- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.261
Ay evet bitmiyor saydıkça çoğalıyor dimiKociş yok ama sabahtan beri çocukların kahvaltısı, çamaşırlar, bulaşıklar.. şimdi de banyolarını yaptırdım, daha yeni oturucam inşallah sonra yemek hazırlığı. Ayy anlatırken bile bitmedi, ne zor işimiz yaa
Ahahaha kafalar milyon yumurtlama çarpmış aşko seni
Ayy galiba beynim sulandı aşkoAhahaha kafalar milyon yumurtlama çarpmış aşko seni
Aşko bizde arkadaşlarımıza geldik kocamla bende pek giremeyeceğim piknik falan organize etmişler. Haftasonu güzel geçiyorGünaydın kızlarHaftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim Önemli konularda etiket please Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl Veziir @Safiye19 @Evimmis
Kolay gelsin canım kocasına iş yaptırabilir kadınlara hayranım ya benim ki bi hafta sonum var bana iş yaptırmaya utanmıyor musun diyorAşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heraldebende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl Veziir @Annabelle1
Evett aşkoo ola bilirAşkolar az önce lavaboya gittim beyaz epey yoğun bi akıntı oldu ardından şeffaf kaygan bir akıntı gördüm sanırsam yumurtluyoring14. Günüm bugün
_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Lale95 R Random3 M Mavimiresl R raainbow @Annabelle1 ve diğer aşkolar
Dün değerlendirmiştim aşkısı bugün de hallederik[
Evett aşkoo ola bilirakıntıyı görmüşsun bigüzel değerlendirme de yap
İyi bakalim neyse hayirlisi çiçeğim vakti ne zamansa o zaman olur inşallah cok bekletmezDalgalanmalar olabilir
Bildigim kadar hava soyuyunca senin ayaklar 7/24 üşüyorDün değerlendirmiştim aşkısı bugün de hallederikayaklarım üşüyo ya normalmiiğğ bide yol yumurtalığım batıyo hafiften belkide psikolojik oldu bu batma belirtim yoktu cünkü
Haklısın aşko hiç ısınmıyo kiiğğBildigim kadar hava soyuyunca senin ayaklar 7/24 üşüyorbatma ağrısı psikolojik ola bilir kafaya takma relax ol baby
Evet gerçekten çok ilginç ve güzel bi duyguPazartesi arayacaklarmış aslında annesine çektiyse direnir ya dimi. Orda bile olsa ilk defa bir bebeğim oluştu o bile çok değişik bir duyguymuş eşime bakıp bakıp bizim orda bi tane bebeğimiz var diyorum
İnsallah canım ya dua edin bana lütfen
Daha yeni bitirdim şükürAy evet bitmiyor saydıkça çoğalıyor dimibende yemek yapıyorum aşko
Ay bende öyleyim ev temiz ama sankiHadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyorKlomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi goturuyomus gibi hissediyorum yaa.
Olsun o 1 yeter inşallaaah kuzummKızlar haberler çok iyi değil yumurtlardan sadece 4 tanesi yeteri kadar olgunmuş ama sadece 1 tanesi döllenmiş onun gelişimini takip edeceklermiş.R Random3 M Mavimiresl
Kocişte evde ama temizlikteym bikaç iş vardı evde onun lazım oldugu onla giriştik iki nefes almaya diye oturdugumda buraya bakıyorumAşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heraldebende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl Veziir @Annabelle1
Bugün herkes temizlikte anlaşıldı kolay gelsin aşkooNapiyosunuz kızlar?Ben iş yapmaya üşeniyorum 1haftadir çocuk okula gitmiyor , ödevlerini yaptiricam sonra banyo falan, süpürup silicem evleri bide yemek yapicamkolay gelsin şimdiden hepimize
Ooo yumurtlamalarcaaAşkolar az önce lavaboya gittim beyaz epey yoğun bi akıntı oldu ardından şeffaf kaygan bir akıntı gördüm sanırsam yumurtluyoring14. Günüm bugün
_Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 Lale95 R Random3 M Mavimiresl R raainbow @Annabelle1 ve diğer aşkolar
Aşko kocam evde yok laOoo yumurtlamalarcaabize laf yetiştireceğine git değerlendir
Aynı aşko işleri yaptım şimdi oturup film izlicez ya hava çok güzel dediğin gibi çıkmayı düşündüm ama çok o modda değilim karnım ağrıyor adet ağrısı karnımda geziyorKocişte evde ama temizlikteym bikaç iş vardı evde onun lazım oldugu onla giriştik iki nefes almaya diye oturdugumda buraya bakıyorumhavada pek güzel aklmda dışarda sizede kolay gelsn aşkoo
Bugün herkes temizlikte anlaşıldı kolay gelsin aşkoo
Bebiş için herşey mübahAşko kocam evde yok laiş yerine mi gidip adama atlayayım onu mu istiyorsun
Hala temizliyorum ama terapi gibi geliyor bu arada arkadaslara falan gectim. Ondanda uzadıAy bende öyleyim ev temiz ama sankigötürüyor giriştim eve havada nasıl güzel dışarı çıkmadığım içinde pişmanm ay ne biliyim
Ohhh iyi yaptınız aşko keyfiniz bol olsunAşko bizde arkadaşlarımıza geldik kocamla bende pek giremeyeceğim piknik falan organize etmişler. Haftasonu güzel geçiyorAy uzun xamandır evdeydim o kadar iyi geldi ki.
Kolay gelsin canım kocasına iş yaptırabilir kadınlara hayranım ya benim ki bi hafta sonum var bana iş yaptırmaya utanmıyor musun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?