Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ilacım olsa başıma sürücem hiç anlamıyorum bu işlerden kafam yanıyor. Soğanı dümdüz salatada yiyorum gidiyor

O nerden çıktı yaa

Alla allaa noluyo aşkoo ne bu karamsarlık şimdi hayırdır
Aşko ultrasonda iki tanecik 11 mm folikül çıktı sadece. Amh da dip yapmış benim. Gitmiş yumurtalarım ziyan olmuş hep İnternette okuduklarım yıktı beni. İnterneti kapatıp kocamı dağa kaldırıp bi kulübeye kapatıcam artık

Olmamştır ziyan falan şu intde okuyup durma ağzından hayırlı bi kelime çıkmıyor o internetin

Aaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlar şu vücut çoraplarına bakcam bende bak merak ettim

Küstüm müşteri ayırıyor demekki
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Mucizemmm16 aşkolar ne incik boncuk dantel çorap seviyormuşsunuz. Bu ne kudurukluk maşallah size Eşim hiç sevmiyor öyle şeyleri. Evlendiğimizde sakın giyme falan dedi bana. Saç baş dağınık makyaj bulaşmış falan seviyor. Bi de yırtma huyu var özel bişey alıp giymek istemiyorum. Hepsinin huyu ayrı Anlatarak yerlerde sürünen libidomu ayağa kaldırmaya çalışıyorum şu an

Keçiboynuzu iyi olur kuzum ah benimki içse içirecem de yok bir süre içti geri bıraktı ama soğan kürü hakkında bilmiyorum ne desem yalan olur bir dönem uygulamıştım sanki ilk gebeliğimde ama olmamıştı yani hormonlarınnasıl etkiler onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…