Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yazın balkona çıkabilmek için tişörtlerini giyerim elbiseden farksız oluyorlar zaten aşko on numara rahatlık
Cıbıl mı gezelim istiyosun aşko donalım mı istiyosun cok mantıklıymış ama heee vuhhuuu
Ben de ancelina culi değilim aşko ama güzel oluyor salla
Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni

Denedin mi aşko bazen o tarz bol dökümlü şeyler kapatıcı olabiliyor

Aşko bende kocişle aynı boydayım öyle olmuyor bizde sadece kocişim iyi ben zayıfım bol oluyor ama uzun olmuyor bende uzun tişörtler oluyor onlardan alıyorum sütyensiiizzzz giyiyorum Ben normalde evde hiç takmam sütyen çok rahatsız ediyor

Ahh aşkoom sonundaa bee hepsi minicik çıktı bi ben kocamla aynı boy çıktım ağlıcaktm şurda bi köşede

Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni
Ahahahaha aşko 1.57 yim 60 bile değilim buna bende gıcığım çünkü eşim 1.74 ama şükür diyorum ahahahahahha ayakta 36 numarayada gıcık mısın aşko çünkü 35,5 ile 36 arası ahahahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…