- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.841
SüperAy çıktım doktordan sağ da yumurta gördü
Gelişmiş dedi adetin 6 cı günü
Allah sabır versin velilerin zorlu sınavı ödevler olduİyiyim kuzum kızımla uğraşırım ödevleri zar zor yapıyorev işleri yaptım yeni oturdum bı göz gezdireyim dedim
Aynen cano koldan vuruyorum bişi olmaz ddi
Vücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi buldukAsko vucut corabi cok hos duruyor yaabide babydol muydu onlar cok sahane
Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diyeKızzz bizim boy hakkimiz size düşmüş yaa yaziklar olsuuun yaziklar olsuuuun
Bak ya aşkoo bende kısa olmak istedim ana işte
Benim hiç yeleğim yok ben bi yelek edineyim hemenBence keramet yelekte aşkolar, ben bi tek onu yapmıyom çünkü
Demgey3 haketti bi sopayı kuzum, cevap gelmeyince terkedildik sanıyoruz, minnoş kalbimizi kırmayın
Kız bayılıyom size, ne sütyeniii abooo daralırım valla sıkıntılar basar
İşte beklenen cevapyav bakınca benim de yapmadığım bişey yok ama o jeli denicem bi ara
Çocuklar yazın yokken ne güzel giyiyordum her gün seksi geceliklerimi yanıyordu ortalıkhatta o ay hamile kaldım işte. Giyemiyoz şimdi amacım her an basılma korkusuyla
Eneee kız bunlar minnoşben de iri kıyım kocamın tshirtünü giysem bana tam oluyor zaten. Toto açıkta kalır, ne seksiliği adam gülme krizine girer
Kesinlikle aşkooookapıdan girer girmez ilk iş sütyenden kurtulmak sıcak ayol daralırım ben çekemem
Ahahahhaha kahkaha ettm evire çevire ne ya allah seniValla minyon olmayı çok isterdim. Hem yaşlanmıyosun resmen hem de adam evire çevire ...Konuşturmayın beni hahahah
Kız numune tuvaleti diye bişeymi varmışÖlüyorum anlasanızaadamı bi bırakamadım kapıda aşkom geleyim mi diyorum garibim bırakma beni der gibi bakıyor ama yok tamam hallederim dedi ahaahha kahkaha attım ay çok sinir bozucu resmen yapsın diye bekliyorum
Mucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow @Mavimiresl M mucizeOldu fnd_50 iyilikperisi92 annabelica
Aynen aşkımneyse belki o zamana vücut olarakta toplanırım daha iyi olur
Ne sandınız aşkoooo bende neler var neler
Vücut çorabı ne laaVücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi buldukMucizemmm16 Demgey3 Veziir _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 R Random3
Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye
Hee yaa bendme herşey meydanda gezerimYok canım sanmıyorum belki bana göre sen bile minyon olabilirsin, ben eşimin t shirtini giysem herşey meydanda olur
ben gösterişliyim kemiğim filan iri en iri benimdir ahhahah ama gayet memnunum tipiminden eccuk kilo vermem lazım sadece
Kıız nasıl ooo taş hatun iriliğin neyi taş aşkoomTamam esitiz ozaman kizlargrubun yarisi minyon hatun yarisi ooo taş hatun
Kız seninkinede baktm bu kocanınkinden hiç anlamamAşkolar Buda eşimin sonucu iyi görünüyor sanki ama ben anlamadığım için atıyorum canlar R Random3 @Mavimiresl R raainbowMucizemmm16
Ayy aşkoo çok sevindiimmm valla bu değerlerlee bu bebiş gelir yakındaAyyy Allah razı olsun canım
Doktorun yanındaydım hormonal anlamda değerlerin gebelik için gayet iyi dedi ara kanamanı kafana takma eğer bunu tedavi etmemi istersen doğum kontrol hapı vermek zorunda kalırım Buda gebeliği ertelemen anlamına gelir bence hiç gerek yok ters giden bişey olsaydı bu hormonlarını etkiler ve sonuçlarda çıkardı dedi üroloji doktorunada gidin öğleden sonra gelin ona göre konuşalım dedi
Eşime doktor normali 60 milyon senin 120 milyon hareketlilik 30 senin 75 çok iyi değerlerin muaynede normal hayat iyiydi kadın doğum doktorunuzla takibe görüşmeye devam edin dedi Allahım çok şükür
@MavimireslMucizemmm16 Demgey3 @Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow Veziir annabelica My_Moonlight06 fnd_50
