Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol aşkısı
Aynen aşko öyle oldu
Değerlendiririm bebeğim inşallah

Ohhh mis gibi en güzeli aşko valla kuru kalabalığa hiç gerek yok misal olarak söyledim canım shahaha

Anladım beybisi anneannem gelicek yarın hazır gelmişken bi el atsaydı ya o yüzden sordum aşkısı yumurtluyorum gibi birşeyler oluyo ama anlamıyoring
Atsın aşko benim ananem öyle çok bastırmak çekiştirmez seninki de öyle yumuşak yapıyorsa bişey olmaz bence

Hahahaha yirimmmm seniiii.. bebitomm ne yapim üşeniyorum sayfaları tek tek karıştırmaya önemli şeyler için etiket istedik sadece yahuuu

Kız ben dedim ya bir yere bütün isimleri kopyalayin diye ordan sürekli alır yapıştırsin tekrar yazmama gerek yok datlum

Ohhh mis gibi en güzeli aşko valla kuru kalabalığa hiç gerek yok misal olarak söyledim canım shahaha
Sevmem öyle insanları aşko ben herkesin zor zamanında yanlarında olamasam da arar sorarım muhakkak sık sık ama onlar onlar asla aramaz sormaz işleri düşmezse sülalenin tek safı ben miyim diyip geriçektim kendimi

Pubg hahaha

Anladım canımm vallahi daha önce yaptirdiysan o başka da yinede nebilim korkarım böyle şeylerden

Aşkım bişey yapmıyo ki parmağını göbeğine koyuyo dua okuyo sadece bide bi kaç masaj gibi bişey

Haaa öylemi ay nebilim bende karnına bir şeyler yapıcak filan sandım..

Masaj olayı şöyle etki edermi yumurtlamaya da sen bişi dicemmm gizZ bak gebelik olursa şimdi hic elletme o akıntılar filan kafam karıştı canim

Aşkım bilmiyorum sanmıyorum gebelik olduğunu ya hiç ihtimal yoohhh bence
Benimde kafam karıştı ama belki yumurtam insafa gelmiştir koyulmuştur yola diye düşünüyorum

Canım ben o konuyu bilmiyorum ama göbeği nasıl kaldırıyorsunuz sert hareketler falan mı yapılıyor. Bak benimde hep göbek düşme sorunum vardı taaa ki göbeğime bardak vurdurana kadar şükür o gün bugündür yok bende istersen dene

Aşkım yok ya sert hareketlerle değil hatırladığım kadarıyla yumuşak hareketlerdi aşkım sen ne zaman bardak vurdurdun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…