- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.901
İnşallah kuzumEvet tek tesellim bu, çok acı çekmemesi.. kıyamam sesleri bile çıkmıyor acı çekerken zatençok huzurlu olsun inşallah sağolun kızlar
İnşaallah kuzum dualarinda unutma beniCanim benim cok teşekkür ederim. Bu ayi beraber gecirdikEylul ayida senin icin ugur getirsin insallah dua edicem hepiniz icin
Kiz sendemi yaBende söküldüm merhaba Eylül diyelim
Başın sag olsun kuzumBenim bu ikinci oldu, bana yaramıyor anladımsonradan bu yıkımı yaşamamak için bir daha ben de tövbe ettim. Zaten çok uğraştım ben bununla bebek gibi baktım diyabeti olduğu için. İnşallah daha rahattır şimdi
Kızzz sökülmüyorsan yap bi testttt belki malum olurBekle beni geliyorum yanına doğru aşko ❤Ben henüz sökülmedim ama bekliyorum aşko dün ki ağrıya sökülmem lazımdı duşta aldım ekşın da oldu sökülcekse sökülsün artık yeter be ayy rüyamda test yaptığımı gördüm bi tane yapıyorum pozitif sonra başka marka yapıyorum oda pozitif sanırım totom açıkta uyumuşum
He valla yürüyoruz bebeğim napalım kısmetKiz sendemi yaberaber yürürüz biz bu topiklerde napalim eş paketi sipariş etdinmi?Athena ekle mutlaka
Sağolasın canım benimBaşın sag olsun kuzum
Evet tatlim nasip kismet,bizim lekelenmeler bizi çok umutlandirdi ilaçların etkisidir diye değerlendiriyorumHe valla yürüyoruz bebeğim napalım kısmetYok aşko bitmedi daha 8-9 günlük var sipariş vercem bi kaç güne
Bugün yaparım kuzum test ama zannetmiyorum ya hem bata daha var aşko 4 gün bugünle 5 gün sana diyorum totom açık kalmışKızzz sökülmüyorsan yap bi testttt belki malum olur
Harika cikmiiss kac gun gecti battanEvet basta insan inanamiyor ama cok saskinimkan sonucum 293.33 cikti.
Canım bi dahaki ay güzel haberler alırız inşallah sıkma canını
Galiba o akıntılar lekeler ağrılar ilaçlardan olsa gerek demekki içimizde bişeyleri tamir ediyorsaaaEvet tatlim nasip kismet,bizim lekelenmeler bizi çok umutlandirdi ilaçların etkisidir diye değerlendiriyorum
Kız 4-5 gün kala lekemi geldi bence bat gelmeden yap senBugün yaparım kuzum test ama zannetmiyorum ya hem bata daha var aşko 4 gün bugünle 5 gün sana diyorum totom açık kalmış
Leke gelmedi kuzum ama ağrım çoktu dün o ağrıyla birlikte akıntım vardı hafif sarı krem gibi yapışkan bi akıntıydı ama bugün bişeyim yok dün içim söküldü sökülcek gibiydi öyle ağrıyoduKız 4-5 gün kala lekemi geldi bence bat gelmeden yap sen
ah kıyamam ya Allah korusun inşallah ikisini deKızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
Sağol kuzum inşallah yaah kıyamam ya Allah korusun inşallah ikisini de
O durumda kusmak boğazı daha çok tahriş ediyor aslında. Canım yaa inşallah ikisi de iyi olur hay Allah çok üzüldümKızlar ya kardeşim hamile ya yanlışlıkla dezenfektan içmiş hastaneye gidiyorlarmış inşallah bebek iyidir ya hemen yoğurt yiyip çıkartmış ama boğazım falan çok yanıyo diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?