Olsun kuzum sağlık olsunda 1 ay çok değil diğer kalan herşeyin iyi olmasına çok sevindimCanlarım bende çıktım doktordandoktor değerlerin çok güzel dedi ama tsh sınırda az çalışıyor dedi ilaç başladık 1 ay sonra tekrar kontrol edeceğiz İlacımı aldım hatta hemen başladım bile ama bu 1 aylık sürede korun dedi anlamadım niye öyle dedi eşim onu duyunca da biraz pimpirikli benim ki korunmalıyız sonuçta doktor birşey biliyor ki söylüyor dedi bir ay daha gitti yani bizden neyse sağlık olsun onun dışında hormon testleri için adetin kaçıncı günü geleyim dedim oda daha çok yenisiniz bu kadar stres ve telaş yapma dedi 1 sene deneyin olmazsa herşeye bakalım dedi baya bi stresten felan konuştu felan filan benim doktor maceramda böyleydi kızçeler Ay kızlar birde doktor sen daha çok yenisin nerden biliyorsun bu kadar şeyi dedi ahahahah biraz araştırdım sadece dedim eşimle bakışıp güldük _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica R raainbow fnd_50 R Random3 @Mavimiresl @Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu My_Moonlight06 ve diğer canlarım
Ahh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydnAşkım 3 kasım bat ama imkanı yok eşim diğer tahlili görüp doktor korunmayı bırakabilirsin diyene kadar korunuray valla çok güzel haberlerle başladık güne maşallah ahahah aşko direk bizim grubu söyleseydim kadın baygınlık geçirirdi
Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yokKasım da memlekete gidip döndükten sonra spor ve diyetisyen ile vercem aşko aklıma koydum. Çoğu doktor kilo vermelisin diyo bide onu deneyecem
Siz bornozla takılın aşkom
Maşallah kuzum çok sevindim problem çıkmamasına inşallah tez zamanda pozitifi de görürsün
Dediki herhalde ben olduysam o da olsunDaha güzel şeyler olcak artık aşkısıYaa ne güzel uyuycaktım aşko korona olabilirim diyo bide simdi bacak kemikleri ağrıyomuş dövem mi
Yaaa cağğnımmmSuşiii arkedeşimm seni bu konuda da yalniz bırakmammmm
Boy 1.70 69-70kilom vee 40 ayak numaraeşimle ayaklarımız boyumuz aynı
Ayy bu ay geliyo bebiş yaa benceYok aşko herşey çok iyi bir sorun yok dedi
Kızlar
Bu ay yumurta takibini ben yapmak istiyorum sperm değerleride çok güzel dedi değerleriniz bu kadar iyiyken bu ay deneyelim ara kanamanın önüne geçicem bu ay, olmazsa söz diğer ay rahim filmi çekerim dedi
Klomen verdi önümüzdeki değil haftaya pazartesi gel dediMucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow @Mavimiresl M mucizeOldu annabelica
Doğru bana irkeeek anası diyodu bende diyorum birşeyler eksik bana kimse irkeeek anası demiyoKızlar bu arada @melel076 diye bi arkadaş vardıkapanmış mı Ki hesabı
Aşko babydol konusunda çok haklı çok severim bende özel bölgeleri açık olanıda var showa dönüşüyor olayVücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi buldukMucizemmm16 Demgey3 Veziir _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 R Random3
Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye
Demi yaaa tatlı candırAy tatlıya da dayanamaz kimseaşkım dün _Umutlu_Pozitif_ aşkoya anlattım mesajı bulayım seni etiketleyim
Ay aşko okudum iyimiş hee bi düşünülür buu neler biliyosunuz yaaa vallaaa geri kalmşm hep
Gel öp aşkoooooDediki herhalde ben olduysam o da olsuniçinden geliyorsa döv aşko dğer içinde kalanlarn hıncıda çıkar aradan
Yaaa cağğnımmmheh bende 1.72 68 kilo 39-40 ayak numaram vallaa aynıyız neredeyse seni öpeeeceeeğiiiimmm
O nerden çıktı yaaKızlar yeni nickim mucizenin mucizenin mucizesi olacak artık. İş o noktaya geldi@Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 Lale95 @Mavimiresl
Alla allaa noluyo aşkoo ne bu karamsarlık şimdi hayırdırDolunay güneş tutulması hepsi g.te girdi aşkoValla bu işin mizahını yapmazsam iyice sıyırcam sanırım Zaten hamile kalmam çooook zor. Bi kere nasıl denk geldiyse olmuş onu da genetiğe kurban verdik. Elli tane engel var şu an önümde ve hiç enerjik hissetmiyorum kendimi. Robot gibi gidip gelicem artık ne derlerse uygularım. Libido falan da kalmadı bende 50 yaş hissediyorum
Ahahahaha yok aşko hiç bi yerde bişey olamaz sonuna kadar numune kabına gitmeli ya yani ahahahahhaaKız numune tuvaleti diye bişeymi varmışanaa içerde herkes töbee demicem bişey heryeerr bebe dolu kocacm ben gelebilsem gelirdm deseydn hep beni düşün deseydn inşallah güzel çıkar sonuçlar aşkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?