız
Ayrıca biz neden hep seksi olalım ki adamlar seksi olsun biraz daSen neysen bende oyun aşkoo
Aşkısı tüp bebekle bile zor diyo zaten tüp bebek söz konusu bile değilAşko tamam işte zormuş sadece imkansız demiyor ki. Hiç de umutsuz edici bi video değil. Adet görüyorsak bu iş bitmediBir yumurta bir sperm tamam bu iş Sigara kısmı işime gelmiyor duymazdan geliyorum
Yaa bebişiniz çok bekletmemiş sizi sevindim4 aydır deniyorum ama agustosta cok iyi degerlendirme olmustu bide bu ay olmustu mfk nın fodega hapını kullandım 3 ay folitasit alayım dıye gebelikten önce baslayın diyorlardı egerki bu ayda olmasaydı eş paketlerne baslıcaktık bakalım saglıklı bi gebelik degilse baslarım yine
Valla ya katılıyroum aşko onlarda hep eşofmanlaAyrıca biz neden hep seksi olalım ki adamlar seksi olsun biraz da
Oohh en sevdiğimizHoşbuldum kuzum olsun bende çok akıllı sayılmam beraber eğleniriz artık
Napsnn aşkoo ne giysin meselaAyrıca biz neden hep seksi olalım ki adamlar seksi olsun biraz da
İnşallah diyorum canım ama geceden beri girmemiş sabah sonuç almaya gidecekti dün öyle demişti sırra kadem bastı telaşlanmaya başladımAy inşallah öyle birşey yoktur @Demgey3 evde birileri vardır belki misafir falan inşallah öyledir
Düzeltemem kaportayı artık makyaj malzemem de yokYani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelim
Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayı
Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öylegülecem tutmayn diyince gülesm geldi bende arada seksi giyerm bak ama bende iç çamaşır hastalıgı var ayy neler neler alırım evde de dolanırken tayt tişört öyle seksili falan değil yani
Kız adam ne giysin allh sizi napmasın yaValla ya katılıyroum aşko onlarda hep eşofmanla
Yaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeylerYa var ya bi alemsinizöyle düşünmeyin tek sprem verirken mi önemli olan sevişirken de akıllarının bizde Olması bence
Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporuGerçekten yaaa ama ben muhabbetkende yerimvalla çok yiyebilirim gibi bak gece gece canm istedi
Olur valla ne iyi gelir iyi topic şöylece buluşsabiz sushi yeriz onlar ne isterse
Yaa benim eşimin işten eve gelmesi 7yi buluyo yol mesafesi 1 saat yorgunum diyo istiyor ama gidemiyor malesef ben tek gidiyordm bir ara o da bitti yazılmadm bidaha
Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorumBen de çocukken babam içiyor diye çok strese girdiğimi hatırlıyorum kuzum ya. Çocukların gözünde çok daha farklı oluyor. Hiç kıyamam ben onaŞimdi dolu dolu diyemiyorum iç diye. Çocuk söz konusuysa akan sular duruyor aşko umarım kardeşi gelir de içmezsin. Öyle dua edeyim
Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoşKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm meselaAhahahabenim öyle bişeyim olamıyor aşko ben elektrik süpürgesiyle elimin kolumun çarptığı kapı kollarıyla kavga edebiliyorum benim ki buna müsade etmiyor sataşsamda dalgaya alıp güldürüyor taklidimi yapıyor bana ben ev terliğini sağda solda görmeyi hiç sevmem hemen o taklidimi yapıyo ay bu terlik neden burda ay sinirden ağlıcam şimdi sen beni niye anlamıyorsun ay sinirden çatlıyoruuuum diye bir çığrıyor evde sinirlenemiyor insan
Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayıR raainbow @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl diğer aşkolar
Ben simdi nasıl üzülmiyim laa bide sigaradan uzak durmalı diyo duymadım gördünüz mü
Yok beee ben paspallıktan ölüyomOlum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana
İnşallah insan hemen kabullenemıyorum bana şaka gibi geldigi içinYaa bebişiniz çok bekletmemiş sizi sevindimkötüyü çağırma sağlıklı gebeliktir inşallaaah hemen bir kan ver
Ay bak benimde aklıma takıldı sen böyle diyinceİnşallah diyorum canım ama geceden beri girmemiş sabah sonuç almaya gidecekti dün öyle demişti sırra kadem bastı telaşlanmaya başladım
Olur giysinler ne var yani aramızda sonuctaOohh en sevdiğimiz
Napsnn aşkoo ne giysin meselafileli çorap dantelli çamaşır mı ne giysin hee siz söyleyin Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3
Ben yazdım da bebeğim dönmedi henüzAy bak benimde aklıma takıldı sen böyle diyincehaber alırsanız etiketleyn benide olurmu merak ettm
Düzeltemem kaportayı artık makyaj malzemem de yokazda onlar kaporta düzeltsin
Yaaaa bence varCanım ben testi yaptım koydum 5 dk sonra filan geldim elime alınca fazla uğraşmadan çok ince çizgiyi gördüm silik baya silikti ama gördüm zaman geçince belirginleşti biraz daha o zaman resmi paylaşabildim yoksa gorunmezdi resimde..
Daha önce yaptım bunu saatler sonra bile böyle çizgi yoktu bu ay gecikince ilk onu yapmıştım böyle bireye çıkmamıştı bunu 5 dk içinde filan olduysa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?