Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni bitirdim şükür benim bu sefer yumurtam büyümicek galiba yaa geçen ayki 8.günle karşılaştırınca o kadar soluk bi çizgi ki...
Aşkoo daha en başta ne kadar yanlış olumsuz şeyler düşünüyorsun valla ben bir ay yaptım ovülasyon hep çok silikti hiç yok gibi varla yok arasıydı yumurtlamaya bir gün kala belirginleşti dur bi yahu

Canim ben valla temizlik yaptim biraz dedigin gibi birazdan camasir katliycam. Ama benim kociş evde yok. Bende dün bisey yapmadim bir gün bisey yapmiyim ipin ucu kaciyo sanki

Valla aşko ben anlamıyorum bunların bu triplerini
Valla bende anlamıyorum
Tabiki canım benim Allah’ın izniyle inşallah gelişir herşey yolunda gider
İnsallah kuzum ya
Evet gerçekten çok ilginç ve güzel bi duygu direnir tabii annesi merak etme, güzel enerjiler yolla
Tamam bundan sonra sürekli ona mesaj göndereceğim
Olsun o 1 yeter inşallaaah kuzumm
İnsallah kuzum

Valla kızlar sizle konuşunca çok rahatladım hepinize teşekkür ederim

Valla bende anlamıyorum

İnsallah kuzum ya

Tamam bundan sonra sürekli ona mesaj göndereceğim

İnsallah kuzum

Valla kızlar sizle konuşunca çok rahatladım hepinize teşekkür ederim
Üzme kendini beybisi bebişini düşün sadece güzel şeyler düşün olmayana canını sıkıp kafana takma

Aşkoo daha en başta ne kadar yanlış olumsuz şeyler düşünüyorsun valla ben bir ay yaptım ovülasyon hep çok silikti hiç yok gibi varla yok arasıydı yumurtlamaya bir gün kala belirginleşti dur bi yahu
Ya bebeğim benim yumurtalarım ilaçsız gelişemediği için olmasa da şaşırmam zaten. Yok yaa dibe vuracak değilim şimdiden, bekliyoreee

8+2 kuzum bugün hayırlsıyla
Ayyyy maşallah maşallah ne ara bu kadar oldu ya zaman çok hızlı geçiyor
aşko normaldir yumurtluyorsun demek kiiii ve düzene oturdu galiba 14.gün yumurtlama olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…