- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.881
Hemen ilk fırsatta al aşkoAşko cok güzel len bayıldım
E aşko çorap diyince yün çorap mı geldi aklına ahahahahahah
Evet bende o kadar var ki vücut takısı hepsine bayılıyorumAaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlarşu vücut çoraplarına bakcam bende bak merak ettim
Küstüm müşteri ayırıyor demekki
Aşko ilacım olsa başıma sürücemkızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Mucizemmm16 @Random3 fnd_50 annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Kıızz yün çorap gelmedide bunu giymesekte olur gibiE aşko çorap diyince yün çorap mı geldi aklına ahahahahahah
Aşko ultrasonda iki tanecik 11 mm folikül çıktı sadece. Amh da dip yapmış benim. Gitmiş yumurtalarım ziyan olmuş hepO nerden çıktı yaa
Alla allaa noluyo aşkoo ne bu karamsarlık şimdi hayırdır
Cok güzelmiş bayıldım aşkoDur onada bakıciğim aşkısı
O vücut çorabından bir ara bende vardı heryeri dantel di ve sadece malum yer açıktıE aşko çorap diyince yün çorap mı geldi aklına ahahahahahah
AhahahahahSen öyle değince aklima şu video geldi
Olmamştır ziyan falan şu intde okuyup durma ağzından hayırlı bi kelime çıkmıyor o internetinAşko ultrasonda iki tanecik 11 mm folikül çıktı sadece. Amh da dip yapmış benim. Gitmiş yumurtalarım ziyan olmuş hepİnternette okuduklarım yıktı beni. İnterneti kapatıp kocamı dağa kaldırıp bi kulübeye kapatıcam artık
Anaaa siz kadınsanız biz neyizO vücut çorabından bir ara bende vardı heryeri dantel di ve sadece malum yer açıktı
Ama çok sıcaklamıştım ben onla
Yanlız tercümesi biraz yanlış.. biz bir tabaktayiz diyor burası birnin kahvaltısı diyor midesi değilAhahahahahkız bu neee ahahahahahha tam yutkunuyodm tükürüğümü yutamadm bi tuhaf oldum
Anaaa siz kadınsanız biz neyizMucizemmm16 Veziir çorap falan giymiş bunlar o sıcaklama içinin ateşindendit aşkooo onla sıcaklamazsn
Bakmaz olaydım ortada çorap yok ki aşkooAşkoo çoraplara bakmaayoklar zaten
Aaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlarşu vücut çoraplarına bakcam bende bak merak ettim
Küstüm müşteri ayırıyor demekki
İşte bende beğendim ama emin olamadım sonraya bıraktım ama güzel göründü gözümeKıızz yün çorap gelmedide bunu giymesekte olur gibikızbilemedim böyle hayal etmemişyim heryerim meydanda gördünmü aşkoo Mucizemmm16
Bencede aşko neyiz ben bilmiyorumAnaaa siz kadınsanız biz neyizMucizemmm16 Veziir çorap falan giymiş bunlar o sıcaklama içinin ateşindendit aşkooo onla sıcaklamazsn
Görmez olaydım aşkoKıızz yün çorap gelmedide bunu giymesekte olur gibikızbilemedim böyle hayal etmemişyim heryerim meydanda gördünmü aşkoo Mucizemmm16
Keçiboynuzu iyi olur kuzum ah benimki içse içirecem de yok bir süre içti geri bıraktı ama soğan kürü hakkında bilmiyorum ne desem yalan olur bir dönem uygulamıştım sanki ilk gebeliğimde ama olmamıştı yani hormonlarınnasıl etkiler onu da bilmiyorumkızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Mucizemmm16 @Random3 fnd_50 annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Yolu kaybediyorlar diyorum size işteeAhahahahahkız bu neee ahahahahahha tam yutkunuyodm tükürüğümü yutamadm bi tuhaf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?