- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.281
Aşkoo daha en başta ne kadar yanlış olumsuz şeyler düşünüyorsun valla ben bir ay yaptım ovülasyon hep çok silikti hiç yok gibi varla yok arasıydı yumurtlamaya bir gün kala belirginleşti dur bi yahuDaha yeni bitirdim şükürbenim bu sefer yumurtam büyümicek galiba yaa geçen ayki 8.günle karşılaştırınca o kadar soluk bi çizgi ki...
Canim ben valla temizlik yaptim biraz dedigin gibi birazdan camasir katliycam. Ama benim kociş evde yok. Bende dün bisey yapmadim bir gün bisey yapmiyim ipin ucu kaciyo sankiAşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heraldebende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey Mucizemmm16 Demgey3 @raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Veziir @Annabelle1
Valla bende anlamıyorumValla aşko ben anlamıyorum bunların bu triplerini
İnsallah kuzum yaTabiki canım benim Allah’ın izniyle inşallah gelişir herşey yolunda gider
Tamam bundan sonra sürekli ona mesaj göndereceğimEvet gerçekten çok ilginç ve güzel bi duygudirenir tabii annesi merak etme, güzel enerjiler yolla
İnsallah kuzumOlsun o 1 yeter inşallaaah kuzumm
Üzme kendini beybisi bebişini düşünValla bende anlamıyorum
İnsallah kuzum ya
Tamam bundan sonra sürekli ona mesaj göndereceğim
İnsallah kuzum
Valla kızlar sizle konuşunca çok rahatladım hepinize teşekkür ederim
Ya bebeğim benim yumurtalarım ilaçsız gelişemediği için olmasa da şaşırmam zaten. Yok yaa dibe vuracak değilim şimdiden, bekliyoreeeAşkoo daha en başta ne kadar yanlış olumsuz şeyler düşünüyorsun valla ben bir ay yaptım ovülasyon hep çok silikti hiç yok gibi varla yok arasıydı yumurtlamaya bir gün kala belirginleşti dur bi yahu
Bende dışarıda kocişimle geçiyorum aşko giremiyorum çok fazla kocişle olunca telefonu elime çok alamıyorumAşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heraldebende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey Mucizemmm16 Demgey3 @raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Veziir @Annabelle1
Ayyyy maşallah maşallah ne ara bu kadar oldu ya8+2 kuzum bugün hayırlsıyla
aşko normaldir yumurtluyorsun demek kiiii ve düzene oturdu galiba 14.gün yumurtlama olduysaAşkolar az önce lavaboya gittim beyaz epey yoğun bi akıntı oldu ardından şeffaf kaygan bir akıntı gördüm sanırsam yumurtluyoring14. Günüm bugün
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 R Random3 M Mavimiresl @raainbow @Annabelle1 ve diğer aşkolar
Maşallah canımEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow @Lale95 @iyilikperisi92 @Safiye19 @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Bide bana sor aşkım senAyyyy maşallah maşallah ne ara bu kadar oldu yazaman çok hızlı geçiyor
aşko normaldir yumurtluyorsun demek kiiii ve düzene oturdu galiba 14.gün yumurtlama olduysa
Aşko senin bu rahatlık evrelerin güzel geçsin sonra gel görüşeceğizBende dışarıda kocişimle geçiyorum aşko giremiyorum çok fazla kocişle olunca telefonu elime çok alamıyorumkolay gelsin bebeğiiiiimm
Belki gelişecek aşko hiiç bilemeyiz orasını sen gün gğn yap testleriniYa bebeğim benim yumurtalarım ilaçsız gelişemediği için olmasa da şaşırmam zaten. Yok yaa dibe vuracak değilim şimdiden, bekliyoreee
Kesinlikle evde savaş çıkıyor sanki o bir günde ne oluyorsa oluyor kuzumCanim ben valla temizlik yaptim biraz dedigin gibi birazdan camasir katliycam. Ama benim kociş evde yok. Bende dün bisey yapmadim bir gün bisey yapmiyim ipin ucu kaciyo sanki
Yapmam mııı?Belki gelişecek aşko hiiç bilemeyiz orasını sen gün gğn yap testlerini
Başına diğer aşkolar düşsün hani etikettttAşkolar az önce lavaboya gittim beyaz epey yoğun bi akıntı oldu ardından şeffaf kaygan bir akıntı gördüm sanırsam yumurtluyoring14. Günüm bugün
_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Lale95 R Random3 M Mavimiresl @raainbow @Annabelle1 ve diğer aşkolar
Amin kuzum cümlemize inşallahhhMaşallah canımsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ay ben hiç tahmin edemem
Aşkım inşallah yumurtlamadır yaAyyyy maşallah maşallah ne ara bu kadar oldu yazaman çok hızlı geçiyor
aşko normaldir yumurtluyorsun demek kiiii ve düzene oturdu galiba 14.gün yumurtlama olduysa
Bannne
Bi daha etiketlerim sözBannne
Kız birşey değil de merak ediyorum sizleri bütün sayfalar çok giriliyor yetişemiyorum ondan yavrucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?