Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet bitmiyor saydıkça çoğalıyor dimibende yemek yapıyorum aşko

Aşko bizde arkadaşlarımıza geldik kocamla bende pek giremeyeceğim piknik falan organize etmişler. Haftasonu güzel geçiyor Ay uzun xamandır evdeydim o kadar iyi geldi ki.
Kolay gelsin canım kocasına iş yaptırabilir kadınlara hayranım ya benim ki bi hafta sonum var bana iş yaptırmaya utanmıyor musun diyor

[
Evett aşkoo ola bilir akıntıyı görmüşsun bigüzel değerlendirme de yap
Dün değerlendirmiştim aşkısı bugün de hallederik ayaklarım üşüyo ya normalmiiğğ bide yol yumurtalığım batıyo hafiften belkide psikolojik oldu bu batma belirtim yoktu cünkü

Dün değerlendirmiştim aşkısı bugün de hallederik ayaklarım üşüyo ya normalmiiğğ bide yol yumurtalığım batıyo hafiften belkide psikolojik oldu bu batma belirtim yoktu cünkü
Bildigim kadar hava soyuyunca senin ayaklar 7/24 üşüyor batma ağrısı psikolojik ola bilir kafaya takma relax ol baby

Evet gerçekten çok ilginç ve güzel bi duygu direnir tabii annesi merak etme, güzel enerjiler yolla

Ay bende öyleyim ev temiz ama sanki götürüyor giriştim eve havada nasıl güzel dışarı çıkmadığım içinde pişmanm ay ne biliyim

Kocişte evde ama temizlikteym bikaç iş vardı evde onun lazım oldugu onla giriştik iki nefes almaya diye oturdugumda buraya bakıyorum havada pek güzel aklmda dışarda sizede kolay gelsn aşkoo
Napiyosunuz kızlar?Ben iş yapmaya üşeniyorum 1haftadir çocuk okula gitmiyor , ödevlerini yaptiricam sonra banyo falan, süpürup silicem evleri bide yemek yapicamkolay gelsin şimdiden hepimize
Bugün herkes temizlikte anlaşıldı kolay gelsin aşkoo

Aynı aşko işleri yaptım şimdi oturup film izlicez ya hava çok güzel dediğin gibi çıkmayı düşündüm ama çok o modda değilim karnım ağrıyor adet ağrısı karnımda geziyor

Ohhh iyi yaptınız aşko keyfiniz bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…