Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bak buna güldüm yarısını atıyoruz diyince aşkom en azından çözümünüz var biz napalım 60 derecede yıkamışım çekmiş givi oluyor yada kardeşimin pantolonunu giymiş gibi bak çözümde yok

E bu bize uzun olan pantolonlar size olmuyor bize olmuyor kime yapıyorlar arkadaş ya

Ay allahımmm ne dertler ne dertler parçalıcam seni hatırlat
Yaaa aşkooo sen hiç mutfak dolabından bişey almak için önce sandalyeye ordan tezgaha bide tezgahtanda ayağını kaldırarak parmak ucunda uzanmaya çalıştın mı he söyleeee sırf bu yüzden dolabın hep yere yakın yerlerini doldurdum herşeyi

İyiym cano sen
Ben bu ara işte cok yoğunum yarın da randevum var sansa da yarın iş yok mutluyum

Evde sütyen mi takılır zaten aşko süpersin. Evde bari yayılalım
Aynen aşko memelere özgürlük
Döv aşko senin vurduğun yerde gül biter
Aşkım sen kötü düşünme bende dövmeyim şuna bak dövülmeye razı tamam düşünmüyorum aşkım demiyor
Ah ahhhh ben de çok severim topuklu ayakkabıları normalde de giyerim ama benimki çok kompleks yapıyor yanında giydirmiyor aşko sorun bizde aşko fazla büyümüşüz
Aşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kilo Kendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi
Valla seni minyon sandım aşko ama eşin uzunmuş aşko yine ona göre minyonsun amaaaannn kızlar önemli olan ahlak valla yemişim dış görünüşünü
Aynen aşko ben seviyorum ya kendimi hiç büyümeyen kız çocuğu gibi hissediyorum
ay valla bıcır bıcır çok severim minyon kızları

Ayyyy kız maşallah ya gerçekten evrene güzel enerjiler yollamak lazım ben çok inanıyorum buna bak nasılda enerjin dönmüş sana

Aynen aynen astım onları ben artık :) kafam sadece işim ve tedavim var vallla mis

Ahahaha Allah seniiii yapı o zaman aşko bol bol su iç bebeğim ben onunla verdim valla kiloları çocuk için verdim o kadar kilo ne gelen var ne giden geri alcam en sonunda
ahahahhahah vurmasanağğğğğ doğru diyorsun valla aşko haklısın o yüzden birşeycik diyemiyorum haklısın abla
Ay aşırı güldüm buna ya hiç bu yönden düşünmedim ahahahhahah doğru valla sizinde o derdiniz vardı demi aşko yaaaa ah ah iki türlüsü de zor orta boylu olcan 1.65-1.68 en ideali
Bak buldu yanına yandaş yine gidiyo kızın üstüne Demgey3 artk hep şımartırım oda benim gibi irice üzgünüm siz minyonsunuz
kralsın be aşko bundan sonra buranın hanım ağaları biziz ona göre hapiste iri yarılar öyle gösterilir ya

Diğer kızlar diğer kızlar haniii ben nirdeyimm acebaaaa sayfalara bakmasam goremicemm gicihhhh

Canım isnhaAllahhh bu emeğine değecektir Allah'ın izniyle ikinci yavruna d kavuşacaksın
Aşko yabancı kelimeli isimler akla gelsede acil durumda yazılış olarak akla gelmiyor yazılmıyor 3 ayımı aldı ezberleyebildiğim 4-5 isim var ahahaha

Valla cano gölge var cok rahat gördüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…