- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.881
Bende hic beklemedigim anda oldu ilk bi kac gun biraz zor gecti idrak edemedim,kabullenemedim :) sonra biraz duygusallastim agladm filan hep.bugun bir hafta oldu ogreneli alistim benimsediim :)) insallah saglikli bi surec gecer hepimizinCanimmm cok teşekkür ederimpek napicagimi bilemiyorum o kadar olmicak kafasina girmistikki cok sasirdik. Kan vermeye gidicem yarin
Burda hepimiz birbirimize destek için varız bebeğimYaa canımsın kuzum desteğini severim ❤❤bebişte umudum yokta kuzum erken olmasaydım iyiydi ya olurum böyle ama senede bi kez oda kışın bir kez oluyo 2 senedir böyle normalde olmuyodu değişti sende durumlar nasıl
Ya güldürdün beniİnşallah canım teşekkür ederim hepimiz çok güzel haberleri hakediyoruz inanıyorum yakındırböyle avutuyorum kendimi ismimi umutlu yerine avundu olarak mı değiştirsem
Tabiki aslaYa güldürdün beniAllah iyiliğini versin emi umudumuzu asla kaybetmeyelim
Evet basta insan inanamiyor ama cok saskinimBende hic beklemedigim anda oldu ilk bi kac gun biraz zor gecti idrak edemedim,kabullenemedim :) sonra biraz duygusallastim agladm filan hep.bugun bir hafta oldu ogreneli alistim benimsediim :)) insallah saglikli bi surec gecer hepimizin
Çok güzelEvet basta insan inanamiyor ama cok saskinimkan sonucum 293.33 cikti.
Hadi ya ☹ olsun kuzum inşallah eylül bize uğur getirir❤❤❤Geldi canım kırmızılar malesepet
❤❤Burda hepimiz birbirimize destek için varız bebeğimBelli olmaz kuzum belki de olmayacaksın çünkü benimde bazen regle 1 hafta kala felan öyle sancım oluyor ki diyorum kesin oldum sonra sancı geçiyor zamanında geliyor kırmızılar inşallah sende erken olmazsın Amaaaannn erken olursan da diğer aydaki bat günün daha erken olur daha iyi iyi tarafından bakalım
Canım benim başın sağolsunKızlar sabah köpeğim öldü, canım kızımçok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş
Ayyy canım çok üzüldümKızlar sabah köpeğim öldü, canım kızımçok perişanım.. bu kadar ağlamaya üzülmeye daha olacağı varsa da olmaz zaten. Çok üzgünüm çooook evim bomboş
Zaten diyabet hastasıydı, her gün iğne vuruyordum organları kötü durumdaydı. Kamptayken de parvovirüs kapmış yani kanlı ishalCanım benim başın sağolsunçok üzüldüm hasta mıydı ki kıyamam sana ya seni çok iyi anlıyorum
Bende söküldüm merhaba Eylül diyelim❤❤Haklisin kuzucum hayırlısı neyse o olsun ya nasip napalım erken geliceksede gelsin bitsin hemen
Benim bu ikinci oldu, bana yaramıyor anladımAyyy canım çok üzüldümsırf bu yüzden bende hayvan sahiplenemiyorum kedim olsun çok istiyorum ama onu kaybedince çok üzülürüm diye sahiplenmiyorum.
Canım hasta olduğun içine ver kaldıramamış demek ki hayırlısı buymuş hayvanda olsa küçücük bedenlerinde koca koca acılar ağrılar yaşamaları kolay değil üzme kendini acı çekmesi öyle yaşamasıda onun İçin çok zordu eminimZaten diyabet hastasıydı, her gün iğne vuruyordum organları kötü durumdaydı. Kamptayken de parvovirüs kapmış yani kanlı ishal(aşıları olmasına rağmen) belki tedavi edilebilirdi ama zaten hasta olduğu için kaldıramadı kuzum
Yaa yavrum benimZaten diyabet hastasıydı, her gün iğne vuruyordum organları kötü durumdaydı. Kamptayken de parvovirüs kapmış yani kanlı ishal(aşıları olmasına rağmen) belki tedavi edilebilirdi ama zaten hasta olduğu için kaldıramadı kuzum
Bekle beni geliyorum yanına doğru aşko ❤Bende söküldüm merhaba Eylül diyelim
Canım hasta olduğun içine ver kaldıramamış demek ki hayırlısı buymuş hayvanda olsa küçücük bedenlerinde koca koca acılar ağrılar yaşamaları kolay değil üzme kendini acı çekmesi öyle yaşamasıda onun İçin çok zordu eminim
Evet tek tesellim bu, çok acı çekmemesi.. kıyamam sesleri bile çıkmıyor acı çekerken zatenYaa yavrum benimkuzum en azından acı çekmedi daha fazla gözünün önünde acı çekmesi seni daha çok kahrederdi şimdi melek oldu
Canim benim cok teşekkür ederim. Bu ayi beraber gecirdikÇok güzelgerçekten senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?