Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko vucut corabi cok hos duruyor yaa bide babydol muydu onlar cok sahane
Vücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi bulduk Mucizemmm16 Demgey3 Veziir _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 R Random3
Kızzz bizim boy hakkimiz size düşmüş yaa yaziklar olsuuun yaziklar olsuuuun
Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye
R raainbow sanada yaziklar olsun ben kisayim ama benim koca 1,78 falan baya yapili
Bak ya aşkoo bende kısa olmak istedim ana işte

Benim hiç yeleğim yok ben bi yelek edineyim hemen kız hiç sorma herkes minnoş çıktı valla bende bazen giyiyom tişörtlerini yalan yok banada tam oluyor seksilik hak getirebizim gardolaplar bir zatem
Valla minyon olmayı çok isterdim. Hem yaşlanmıyosun resmen hem de adam evire çevire ... Konuşturmayın beni hahahah
Ahahahhaha kahkaha ettm evire çevire ne ya allah seni

Kız numune tuvaleti diye bişeymi varmış anaa içerde herkes töbee demicem bişey heryeerr bebe dolu kocacm ben gelebilsem gelirdm deseydn hep beni düşün deseydn inşallah güzel çıkar sonuçlar aşkom

Aynen aşkım neyse belki o zamana vücut olarakta toplanırım daha iyi olur

Ne sandınız aşkoooo bende neler var neler

Vücut çorabı ne laa bak o kadar geriyim aşkoo Veziir biz neyiz kurban olduğum

Hee yaa bendme herşey meydanda gezerim ben çok severm benden uzun kızları hiç kimse benden uzun değil sinir oluyom etrafmda herkes minik o kilo bende de var bence eccuk versem iyi
Tamam esitiz ozaman kizlar grubun yarisi minyon hatun yarisi ooo taş hatun
Kıız nasıl ooo taş hatun iriliğin neyi taş aşkoom

Ayy aşkoo çok sevindiimmm valla bu değerlerlee bu bebiş gelir yakında bence strestem birazda kafanı dağıtmaya çalış bebiiş gelcek hemencik gör bak
Olsun kuzum sağlık olsunda 1 ay çok değil diğer kalan herşeyin iyi olmasına çok sevindim inşallah bir aydan sonra gelicek bebişiniz

Ahh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydn
Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yok

kızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Mucizemmm16 R Random3 fnd_50 annabelica Lale95 M mucizeOldu ve diğer kızçeler

Daha güzel şeyler olcak artık aşkısı Yaa ne güzel uyuycaktım aşko korona olabilirim diyo bide simdi bacak kemikleri ağrıyomuş dövem mi
Dediki herhalde ben olduysam o da olsun içinden geliyorsa döv aşko dğer içinde kalanlarn hıncıda çıkar aradan
Suşiii arkedeşimm seni bu konuda da yalniz bırakmammmm
Boy 1.70 69-70kilom vee 40 ayak numaraeşimle ayaklarımız boyumuz aynı
Yaaa cağğnımmm heh bende 1.72 68 kilo 39-40 ayak numaram vallaa aynıyız neredeyse seni öpeeeceeeğiiiimmm

Ayy bu ay geliyo bebiş yaa bence
Kızlar bu arada @melel076 diye bi arkadaş vardı kapanmış mı Ki hesabı
Doğru bana irkeeek anası diyodu bende diyorum birşeyler eksik bana kimse irkeeek anası demiyo M melek076 kapanmamştr inş ban falan yemedi umarm

Gel öp aşkooooobıraadaaayım

Ayy bu ay geliyo bebiş yaa bence

Doğru bana irkeeek anası diyodu bende diyorum birşeyler eksik bana kimse irkeeek anası demiyo M melek076 kapanmamştr inş ban falan yemedi umarm
Canım benim inşallah aşko girdik bir yola Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla bu ay verir inşallah

Kızlar yeni nickim mucizenin mucizenin mucizesi olacak artık. İş o noktaya geldi @Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 @Mavimiresl
O nerden çıktı yaa
Alla allaa noluyo aşkoo ne bu karamsarlık şimdi hayırdır

Kız numune tuvaleti diye bişeymi varmış anaa içerde herkes töbee demicem bişey heryeerr bebe dolu kocacm ben gelebilsem gelirdm deseydn hep beni düşün deseydn inşallah güzel çıkar sonuçlar aşkom
Ahahahaha yok aşko hiç bi yerde bişey olamaz sonuna kadar numune kabına gitmeli ya yani ahahahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…