- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.841
İyiyim kuzum çok şükür yoluna girdi herşey eve döndümBitmeyen misafir yapmışlardı bitti ama bu akşam 2 gündür denize gidiyoruz pek giremiyorum sen nasılsın canım?
Kuzum pes etmek yok ,bunalmak hiç yokAy bilmiyorum bu ay çok şeydim bunca şey hüsranla aman olursa olur olmazs zorlayamam geleceği yok demekki bunaldım inan ki
Öyle canım nasip işte bakalım bide salak gibi kontrol ediyorum sökülsede bütün umudum bitse böyla acabada kalmak istemiyorumKuzum pes etmek yok ,bunalmak hiç yok
Bu ay olmasa gelen ay illaki olur
Moralini düşürme
Akıntın artdı mi?Öyle canım nasip işte bakalım bide salak gibi kontrol ediyorum sökülsede bütün umudum bitse böyla acabada kalmak istemiyorum
Hiç belirtim yok canım agrı da yokAğrın sızın varmiydi?bilmek olmaz belki adet lekesi degildir
İşte şu görüntünün hastasıyız beeeeee çok ama çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler canım benimKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Canimmm cok teşekkür ederimucge tebrik ederiim Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz ben telastan giremiyorum cok..persembe ilk kontrolume gidicem ultrasonda bakilcak umarim kese olusmustur ve sagliklidir gebeligim Psikolojik olarak cok iyi degildim cok ani bi gebelik oldugu icin sizleri merak ettim dualarim sizinle
Ahhh canim benim Allah razi olsun cok teşekkür ederimİşte şu görüntünün hastasıyız beeeeee çok ama çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler canım benim
Yarin gidip kan verecegim bakalimAmin kuzum inşallahbide ilk kalp atışını duyacağın anı düşün
Cok teşekkür ederim canımCanımsın hayırlı olsun
Evet canim ya onu yazarken daha haberim yoktu gebeliktenHag den ne kadar somra böyle oldu bana diğer yerde yorum yazmışsın ya merak ettim kız sımdı
Kizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
[/QUOTE
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hahaha olabilirKıızz benim kocam ishal bu bi belirti olabilir mi hani karım üzülmesin yorulmasn diye o olmuş olabilir falan
Yaaaa tebrik ederim canım maşallahKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
Ayy canim cokkk teşekkürlerYaaaa tebrik ederim canım maşallahgörmek istediğimiz çift çizgiler işteee Hayırlı olsun canım çok sevindim
Amin canım inşallah çift çizgili testler doldursun bu sayfayıAyy canim cokkk teşekkürlerhepimizin testleri boyle cift cizgiler olsun insallah saglikla gelsin bebislerimiz
Beklemeyin canım bu ay galiba ben foss lekelenme oldu bugün adet günüm sökülür muhtemelen leke geldiyseAmin canım inşallah çift çizgili testler doldursun bu sayfayı_Umutlu_Pozitif_ senden de bekliyoruz canımmmm
Yok canım leke leke geliyor sökülürüm bu gece muhtemelen umudu kesin bendenAkıntın artdı mi?
Kıııızzz bu neeeyyKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum fnd_50 @Marulkafakz Lale95 Mucizemmm16 @Safiye19 @raainbow @iyilikperisi92 @Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?