Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ne oynıcaksn minyonluk iyidie yolucam saçını başını

Yolcam sizi benm hayalim minyon olmaktı beni çıldırtmak mı istiyorsunuz siz
Minyonluk iyi de çok ben biraz abartmışım biraz da fazla kilom olunca kötü yaa gece gece gene dellendim. Kilo veremiyorum

Ahahaha galiba aşko bide bana sen kışkırttın diyor zalim

Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni
Ahahahha vallahi aşko bende minyon olmak isterdim o yüzden minyon kızlara bende gıcığım birde ay uzun boylu olmak isterdim derler ya offff _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica aşkolarım kıymetini bilin minyon olmanın
Ay herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim
ben de varım aşko

Cıbıl mı gezelim istiyosun aşko donalım mı istiyosun cok mantıklıymış ama heee vuhhuuu
Ben sütyene karşıyım ya. Yıldır yıldır geziyorum valla. İzmirde yaşıyoruz herhalde yanıyorummm Eve gelince ilk iş kıyafetin kolundan fışt diye sütyeni çıkarıvermek R Random3 sen anlarsın aşko beni

Ahahahaha aşko 1.57 yim 60 bile değilim buna bende gıcığım çünkü eşim 1.74 ama şükür diyorum ahahahahahha ayakta 36 numarayada gıcık mısın aşko çünkü 35,5 ile 36 arası ahahahahahahha
Kız herks minik çıktı ya kaldım deve gibi bende hep öyle minik 1,58lerde kız olmak istemişimdir olamadı neyse şükür sağlıklıyızda 35.5 ayakkabı ne yaaa ben onu ilk okulda giyiyodm herhalde
Minyonluk iyi de çok ben biraz abartmışım biraz da fazla kilom olunca kötü yaa gece gece gene dellendim. Kilo veremiyorum
Hayr hayr iyidir geç yaşlanırsınız bende veremiyorm aşko birlikte dellenelim

Ahh aşkoom sonundaa bee hepsi minicik çıktı bi ben kocamla aynı boy çıktım ağlıcaktm şurda bi köşede
Ay aşkım gel sarılalım ben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme
Türk standartlarnda değilim aşko ben 1.72 boyum benim kocamda 1.75 mi ne aynıyız işte senindemi öyle
Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benim eşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım
Devam aşkısı ama umutsuz vakayım benden bebe beklemeyin
Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa
Ahahaha galiba aşko bide bana sen kışkırttın diyor zalim
Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii

İzmirdesin ya ondandır aşko o sen gel -20 de çıkar bakm çıkarabiliyonmu o sütyeni ben sütyenimi çok seviyom diye gezersin

Ohh bee yaşasınn çokca sarılalım aşkoo bizi bitek biz anlarız kocanın kıyafetlerinin seksi olmayışını iyi en azndan zayıfmışsn bende o da yok boğazımı tutamıyoruumnmm kaç kilosun sen mesela

Ahahahha vallahi seni ben anlarım aşko arabalara sığmamak kocanın kolunun altına girip yürüyememek ah ahhhhhh bu çektiklerimiz
Ayy yaramaa tuzz bastııınn içimde kalmştır hep şöyle kolunun altına sokulup gezememek arada diyomki az uzun olsaydn şöyle 1.90 falan nolurdu sanki diyom sen azck türk standartlarnda olsaydn daha kolay değilmiydi diyo terliği yicek kafasına haberi yok

Alla alla nesiniz siz ya 1.60 falan mısınız nasıl elbise olur bak minyon kızlara gıcığm ben çıldırtmayn beni
Baya yapılıyım ben aşko boyum 172. Eşim de koskocaman bişey ama bende tişörtler elbise gibi olmuyor yine de Öyle olanları da çok kıskanıyorum yalan değil

Ah ahhhh valla aşko uzun boy iyi güzel derler ama bi bilseler demiiiii ay aşko ben bi ara 86 kiloya çıktım asla ama asla o kiloları görmemiştim şişko patates olmuştum sonra kilo verdim genelde olduğum kilo şuan da o kilodayım 67 aşkım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…