Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah aramızda geçen diyaloglar bile aynı kızzz sen uzunsun kızların standartına göre der benimki de ay aşko 1.90 felan da nereye sığacak çok uzun olurdu erkeklerde çok iyi durmuyor ya ama 1.80 felan olsalardı bile iyi olurdu bence

Baya yapılıyım ben aşko boyum 172. Eşim de koskocaman bişey ama bende tişörtler elbise gibi olmuyor yine de Öyle olanları da çok kıskanıyorum yalan değil
Demgey3 aşko bizden biri daha bak oda bizim gibi uzuncana ooff nende kıskanıyorum valla minyonlk candır
Yaa nesi iyi bide daha bikaç seneye kadar o kotlarn paçalarını yapıyorlardı düdük gibi konuştırmasnlar beni şimdi ayy bende 75 e çıkmıştım duba gibiydim bende 68 im aşko ama bence şişkoyum yani

Evde sütyen mi takılır zaten aşko süpersin. Evde bari yayılalım

Döv aşko senin vurduğun yerde gül biter

Yemin ederim kahkaha attım
Gerçekler bunlar
Tamam 1.80 olur onada razıydım ama işte olmadı hayır kendide uzun değil yinede kabak bana patlıyor uzunum diye ben anlamadm bu işi bide bende bi baza altı dolusu topuklu ayakkabı var kıyıp veremiyormda ben hep 14cmden uzun topuklu giyerdm yazık oldu

Kızlar size çok garip bişeyden bahsedeceğim ben Temmuz grubundayken bat 10 Temmuzmuş ve Mart 2023 annelerine geçelim yazmışım dikkat edin siyah yazı olan kısım benim şu an bebeğimin doğum tarihi 10 Temmuz 2023
Diğer fotoda 17 ekimde arkadaşa bişey yazmışım
Galiba gerçekten ben çekim yasasını çalıştırmışım _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Demgey3 diğer güzeller

Eklentiler

• EAB39BD9-D18D-4392-890A-31350FDBE9FC.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 31
  • E6B53C70-34A5-40A0-A868-499CFD7065E1.webp
    30 KB · Görüntüleme: 26
Aşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kilo Kendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi

Ahahaha gelin hep birlikte sarılalım aşkolar annabelica bizi anca biz anlarız aşko valla hiç bir zaman pantolon yönünden yüzüm gülmedi hep mi kısa olur ya ay aşkım sende çok kilolu değilmişsin 65 felan kötü duruyor uzun boylu olunca bence iyisin bebeğim hiç kiloluyum diye streslenme azıcıkta etli ol iyi olur benim mesela hiç etim yok ful kemik kötü duruyorum fazla zayıflayınca

Aşko çok zor şuan yine daha kolay önceden Ayakkabı bulmak çok sıkıntıydı hep orjinallerde buçuklu bulabiliyordum kalıbı dar ayakkabılar var şimdi 36 oluyor o yüzden ya olan kısa olmak kısa olan uzun olmak ister

Aşko evrenle el sıkışmış anlaşma yapmışsın resmen kız maşallah

O nasıl bi çekim yasası ya maşallah çekim yasasını çalıştırıyorum burdan temmuz annelerine geçiyorum hep yaz ayında doğan bebem olsun istemişimdir zaten

Aşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kilo Kendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi
Heee evet kocan azck iriceymş ne güzel bende bekledim ama olmadı aşko gönül buna konduysa demek
Sorma sorma pantolonlar kanayan yaramız Yaa yapıylada alakalı aşkom ben baya etli oluyom bu kilolarda hatta 60 a inince bile etliyim benim kemiklerm nerde ulaşamıyom onlara

Ay minyon olsaydmda ayakkabı bulamamaktan yakndaudm aşko itiraf et hadi sende seviyosn minik olmayı

Ahahahha vicdansızlar gelin aşko bu sefer haklısınız

duydum aşko ama gözüm arkada değil sen beni koruyorsun dövdürmezsin aşkım
Kusura bakma ablasına kavuşur kavuşmaz 24 saat boyunca merakta bırakıp, aklına gelip yazmayanı döveriiizzzz dimi aşkooooo@Mucizemmm16
R raainbow sende yüz verme hemen aşko sen şımartıyorsun bu kızı zaten
Ahahahaha

Yaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruz Mucizemmm16 Veziir konuşun aşkolar

Bak buldu yanına yandaş yine gidiyo kızın üstüne Demgey3 artk hep şımartırım oda benim gibi irice üzgünüm siz minyonsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…