- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.861
Anaa denk gelişe bakNeyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu kiMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @mucizeOldu
Kuzu geçen gün hayallerim vardı da bugün ultarason cihazının altında kaldı hayallerim
Bence kasımda gelicek o bebişSöylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuuama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek Mucizemmm16 @Random3 M Mavimiresl @Demgey3 R raainbow
Gonalf kullanmadım canım ama bişey olmaz dediyse öyledirAynen cano koldan vuruyorum bişi olmaz ddi
Doz aynı devam 75 den cano
Ahahaha aşko banada ilk defa mantıklı şeyler söylüyor şu son iki seferdir ondan önce başından savar gibi kem kümAnaa denk gelişe bakbu falaaddinde bi bana bişey tutturamadı
Bence kasımda gelicek o bebişfalaadiin senide tuttursa ben özel üyelik alcam
Kimisi minnak kimisi iri hatun severHee yaa bendme herşey meydanda gezerimben çok severm benden uzun kızları hiç kimse benden uzun değil sinir oluyom etrafmda herkes minik o kilo bende de var bence eccuk versem iyi
Kıız nasıl ooo taş hatun iriliğin neyi taş aşkoom
Kıızz aşkoo fotoğrafn değişmiş dedimyeni biri geldi herhal bi baktm safiyeaşkomuzİyiyim kuzum kızımla uğraşırım ödevleri zar zor yapıyorev işleri yaptım yeni oturdum bı göz gezdireyim dedim
Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum
Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı oAşko babydol konusunda çok haklı çok severim bende özel bölgeleri açık olanıda var showa dönüşüyor olayvücut çorabı denemedim bak çok denk geldim almadım
Geliyom aşko yoldayımGel öp aşkooooobıraadaaayım
Heee ayy onu inceleyenleri düşündm şuan ama makineler inceliyordur herhalAhahahaha yok aşko hiç bi yerde bişey olamaz sonuna kadar numune kabına gitmeli ya yani ahahahahhaa
Benide başından savıyordu sildim onuAhahaha aşko banada ilk defa mantıklı şeyler söylüyor şu son iki seferdir ondan önce başından savar gibi kem küm
Artk öylemi seviyosu bahtınamı bu düştü bilemedimKimisi minnak kimisi iri hatun seversizin herifler oyle seviyomus demek
Aaaa çok güzeller siyah rengi gümüş küçük taşlı görmüştüm aklım kalmıştı ama sonra alırım demiştim öyle kaldıKızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum
Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o
Geliyom aşko yoldayım
Hata ettin ben çok nadir arada bir fal atıyordum ama hiç silmemiştim küstürmeyince demekki daimi müşteri olarak algıldıysaBenide başından savıyordu sildim onusilmesemiydimki
Artk öylemi seviyosu bahtınamı bu düştü bilemedim
Dur netten bakcam aşko incik boncuk hoşuma gitti bakAaaa çok güzeller siyah rengi gümüş küçük taşlı görmüştüm aklım kalmıştı ama sonra alırım demiştim öyle kaldıMucizemmm16 ben bide vücut takısına bayılıyorum zincir sütyen taşlı vs çok naif özel günlere birebir biz boşunamı eşimin doğum günü gecesi başladık çocuk işine ahahahahha
Aşko bayılacaksın bak bak hatta hemen alDur netten bakcam aşko incik boncuk hoşuma gitti bak
Aaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlarAaaa çok güzeller siyah rengi gümüş küçük taşlı görmüştüm aklım kalmıştı ama sonra alırım demiştim öyle kaldıMucizemmm16 ben bide vücut takısına bayılıyorum zincir sütyen taşlı vs çok naif özel günlere birebir biz boşunamı eşimin doğum günü gecesi başladık çocuk işine ahahahahha
Küstüm müşteri ayırıyor demekkiHata ettin ben çok nadir arada bir fal atıyordum ama hiç silmemiştim küstürmeyince demekki daimi müşteri olarak algıldıysa
Aşko cok güzel len bayıldımAşko bayılacaksın bak bak hatta hemen al
Heryer bebe dolu ne giiii hahahahaKız numune tuvaleti diye bişeymi varmışanaa içerde herkes töbee demicem bişey heryeerr bebe dolu kocacm ben gelebilsem gelirdm deseydn hep beni düşün deseydn inşallah güzel çıkar sonuçlar aşkom
Cok güzelmiş bayıldım aşkoAaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlarşu vücut çoraplarına bakcam bende bak merak ettim
Küstüm müşteri ayırıyor demekki
Ee ama öyle değilmiHeryer bebe dolu ne giiii hahahaha
Ay valla daha bi gün bile girip bakmadım oralarda ne konuşuyorlar diyeBende öyleyim valla aşko bide simdi karnım ağrıyo ekşından oldu herhaldevalla güzellik sayfaları bana gelsin hep onu yapıcam bunu yapıcam diyorum bi türlü yapamıyoring aşkı
Aşkoo çoraplara bakmaaCok güzelmiş bayıldım aşkoDur onada bakıciğim aşkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?