- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.421
Ayyyy inşallah ya inşallah eğer olursa valla her yere ben rüyamda görmüştüm yazarım HER YEREEEEAhahaha inşallah kuzumbelkide olur ben çok sevinirim açıkçası aşkom rüyasında görmüştü derimmm
Yaaa bilmiyordum kuzum valla öğrendiğim iyi oldu ama anlamıştım zaten 2 gündür tuhafım çünküTiroid ilacindan o canim bende,ablam da ilk kullandigimizda öyle olmuştuk normal yani sıkınti yok, inşallah 3-5güne geçer
Şükür aşkom iyiyim dizi izliyorduk çay çekirdek meyve derken gece olmuş birazdan uyumaga gitcem
Ahahahah bundan sonra arayanlar için dükkanı kapattık de aşkoKurtarmaz mığğ bütün hayallerim yıkıldı işte simdi
Amaaann anlama aşko boşver değerlendirmeye bak sen onlar orda kendi aralarında anlaşırlar merak etmeAyy valla birşeyler çatlayıp patlıyo oluyo ama bi halt anlamıyoring aşko
3-4 yıl oldu benceAşkım yok ya sert hareketlerle değil hatırladığım kadarıyla yumuşak hareketlerdiaşkım sen ne zaman bardak vurdurdun peki
Karanfil koy ilaç alma 12. Haftaya kadar sık dişini ben neden yatıyorum kız dedim ya doktor ilaç yazdı ama diren dedi direniyorumKızlar ya ben diş ağrısı çekiyorum yine var mı bi önerinizdiş temizliği yaptırmıştım ve bi dişim oyuk kaldı 1 aydır hep zonkluyor resmen bebiş sevdasına yaptırmak istememiştim ama bu ay tam randevu istedim artık dayanamıyorum ki bebişim Oldu Artık yaptıramam da değil mi Karanfil karbonatlı su her şeyi yapıyorum geçmiyor ağrı kesici(parol) alsam mı ki Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ diğer canlar
Maşallah canımBat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Yaaaaa hayırlı olsun çok sevindimBat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Beni sormamışsın ama buradayımKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Demgey3 My_Moonlight06 @raainbow @Cgh @Veziir bitliKedi annabelica M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb @kubuss ve diğer aşkitolar
Amin diyelim hep birlikte o zamanGeçen görümcem rüyasında beni hamile görmüş kızın olacaktı diyor yazmıştım ya dün gece de kuzenim yazmış beni kucağımda kız bebekle görmüş ve ikisinin dr bebek düşündüğümüzden haberi yokbunlar tesadüf olabilir mi kızlaaaaar
Kesinlikle öyle diycem aşkoAyyyy inşallah ya inşallah eğer olursa valla her yere ben rüyamda görmüştüm yazarım HER YEREEEE
Yaaa bilmiyordum kuzum valla öğrendiğim iyi oldu ama anlamıştım zaten 2 gündür tuhafım çünküinşallah geçer kuzucum İyi uykular bebeğim Allah rahatlık versin
Ahahahah bundan sonra arayanlar için dükkanı kapattık de aşko
Amaaann anlama aşko boşver değerlendirmeye bak sen onlar orda kendi aralarında anlaşırlar merak etme
Bat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Ayy aşkısı sağlıkla kucağına al maşallahBat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Mucizemmm16 Demgey3 bitliKedi annabelica _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Kaçıncı gün bugün beybi?Mucizemmm16 Demgey3 bitliKedi annabelica _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Aşkım malum oluyo diyelimGeçen görümcem rüyasında beni hamile görmüş kızın olacaktı diyor yazmıştım ya dün gece de kuzenim yazmış beni kucağımda kız bebekle görmüş ve ikisinin dr bebek düşündüğümüzden haberi yokbunlar tesadüf olabilir mi kızlaaaaar
Geçen görümcem rüyasında beni hamile görmüş kızın olacaktı diyor yazmıştım ya dün gece de kuzenim yazmış beni kucağımda kız bebekle görmüş ve ikisinin dr bebek düşündüğümüzden haberi yokbunlar tesadüf olabilir mi kızlaaaaar
Kuzum aklima geldi annemde uzerinemi goruyosun acaba dedi. Dünde test yaptim bisey cikmadiKız acaba sen bir doktora mi görünsen yaa yada bir test mi yapsan.. üstüne görme olmasın heveslendirmek istemem ama yani normalde.olma dediğin için
Aşkım diş ağrısına kekik suyu yapıp ağzını çalkalasan belki iyi gelebilir.. karbonatlı tuzlu su gargarası da iyi gelebilir bebeğim.. aklıma başka hiç bişey gelmiyoKızlar ya ben diş ağrısı çekiyorum yine var mı bi önerinizdiş temizliği yaptırmıştım ve bi dişim oyuk kaldı 1 aydır hep zonkluyor resmen bebiş sevdasına yaptırmak istememiştim ama bu ay tam randevu istedim artık dayanamıyorum ki bebişim Oldu Artık yaptıramam da değil mi Karanfil karbonatlı su her şeyi yapıyorum geçmiyor ağrı kesici(parol) alsam mı ki Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?