- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.521
AhahahahahaAy minyon olsaydmda ayakkabı bulamamaktan yakndaudm aşko itiraf et hadi sende seviyosn minik olmayı
Ay bak buna güldümYaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruzMucizemmm16 @Veziir konuşun aşkolar
Ay allahımmm ne dertler ne dertler parçalıcam seni hatırlatAhahahahahaçoğu zaman evet aşko ama düğüne babetle gittiysem eşimle dansa kalkmıyorum bunun psikolojisi çok ağır ahahahahaha
E bu bize uzun olan pantolonlar size olmuyor bize olmuyor kime yapıyorlar arkadaş yaAy bak buna güldümyarısını atıyoruz diyince aşkom en azından çözümünüz var biz napalım 60 derecede yıkamışım çekmiş givi oluyor yada kardeşimin pantolonunu giymiş gibi bak çözümde yok
Yaaa aşkoooAy allahımmm ne dertler ne dertler parçalıcam seni hatırlat
İyiym cano senDemgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Mucizemmm16 sen ne zaman gideceksin acaba aşkocum
@mucizeOldu sen napıyosun kuzum test yaptın mı bugün tekrar nasılsın
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba
@Random3 M Mavimiresl R raainbow
@Annabelle1iyilikperisi92 siz napıyosunuz canları iyisiniz dimi
Ooo süper deseneİyiym cano sen
Ben bu ara işte cok yoğunum yarın da randevum var sansa da yarın iş yok mutluyum
Aynen aşko memelere özgürlükEvde sütyen mi takılır zaten aşko süpersin. Evde bari yayılalım
Aşkım sen kötü düşünme bende dövmeyim şuna bak dövülmeye razı tamam düşünmüyorum aşkım demiyorDöv aşko senin vurduğun yerde gül biter
Ah ahhhh ben de çok severim topuklu ayakkabıları normalde de giyerim ama benimki çok kompleks yapıyor yanında giydirmiyor aşkoGerçekler bunlar
Tamam 1.80 olur onada razıydım ama işte olmadıhayır kendide uzun değil yinede kabak bana patlıyor uzunum diye ben anlamadm bu işi bide bende bi baza altı dolusu topuklu ayakkabı var kıyıp veremiyormda ben hep 14cmden uzun topuklu giyerdm yazık oldu
Valla seni minyon sandım aşkoAşko keşke olsam. Tişört konusunu ortaya attım diye beni minyon sandınız. Benim eşim baya büyük 186 boy 115 kiloKendi boyutlarıma göre bulacağım diye 30 yaşıma kadar bekledim evlenmeyi
ay valla bıcır bıcır çok severim minyon kızlarıAynen aşko ben seviyorum ya kendimi hiç büyümeyen kız çocuğu gibi hissediyorum
Ben umutlu
Aşkoo bak bu sensin silik çıkan testlere kızıyorsun_Umutlu_Pozitif_
Hatta hepimiz olabilir ama en baş umutlu aşkomuz
Demgey3 Mucizemmm16 @Safiye19 @fnd_50 @mucizeOldu @Annabelle1 @Lale95 @Random3 iyilikperisi92 @kubuss M Mavimiresl
Ayyyy kız maşallah ya gerçekten evrene güzel enerjiler yollamak lazım ben çok inanıyorum buna bak nasılda enerjin dönmüş sanaKızlar size çok garip bişeyden bahsedeceğim ben Temmuz grubundayken bat 10 Temmuzmuş ve Mart 2023 annelerine geçelim yazmışım dikkat edin siyah yazı olan kısım benim şu an bebeğimin doğum tarihi10 Temmuz 2023
Diğer fotoda 17 ekimde arkadaşa bişey yazmışım
Galiba gerçekten ben çekim yasasını çalıştırmışım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Demgey3 diğer güzeller
Aynen aynen astım onları ben artık :) kafam sadece işim ve tedavim var vallla miscanım kendını bu konular ıcın yıpratma,
hem sen aılene soyledı ısen eşinde kendı aılesıne soylemek ıster bu cok dogal..
ama kımsenın bısey demeye hakkı yok, herkesın kendı hayatı kendı ımtıhanı ..
Allahım en kısa zamanda nasıp etsınde bızlerde yavrularımıza kavusalım saglıkla...
benım surecımı 3,5 senedır cok yakın ıkı arkadaşım ve eşim harici kimse bilmez ,bu da bızım tercıhımız oldu ama..
ıkı asılama , ıkı catlma ıgnesı sımdı tup bebek
cunku ben kendımı boyle rahat hıssedıyorum, ki bilseler de kımsenin kimseye kötü söz etme durumu olamaz.
sen canını sıkma hiç.
Diğer kızlar diğer kızlar haniii ben nirdeyimm acebaaaa sayfalara bakmasam goremicemm
:) tabi 3 cü iğnemi vurduk gonalf 450iyilikperisi92 kuzu başladın mı aşıalamaya ne durumdasın ?
Asko gruba cok bakamadım bugün ua ben yarın iş yok diye bugun yogundukYemek yapmak çooook zor geliyooo saat ne zaman bu kadar geç oldu yaaa sabahtan beri telefondayım beynim vıcık vıcık oldu@Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 @Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir
Senınnki cok farklı kız
Ahahaha Allah seniiiiHeee evet kocan azck iriceymş ne güzelbende bekledim ama olmadı aşko gönül buna konduysa demek
Sorma sorma pantolonlar kanayan yaramızYaa yapıylada alakalı aşkom ben baya etli oluyom bu kilolarda hatta 60 a inince bile etliyim benim kemiklerm nerde ulaşamıyom onlara
ahahahhahah
Ay aşırı güldüm buna ya hiç bu yönden düşünmedim ahahahhahahYaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruzMucizemmm16 @Veziir konuşun aşkolar
kralsın be aşkoBak buldu yanına yandaş yine gidiyo kızın üstüneDemgey3 artk hep şımartırım oda benim gibi irice üzgünüm siz minyonsunuz
Aşko yabancı kelimeli isimler akla gelsede acil durumda yazılış olarak akla gelmiyor yazılmıyor 3 ayımı aldı ezberleyebildiğim 4-5 isim var ahahahaDiğer kızlar diğer kızlar haniii ben nirdeyimm acebaaaa sayfalara bakmasam goremicemmgicihhhh
Canım isnhaAllahhh bu emeğine değecektir Allah'ın izniyle ikinci yavruna d kavuşacaksın
Ahhh lalemmm ahhh amiiiiiiiiin İnshaAllah baby..Ayy Allahim sen konuyu biliyorsuninşaallah doktora gitdiginde kalp atişıni duyarsin bebişimizin
Valla cano gölge var cok rahat gördüm benCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16 @partalina_ @Random3 @Lale95 @fnd_50 iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl @Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?