Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana
Yani tarz değilde dikkatli giyiniyoruz arada pijeeemalara salıyoruz diyelim
Banada demeyin Allah rızası için cok rahatsız oluyorum tarz şeylerle
Kız aşkoo hep dağınık gezemeyizki arada düzeltiyoruz kaportayı
Aşko bunlar arada bir pijama giyiyorlar heralde. Ay gülecem tutmayın bende arada bir öyle tarz giyinip çok nadir de seksi gecelik falan giyiyorum
Bunlar kadınsa ben neyim
Yok aşko yatarken giyiyoruz pijama işte en azndan ben öyle gülecem tutmayn diyince gülesm geldi bende arada seksi giyerm bak ama bende iç çamaşır hastalıgı var ayy neler neler alırım evde de dolanırken tayt tişört öyle seksili falan değil yani

Bebeğim eğer dakikalar içinde çıktıysa o slik çizgi evet ben görüyorum var. Ben predictor early yaptığımda kar gibi beyaz oluyordu saatler sonra bile olsa. Ama birkaç gün daha bekle benc
Canım ben testi yaptım koydum 5 dk sonra filan geldim elime alınca fazla uğraşmadan çok ince çizgiyi gördüm silik baya silikti ama gördüm zaman geçince belirginleşti biraz daha o zaman resmi paylaşabildim yoksa gorunmezdi resimde..

Daha önce yaptım bunu saatler sonra bile böyle çizgi yoktu bu ay gecikince ilk onu yapmıştım böyle bireye çıkmamıştı bunu 5 dk içinde filan olduysa oldu

Aşko tamam işte zormuş sadece imkansız demiyor ki. Hiç de umutsuz edici bi video değil. Adet görüyorsak bu iş bitmedi Bir yumurta bir sperm tamam bu iş Sigara kısmı işime gelmiyor duymazdan geliyorum
Aşkısı tüp bebekle bile zor diyo zaten tüp bebek söz konusu bile değil 20 ve üzeri menapoz diyo benimki 23 diyoring

Yaa bebişiniz çok bekletmemiş sizi sevindim kötüyü çağırma sağlıklı gebeliktir inşallaaah hemen bir kan ver

Düzeltemem kaportayı artık makyaj malzemem de yok azda onlar kaporta düzeltsin

Ya var ya bi alemsiniz öyle düşünmeyin tek sprem verirken mi önemli olan sevişirken de akıllarının bizde Olması bence
Yaaa bu ne diyor akşam akşam deme öyle şeyler _Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl bu kadarını ben bile düşünmem
Spor salonuna gitmiyoruz bebeğim fakfakiriz biz, sahilde yapıyoz sporu yorgunken napsın haklı, tek başına da sıkıcı oluyor
Ayy inşallah sebep olur diyelim kuzum iradesizliğimden çok korkuyorum
Kızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Ayy maşallah ya gözün aydın, merhaba demeyi geçmiş baya kurulmuş o minnoş
Ahahah süper yaa sinirlenemezsin hakkaten. Ben delirmişken kocam haklısın hayatım der hep, ben daha çok deliririm mesela kavga et benimle arkadaş yaa haklısın haklısın nereye kadar? Konu uzamıyor öyle olunca
R raainbow @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl diğer aşkolar
Ben simdi nasıl üzülmiyim laa bide sigaradan uzak durmalı diyo duymadım gördünüz mü
Ama bebeğim bak alıcam elime şimdi oklavayı sen niye didikliyosun bu konuyu bu kadar? Çok kolay düşürülebilen bir değer o. Bak ben sana diyorum bu konuda testere dişli aslan pençesi mucizedir. Onu araştıracağına, aç bu otu araştır. 1 ay sonra gör farkı
Olum ben hep böyleyim pijama adam iyi eve geliyor
M Mavimiresl bana evde hep tarz giyiniyorum demeyin bana
Yok beee ben paspallıktan ölüyom mesela evde hiç sütyen giymem, lömbüdü lömbüdü geziyorum bence iğrenç ama çok rahat hiç öyle sıkıntıya gelemem valla. Hem arada sırada yapınca daha etkili oluyor

Yaaaa bence var çünkü hemen çıkması ve belirgin olması bunu gösteriyor ama çok yeni minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…