- 26 Aralık 2015
- 12.499
- 20.716
- 398
- 34
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.921
Aman gelecekse gelsin adet de önümüze bakalım diyorum ben hepGünaydın canım oh oh hadi gol olsun inşallaholdum aşko dün iki gün erkenden
Her cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadınıAnalarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı Ay acayip iyi topladım kafamı R Random3 @Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Asla değildim aşkoKahve ağzımdan püskürdü şu an. Orada değildim diyo yaaşko zorla hafızayı aslında oradaydın o gece
Aynen aşko ben seni en son msjıma etiketlemedim mi kuzum biz bugün eşimle hastaneye gittik çok şükür benim hormonlarım eşimin sperm test sonuçları çok iyi çıktıAman gelecekse gelsin adet de önümüze bakalım diyorum ben hepgecikip de heyecana strese sokmasın bitsin ekşınlara başlarsınız aşko
Ne yoğurtlar mayaladık da tutmadı aşkoBen yok demedim aşko ahahahaha şapşikkonuştuğumuz ürünler hakkında öneride bulundum yoksa her kadın işini bilir her yiğidin yoğurt yiyişi misali
Bu ay cok kararliydim ben düşünmeyecektimAh kuzuuuum bunun yardımı yok malesef delire delire o günleri bir bir eksiltiyoruz gerçekçi oluyorum
Sen aslansın yaparsın kuzum yola devamNe yoğurtlar mayaladık da tutmadı aşkoSizin yoğurtlar tutsun bakalım mutluluk olsun bana da Biz artık probiyotik yoğurt falan yapıcaz antin kuntin işler
Yok yaa benim öyle onu giyecek kadar seksi bi vücudum yok, bize yün çorap yeterVücut çorabımı aşkolaaar bu ne diyor aramızdaki asıl seksiyi buldukMucizemmm16 @Demgey3 @Veziir _Umutlu_Pozitif_ @My_Moonlight06 R Random3
Kız anaaa bizede sormadılar istermisiniz diye
Bak ya aşkoo bende kısa olmak istedim ana işte
Senle ben grubun iri kıyımlarıyız beybiBenim hiç yeleğim yok ben bi yelek edineyim hemenkız hiç sorma herkes minnoş çıktı valla bende bazen giyiyom tişörtlerini yalan yok banada tam oluyor seksilik hak getire bizim gardolaplar bir zatem
Ahahahhaha kahkaha ettm evire çevire ne ya allah seni
Haklısın canım her ay öyle kararlar veriyoruz ama işte söz geçiremiyoruz kendimize kafanı dağıtmaya çalış ama kasma nasıl geliyorsa içinden AşkoBu ay cok kararliydim ben düşünmeyecektim
Anamın anası yapmıştır da benimki dümdüz yatakaşko sen eskilerimizi hiç katma valla ben çok değişik şeyler duymuşluğum var büyüklerden fındıklıkta mı dersin dere kenarımı dersin ev kalabalık diye mekan mekan maşallah ahaha onlarda incik boncuk yoktu ama mekan fantazisi resmen Ahahaha
Keçiboynuzunun hiçbi zararı olmaz ama şahsi fikrim hormonlarına baktırmadan soğan kürü yapmaman kuzum çünkü ben bu forumda çok pişman olan gördüm. Ara kanaması olanlar, hormon dengesi bozulanlar vs. Kürler herkes için aynı etkiyi göstermiyorkızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Mucizemmm16 R Random3 fnd_50 annabelica @Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Dimi yaaa ama işte o her haltı öğrendikten sonra yapılamıyor aşko hiç bişey bilmeden olurduAnamın anası yapmıştır da benimki dümdüz yatakne köy ne şehir arada derede ben dağa götürüyorum benimkini internet yaktı kafamı. Hiçbişeyden habersiz yapıvercez bebemizi öyle istiyorum aslında
Kuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah
Süper aşkım hiç stres yapacak bişey yok sen sakin kal o bebek buraya gelecek
Kız ondan çıktı zaten bu seksilik şeysi zaten
Aşko ben duydum da hiç o kadar cesur olamadım
Boşver hatçe bize gelmez öyle şeyler polarlı don candır
Off benimki de zoraki işte bebe derdine yapmadığımız mı kaldı
Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi
Bana da gelmez o seksi meksi şeyler aşkolar, ben çok rahat bi insanım. Dışarıya da eşofmanımı çeker giderim. Makyaj falan da yapmam, çok nadir. Doğallık iyidir, ilk insan modunda yaşıyorum işte. Kocam beni cezbetsin, onlar her halimizle hazır kıta zatenHer cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadınıAnalarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı Ay acayip iyi topladım kafamı R Random3 @Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_
Çok iyi toplanmış hadi hayırlısı kuzum, bakalım kaç bebiş olucak annesine kavuşmayı bekleyenKuzum bi kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün opu yapıldı 12 adet yumurta toplanmış gelişime göre arayacaklarmış sende aşılamaya başlamışsın çok sevindim bu ay güzel haberleri alacaz inşallah
Ya babasını sevmeyen çocuklar mı böyle diyor acaba eşim de böyle konuşuyor sinir ediyor beni. Deme öyle kuzum yok iyi ki de varsın sen. Dünyada senden bi tane daha var mı bak bakalım. Kesinlikle yokAsla değildim aşkoolsaydım mani olurdum beni yapmalarına
Len biz çadırda yaptık da noldu? Hiçbişey sökmüyor bizeaşko sen eskilerimizi hiç katma valla ben çok değişik şeyler duymuşluğum var büyüklerden fındıklıkta mı dersin dere kenarımı dersin ev kalabalık diye mekan mekan maşallah ahaha onlarda incik boncuk yoktu ama mekan fantazisi resmen Ahahaha
Evet yaa amaan 15 aydır stres yaptim da elime be geçti olduysa oldu olmadiysa nasipHaklısın canım her ay öyle kararlar veriyoruz ama işte söz geçiremiyoruz kendimize kafanı dağıtmaya çalış ama kasma nasıl geliyorsa içinden Aşko
Bende çok merak ediyorum ya çok heyecanlıymış bu iş kızlar önce acaba kaç yumurta olacak şimdi de kaç embriyo olacak heyecanla bekliyoruzÇok iyi toplanmış hadi hayırlısı kuzum, bakalım kaç bebiş olucak annesine kavuşmayı bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?