Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko arada link paylaş bizede Ben hiç tulum giymedim ya tesettürlüyüm. Ama evde deneyebilirim
Aşko askılı şortlu tulum yaz istediğin tarz çıkar ben genelde öyle şeyleri mağazadan alıyorum üst bedenimle alt bedenim tutmuyor deneyerek almak zorunda kalıyorum çünkü omuz göğüs geniş bel bacak üstten daha ince o yüzden tutmuyor takımlardada öyleyim alt M ise üst L o yüzden kalıbı kesimi çok farkediyor

Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederiz kuzummm

Ahh bebeğim ne kadar da uğraşmışsın bu bebeler yaktı bizi
Bişey diyim mi aşko bende bunları yapcak şey yok Toto adam akıllı ilaç bile takip edemiyoring

Uzun uzun da yazmış aşkosu teşekkür ederiz aşkımmm

Amiiin inşallah Canım benim sende sağlıkla kucağına al bir yoldu yürüdük başardık şimdi diğer etapta inşallah bununda üstesinden geleceğiz öğrene öğrene

Ahahahha aşko enişte bey seni tulumlar içinde görmek istemiş
Aşkolar yola çıktım bizim kızı dövmeye gelen var mııııı Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl M mucizeOldu bu kadar süre bizi merakta bıraktığı için haketmedimi
ahahahah hepiniz haklısınız aşkolar kapımı açtım bekliyorum
Kız dövmeyelim yaa sakla sopanı arkana ablasıyla zaman geçirmiş sonuçta dövmesek olmazmı Demgey3 bidaha habersiz bırakmasn anlaşma yapalm bırakırsa evini basalm
ayyyy benim insaflı bebeğiiiimmm Tamam tamam bırakmam kuzum inşallah en azından etiket yapmadan hızlıca haber verir çıkarım

Napiyim ya kocam bey evde ağzımın tadıyla gülemiyorum da zaten
Gül bacım gül sana gülmeler yakışır
Kizlar yaaa bunun yumurtlamanin pikinde 4 gün geçti ama sabahtandir cok sol taraf kasık ağrım var aşırı belirgin sizce neden
Aşkım benim de 4 gün geçti kasık ağrısı değilde tuhaf bi şekilde bazen rahimde baskı hissediyorum
Bende iple alıyorum aşkım demekki hassas yüzünün o kısmı bebeğim ondan oluyo
Aşkım ben hayatımda hiç güneş kremi kullanmadım tenim de beyaz ama bu zamana kadar hiç leke problemim de olmadı. İki senedir yoğun bi şekilde hormon alınca vücut güneşe karşı daha da korunmasız oluyormuş. Dermatolog daha detaylı anlattı ama şimdi ben pek anlatamadım. Diyarbakır da da güneşsiz bir gün yok nerdeyse evden çıkmadığım halde lekelendim bide
anldm benimki odunmuş
Ay benim ki de odun bakma arada bi işine gelince yapıyor.
Aşkım bende biraz göbek var bacaklarım da kalın hiç yakıştıramıyorum ya. Kilo vermem lazım böyle şeyler giyebilmem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…