Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemeyin canım bu ay galiba ben foss lekelenme oldu bugün adet günüm sökülür muhtemelen leke geldiyse
Adet olana kadar umut hep var canım hemen umudunu kaybetme hamilelikte de lekelenme oluyor diye biliyorum belki de hamişlikten belli olmaz yarın adet olmazsan bir test daha yap bence canım

Gelmezse kendi bilir çekemiycem daha fazla naz belki bende deliyim diye gelmiyo cocuk gı

Canım merhaba ben sanki senin batını da yazmıştım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤ sürpriz yapmayı seviyo bebeler

Canım adet lekelerim geldi galiba sabaha sökülmüş olurum bu ay olmadı anlaşılan
Dur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep var ❤ yoksa da yola devam önümüzdeki ay demekki zamanı vardır hiç üzme kendini ❤❤ ayy bende çok erken olcam zabağnan sökülmüş olurum bende hem ağrım var hemde ağrım var

Kızlar muhtemelen zabağnan adet olarak uyanıcam çok ağrım var be söküldü sökülcek daha 22. Günüm ☹ bari zamanında gelseydi vicdansız
Hiç Bu kadar erken olmuş muydun canım? Hiç moralini bozma canım benim bebişler vaktini bekliyorlar diğer ay çok daha iyi değerlendirirsiniz Biz umudumuzu hiç kaybetmeyelim

Benim ağrılarım haftayı geçti var erkenden başlayıp bana umut veren bütün boş belirtilere burdan koca bir selam

Canım hakkında en güzeli olsun eminim çok yakında olacak güzel haberler alacağız
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz çok güzel haberleri hakediyoruz inanıyorum yakındırböyle avutuyorum kendimi ismimi umutlu yerine avundu olarak mı değiştirsem

Hiç Bu kadar erken olmuş muydun canım? Hiç moralini bozma canım benim bebişler vaktini bekliyorlar diğer ay çok daha iyi değerlendirirsiniz Biz umudumuzu hiç kaybetmeyelim
Yaa canımsın kuzum desteğini severim ❤❤ bebişte umudum yokta kuzum erken olmasaydım iyiydi ya olurum böyle ama senede bi kez oda kışın bir kez oluyo 2 senedir böyle normalde olmuyodu değişti sende durumlar nasıl

Yok canım leke leke geliyor sökülürüm bu gece muhtemelen umudu kesin benden öbür aya kısmetse Sen naptın durumlar ne
Bilmek olmaz kuzum bekle bakalim,durumlar aynı yoğun ve ağrılı adet yaşıyorum ilk günü atlattık hiç haz etmemkaldi 5 gün
Eş paketi sipariş etmişdim içinde Athena da var sabrsizlikla bekliyorum
Geçen ay olan ilaçlardan biriktirmişdim içiyorum onları

Kizlarrrrrr testim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
ay ne güzel çift çizgi bu :) tebrik ederim canım çok sevindim. Kan sonucunu da paylaş emi. Bak boşuna üzüldün çok geçtiğimiz aylarda. Gerçi doktorlar çok üzdü sen de haklıydın. Çok bekletmeden güzel haber geldi sana, çok şükür.

Değerlendirmeleri falan nasıl yaptınız? Sonrasında yatıp bekleme falan yaptın mı? Takviye kullanıyor muydun? Bir de eşin sperm testi vermişti sanırım iyiydi dimi değerleri canım? Ne çok sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…