- 17 Nisan 2021
- 4.401
- 4.185
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.461
Ayyy ben bunu yapıyorum ve inanılmaz etkiliiiKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutunMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 @Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 @Mavimiresl Veziir M mucizeOldu
LCW nin cocuk sütyenleri var aşko telsiz onları takıyorumAyy bende bende şu braletler çıktıgından beri tel mel bişey yok ya gecede çıkarmıyom ohh pek rahat
Evet yazın balkona çıkabilmek için tişörtlerini giyerim elbiseden farksız oluyorlar zaten aşko on numara rahatlık
Cıbıl mı gezelim istiyosun aşko donalım mı istiyosuncok mantıklıymış ama heee vuhhuuu
Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beniBen de ancelina culi değilim aşko ama güzel oluyor salla
Kız çok etkili öyle deme hemen tav oluyorlarCıbıl mı gezelim istiyosun aşko donalım mı istiyosuncok mantıklıymış ama heee vuhhuuu
Ay herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyimAyyy ben bunu yapıyorum ve inanılmaz etkiliii
Hahah 1.60 olsam oynarım sevinçtenAlla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni
Canım hadi son olsun inşallah. Boşa çıkmasın emekleriniz güzel güzel büyüyüp afet olsun yumoşların sonrası gelir Allah’ın izniyle. Geçmiş olsun migrenine de çok pis bir illet gerçekten
1.61 aşko kurtarıyomuyumAlla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni
Kız o kadar elbise gibi değil totomu kapatacak kadar uzunAy herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim
Denedin mi aşko bazen o tarz bol dökümlü şeyler kapatıcı olabiliyorGül bacım gül sana gülmeler yakışır
Aşkım benim de 4 gün geçti kasık ağrısı değilde tuhaf bi şekilde bazen rahimde baskı hissediyorum
Aşkım ben hayatımda hiç güneş kremi kullanmadım tenim de beyaz ama bu zamana kadar hiç leke problemim de olmadı. İki senedir yoğun bi şekilde hormon alınca vücut güneşe karşı daha da korunmasız oluyormuş. Dermatolog daha detaylı anlattı ama şimdi ben pek anlatamadım. Diyarbakır da da güneşsiz bir gün yok nerdeyseevden çıkmadığım halde lekelendim bide
Ay benim ki de odun bakma arada bi işine gelince yapıyor.
Aşkım bende biraz göbek var bacaklarım da kalın hiç yakıştıramıyorum ya. Kilo vermem lazım böyle şeyler giyebilmem için
Aşko bende kocişle aynı boydayım öyle olmuyor bizdeKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutunMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 @Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 @Mavimiresl Veziir M mucizeOldu
Atmıştım canım yine atayımİyi hadi güzel haberlerinle senlendir bizi yeni test var mi
Kız ne oynıcaksn minyonluk iyidie yolucam saçını başınıHahah 1.60 olsam oynarım sevinçten157 ben
Yolcam sizi benm hayalim minyon olmaktı beni çıldırtmak mı istiyorsunuz siz1.61 aşko kurtarıyomuyumkurtarmıyosa daha uzun yazcam
Aşko sen bensin yaaaaAşko ben azıcık uzunum kocişimle aynı boyum azıcıkta kemiklerim irice tişörtler bende filmlerde görüldüğü gibi durmuyorbende işlemedi bu
Hiç denemedimDenedin mi aşko bazen o tarz bol dökümlü şeyler kapatıcı olabiliyor
Ahh aşkoom sonundaa bee hepsi minicik çıktı bi ben kocamla aynı boy çıktım ağlıcaktm şurda bi köşedeAşko bende kocişle aynı boydayım öyle olmuyor bizdesadece kocişim iyi ben zayıfım bol oluyor ama uzun olmuyor bende uzun tişörtler oluyor onlardan alıyorum sütyensiiizzzz giyiyorum Ben normalde evde hiç takmam sütyen çok rahatsız ediyor
Polarlı donum olmadan yapamamKız çok etkili öyle deme hemen tav oluyorlarsonra ekşın olur sonra giy polarlı donunu
Türk standartlarnda değilim aşko benAşko sen bensin yaaaaaşko sen de mi uzunsun yoksa normale göre
Ahahahaha aşko 1.57 yim 60 bile değilim buna bende gıcığım çünkü eşim 1.74 ama şükür diyorum ahahahahahhaAlla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?