Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaa denk gelişe bak bu falaaddinde bi bana bişey tutturamadı
Bence kasımda gelicek o bebiş falaadiin senide tuttursa ben özel üyelik alcam

Anaa denk gelişe bak bu falaaddinde bi bana bişey tutturamadı

Bence kasımda gelicek o bebiş falaadiin senide tuttursa ben özel üyelik alcam
Ahahaha aşko banada ilk defa mantıklı şeyler söylüyor şu son iki seferdir ondan önce başından savar gibi kem küm

Kimisi minnak kimisi iri hatun sever sizin herifler oyle seviyomus demek

Vücut çorabı ne laa bak o kadar geriyim aşkoo @Veziir biz neyiz kurban olduğum
Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum
Aşko babydol konusunda çok haklı çok severim bende özel bölgeleri açık olanıda var showa dönüşüyor olay vücut çorabı denemedim bak çok denk geldim almadım
Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o
Gel öp aşkooooobıraadaaayım
Geliyom aşko yoldayım

Kızz cidden ben o kadat iç çamaşırı severim vücudun çorabını ilkkez duydum

Aaa babydol bende severm ama çorabı bilemedm beni bi aştı o

Geliyom aşko yoldayım
Aaaa çok güzeller siyah rengi gümüş küçük taşlı görmüştüm aklım kalmıştı ama sonra alırım demiştim öyle kaldı Mucizemmm16 ben bide vücut takısına bayılıyorum zincir sütyen taşlı vs çok naif özel günlere birebir biz boşunamı eşimin doğum günü gecesi başladık çocuk işine ahahahahha

Dur netten bakcam aşko incik boncuk hoşuma gitti bak

Aaa vücut takılarını bende seviyorm öok zarif ama dikkat çekici duruyorlar şu vücut çoraplarına bakcam bende bak merak ettim
Hata ettin ben çok nadir arada bir fal atıyordum ama hiç silmemiştim küstürmeyince demekki daimi müşteri olarak algıldıysa
Küstüm müşteri ayırıyor demekki

Bende öyleyim valla aşko bide simdi karnım ağrıyo ekşından oldu herhalde valla güzellik sayfaları bana gelsin hep onu yapıcam bunu yapıcam diyorum bi türlü yapamıyoring aşkı
Ay valla daha bi gün bile girip bakmadım oralarda ne konuşuyorlar diye Bizim güzelliğimiz yeter kuzum hiç uğraşmamıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…