- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.889
- 528
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.001
Ben çocuklardan sonra bütün mobilyalarımı halılarimi karman çorman desenli aldım leke göstermesin diyeSagol askim daha guzelleri senin olsun.bende cok begenerek severek almıştım. Ama terlikler bence daha harika
Girdim baktm fazla seksilikuzu valla cok seksi oluyor gir bak netten. Yani gülüncek gibi degil bide fizigin musait senin bence enişteyle coraba bi sans ver
Benimde öyle mutfak halım kahve desenli. Ama genel olarak halilarim mobilyalarim beyaz griBen çocuklardan sonra bütün mobilyalarımı halılarimi karman çorman desenli aldım leke göstermesin diye
Geçen mutfak halisina kahve döküldü silmek için bez aldım kahveyi nereye döktüğümü bulamadım öyle bi karışık desen düşün
Ay o terlikler çok rahat ama ya
Evet oranın yemekleri de çok iyi. Gerçekten beklerim, çok da sevinirim. Keşke hepiniz gelebilseniz, hepinizle tanışsak vakit geçirsek..Nasip coluklu çocuklu olur belki
Yaza istiyorum inşallah adana mersin gastronomi turu
Gerçi hatay yemekleri de az değil
Asko simdi siparis verdiim bende simdi girdim kirmizi gördüm bitane yoksa sendemi ona göz diktinGirdim baktm fazla seksilibitanesine göz diktim ama belki bi yılbaşı gecesi için alırım aksiyon olsun
Kız benim 9 yaşında oğlum 34 giyiyorAşko bende aldım bunlardan 34 numara
Canım hiçbişeye başlamadım daha. Rutin kontrol daha dosyamızı yaptılar raporlayıpNe kullanıyorsun şu an gonal-f mi?
Kaç gün oldu?
Anam bundan da şifa gelmiyosa başka yerden gelmez dahaYazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdi
Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara devaannabelica
YerüümmKız benim 9 yaşında oğlum 34 giyiyorminnoş bebeğim benim
Ay benim de iştahımı kapatır mı ki iğneler. Bari bi işe yarasalarNe kadar istahsiz yapiyor beni bu letuac geziyorum acliktan midem agriyor ama iki lokma yemek yemek istemiyorum
Ayak numarası tanıştırayımOo baya şey varmş içinde güzeldir kesin
Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide yabenimki görünce bi gülme tutabilir bilemedim
Biz donmaya mahkumuz
İyi kız masraf çok çıkmazortaklaşa giyersiniz
34 numara ne yaaa 34 numara neee
Ayy aşko yan etkisi mi o yoksa yımırtayla alakalı mı oluyoNe kadar istahsiz yapiyor beni bu letuac geziyorum acliktan midem agriyor ama iki lokma yemek yemek istemiyorum
İgnelerin kilo aldirdigini duydum ama letu bende istahsizlik yapiyorAy benim de iştahımı kapatır mı ki iğneler. Bari bi işe yarasalar
Demgey3 kız nerdesin yine sen ya biz senden niye haber alamıyoruz bak bu sefer dövcekler bende kurtaramıcam seni _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Valla gecen aylarda böyleydim zaten kasık agrisini hic soylemiyimAyy aşko yan etkisi mi o yoksa yımırtayla alakalı mı oluyo
Ay aşkım tahmin ediyorumValla gecen aylarda böyleydim zaten kasık agrisini hic soylemiyimSon kez dayanacam artik napalim
Biz iyiiyiizz sen naslsnAşkolar nasılsınız
Yok ben bitane siyah üstü taşlı tuşlu bişeye göz diktimAsko simdi siparis verdiim bende simdi girdim kirmizi gördüm bitane yoksa sendemi ona göz diktin
Yok aşkoom yasak ban yersin banlanırızAşklar beni yanlış anlamışsınız bir şey diyeceğim ya WhatsApp'tan grup yapsak bu kadınlar grubu ile ilgili olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?