- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.861
Adet olana kadar umut hep var canım hemen umudunu kaybetmeBeklemeyin canım bu ay galiba ben foss lekelenme oldu bugün adet günüm sökülür muhtemelen leke geldiyse
Yok kuzum ben umut etmiyorum bu aydan geçti anlaşılanAdet olana kadar umut hep var canım hemen umudunu kaybetmehamilelikte de lekelenme oluyor diye biliyorum belki de hamişlikten belli olmaz yarın adet olmazsan bir test daha yap bence canım
Gelmezse kendi bilir çekemiycem daha fazla nazSen yinede öyle deme de çocuk duyar gücenir gelesi varsada gelmez falanbenimde bebebin olası yok demek bende debeleniyom yada bakıyoe diyorki anam bu kadın deli bir ömür uğraşılırmı bunla gitmiyom işte de diyo olabilir bilemiyom
Canım merhaba ben sanki senin batını da yazmıştım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤ sürpriz yapmayı seviyo bebeler@ucge tebrik ederiimKizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz ben telastan giremiyorum cok..persembe ilk kontrolume gidicem ultrasonda bakilcak umarim kese olusmustur ve sagliklidir gebeligim Psikolojik olarak cok iyi degildim cok ani bi gebelik oldugu icin sizleri merak ettim dualarim sizinle
Kuzum durumlar nasıl çok sayfa var okuyamadığımÖyle canım nasip işte bakalım bide salak gibi kontrol ediyorum sökülsede bütün umudum bitse böyla acabada kalmak istemiyorum
Canım adet lekelerim geldi galiba sabaha sökülmüş olurum bu ay olmadı anlaşılanKuzum durumlar nasıl çok sayfa var okuyamadığım
Dur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep var ❤ yoksa da yola devam önümüzdeki ay demekki zamanı vardır hiç üzme kendini ❤❤ ayy bende çok erken olcam zabağnan sökülmüş olurum bende hem ağrım var hemde ağrım varCanım adet lekelerim geldi galiba sabaha sökülmüş olurum bu ay olmadı anlaşılan
Canım hakkında en güzeli olsun eminim çok yakında olacak güzel haberler alacağızBeklemeyin canım bu ay galiba ben foss lekelenme oldu bugün adet günüm sökülür muhtemelen leke geldiyse
Hiç Bu kadar erken olmuş muydun canım? Hiç moralini bozma canım benim bebişler vaktini bekliyorlarKızlar muhtemelen zabağnan adet olarak uyanıcam çok ağrım var be söküldü sökülcekdaha 22. Günüm ☹ bari zamanında gelseydi vicdansız
Benim ağrılarım haftayı geçti var erkenden başlayıp bana umut veren bütün boş belirtilere burdan koca bir selamDur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep var ❤ yoksa da yola devam önümüzdeki ay demekki zamanı vardır hiç üzme kendini ❤❤ ayy bende çok erken olcam zabağnan sökülmüş olurum bende hem ağrım var hemde ağrım var
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz çok güzel haberleri hakediyoruz inanıyorum yakındırCanım hakkında en güzeli olsun eminim çok yakında olacak güzel haberler alacağız
Yaa canımsın kuzum desteğini severim ❤❤Hiç Bu kadar erken olmuş muydun canım? Hiç moralini bozma canım benim bebişler vaktini bekliyorlardiğer ay çok daha iyi değerlendirirsiniz Biz umudumuzu hiç kaybetmeyelim
Benim ağrılarım haftayı geçti var erkenden başlayıp bana umut veren bütün boş belirtilere burdan koca bir selam
Bilmek olmaz kuzum bekle bakalim,durumlar aynı yoğun ve ağrılı adet yaşıyorumYok canım leke leke geliyor sökülürüm bu gece muhtemelen umudu kesin bendenöbür aya kısmetse Sen naptın durumlar ne
Ay hadi darısı bana insEvet canim ya onu yazarken daha haberim yoktu gebeliktenben haziran ayinda hsg cekildim.
Geldi canım kırmızılar malesepet
ay ne güzel çift çizgi bu :) tebrik ederim canım çok sevindim. Kan sonucunu da paylaş emi. Bak boşuna üzüldün çok geçtiğimiz aylarda. Gerçi doktorlar çok üzdü sen de haklıydın. Çok bekletmeden güzel haber geldi sana, çok şükür.Kizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?