Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh en sevdiğimiz

Napsnn aşkoo ne giysin mesela fileli çorap dantelli çamaşır mı ne giysin hee siz söyleyin Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3
Aşko illa seksi bişey mi giymesi gerekiyor bakışı hareketleriyle seksi olsun ben öyleyim de biraz

Ay aşko bir ara yapıyordum ben onu adan işten gelmeden pijamaları çıkarıp adam akıllı şeyler giyiyordum. Ama saldım yaa
Valla ya katılıyroum aşko onlarda hep eşofmanla
Hep armut piş ağzıma düş
Kız ben sütyensiz durmayı çok seviyorum ama göğüslerim biraz büyük ödüm kopuyor sarkma olacak salacaklar kendini diye hep sütyenle duruyorum kesinlikle arada bir yapınca daha çılgın oluyor
Olur giysinler ne var yani aramızda sonucta Veziir dimi aşko
Delirme kız adamı fileli çorapla düşünmek bile istemiyorum
Hiç biriniz benim kadar seksi giyinemezsiniz evde ifşa ediyorum Mucizemmm16 @000umutlu000 Veziir @Random3
Demaaa
Bu paspallıkla bizden bi cacık olmaz bebeğim hemen seksi çamaşırlar alıyoruz
Hemen yarın suwende alıyorum soluğu nereye alıyosun aşko çok pahalı herşey Duş sonrası bornozla yap şovunu
Aşko g.tün donar ne geceliği. Giy polarları patikleri kış geldi yaza kadar yok gecelik falan
Aşko çok seviyorum ben dantel saten falan yaa ama zaten bende o enerji yok arada bir işte
Bak şimdi önce sütyen falan yok nenem gibi kıyafet üstüne yelek sonra pijama uzun çorap üstüne bide patik saç hep topuz bu seksilikle oldu galiba bu bebe
Bende öyle dikkatle mesajların devamına bakıyorum ne tüyosu gelecek diye aşko benim genel halim bu olmuyor olmuyor olmuyor
Tarif bende tırt

Ya benim de bıyıklarımda leke oldu. Dermatolog bebek tedavisi için kullandığım hormonların etkili olduğu söyledi bide güneş kremi kullanmıyordum.
Lekenin gitmesi için ilaç da yazamadı bebe istiyorum diye sinozun leke kremi biraz açtı ama kullanmayınca yine belirginleşiyor

Ayy kahkaha attım

Bu arada bazı vitaminler pancar yeme ve çatlama sonrasındaki gün ilişki olsun diye Ginnys sağolsun hep yardımcı oldu teşekkür ederim kuzum her an birlikte test yorumu yaptık Yavrunu kucağına sağlıkla ve kolaylıkla al canım benim

kız adam nasıl cilvelensin allah aşkına bende yapıyodm valla işten gelmeden bi düzeltiyodm tipimi bende saldm gitti

Nasıl detaylı detaylı yazmışsın kuzum yaaa sağol

Aşkım neyle alıyosun bıyıkları onun etkisi olabilir mi ? Off cok gıcık oluyorum lekelere aşko

Maşallah canim kan verdin mi ?? İnşaallah sağlıkla ilerler ne cok sey yapmissin yaa ben bunlari yapamam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…