Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha öyle deme aşko ben onları giyince kendimi daha kadınsı daha havalı hissediyorum havaya sokuyor insanı kız sanki sihirle libido yükseltiyor

Yaaa çok sevindim değerlerinin güzel olmasına aşkoooooo zaten bunları doktordan duymak motivasyonu daha çok artırıyor tsh da düzelir Allah’ın izni ile sıkıntı etme. Onun ilacından dolayı doktor korunun demiştir bence de korunun bu ay canım inşallah bir sonraki ay güzel haberlerle gelirsin

İnşallah aşko içim çok rahatladı artık kafam rahat olur
Süper aşkım hiç stres yapacak bişey yok sen sakin kal o bebek buraya gelecek
Kız ondan çıktı zaten bu seksilik şeysi zaten
Vücut çorabı ne laa bak o kadar geriyim aşkoo Veziir biz neyiz kurban olduğum
Aşko ben duydum da hiç o kadar cesur olamadım
Boşver hatçe bize gelmez öyle şeyler polarlı don candır
Ahh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydn

Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yok
Off benimki de zoraki işte bebe derdine yapmadığımız mı kaldı
Anaaa siz kadınsanız biz neyiz Mucizemmm16 Veziir çorap falan giymiş bunlar o sıcaklama içinin ateşindendit aşkooo onla sıcaklamazsn
Bacım ben öyle şeyler giyemem seksilik de bir yere kadar yemez benim g*tüm onu giymeyi

Yaa aşko bende öyle cok gecelik falan giymem benim ki isterde hem cocuk var evde hem zaten gecenin körü geliyo o gelene kadar ben iptalim ama bu takı olayına bayıldım aşko cok hoş duruyo corabı sevmedim o ney len

Eklentiler

• B0C511F1-3D4F-4083-B8B6-10B842073E14.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 26
Ahahaha öyle deme aşko ben onları giyince kendimi daha kadınsı daha havalı hissediyorum havaya sokuyor insanı kız sanki sihirle libido yükseltiyor
Doğru diyosun aslında giyicem bi gün dicem hep senin zevkine göre mi olacak. Adamın talebine göre giyiniyoruz biz neyiz burada. Azıcık kadınlığın dibine vurayım

Hatçe den sonra koptum toparlanamıyoring

Doğru diyosun aslında giyicem bi gün dicem hep senin zevkine göre mi olacak. Adamın talebine göre giyiniyoruz biz neyiz burada. Azıcık kadınlığın dibine vurayım
Bencede insan kendine güzellik yapmalı aşko al kız hem nerden biliyor belki hoşlanacak dibi düşecek ki büyük ihtimal

Kankalar yaaa bu ovülasyon geçince benim huzursuzluğum başlıyor acaba gebe miyim diye tee adet olana kadar deliriyorum daha 10 günüm var ama simdilik sacamalamaya başladım yardim please
Ah kuzuuuum bunun yardımı yok malesef delire delire o günleri bir bir eksiltiyoruz gerçekçi oluyorum

Ahahahahaha haykırdım farketmiştim yok ya yani yapana bişey diyemem zevk meselesi ama insan güzel güzel hoş romantik anlara böyle şeyler eklememeli yapılmamalı diye düşünüyorum
Bende öyle düşünüyorum aşko ben gülmiycem diye ortadan ikiye ayrıldım eşim evde ya patlıycam simdi hahahhahahah

Her cümlenin altına imzamı atıyorum şu an. Yürü be Anadolu kadını Analarımız bizi dantelle incik boncukla mı yaptı Ay acayip iyi topladım kafamı R Random3 Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_

Bencede insan kendine güzellik yapmalı aşko al kız hem nerden biliyor belki hoşlanacak dibi düşecek ki büyük ihtimal
Bizim de kendimize göre bildiklerimiz var aşko o kadar da bitmedik ama mutlaka alıcam azıcık fantezili şeyler onu da denemek lazım düşsün dibi erisin tükensin zaten zevkine takılcaz artık kafalar rahat

Bizim de kendimize göre bildiklerimiz var aşko o kadar da bitmedik ama mutlaka alıcam azıcık fantezili şeyler onu da denemek lazım düşsün dibi erisin tükensin zaten zevkine takılcaz artık kafalar rahat
Ben yok demedim aşko ahahahaha şapşik konuştuğumuz ürünler hakkında öneride bulundum yoksa her kadın işini bilir her yiğidin yoğurt yiyişi misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…