Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha inşallah kuzum belkide olur ben çok sevinirim açıkçası aşkom rüyasında görmüştü derimmm
Ayyyy inşallah ya inşallah eğer olursa valla her yere ben rüyamda görmüştüm yazarım HER YEREEEE
Yaaa bilmiyordum kuzum valla öğrendiğim iyi oldu ama anlamıştım zaten 2 gündür tuhafım çünkü inşallah geçer kuzucum İyi uykular bebeğim Allah rahatlık versin
Kurtarmaz mığğ bütün hayallerim yıkıldı işte simdi
Ahahahah bundan sonra arayanlar için dükkanı kapattık de aşko
Ayy valla birşeyler çatlayıp patlıyo oluyo ama bi halt anlamıyoring aşko
Amaaann anlama aşko boşver değerlendirmeye bak sen onlar orda kendi aralarında anlaşırlar merak etme

Kızlar ya ben diş ağrısı çekiyorum yine var mı bi öneriniz diş temizliği yaptırmıştım ve bi dişim oyuk kaldı 1 aydır hep zonkluyor resmen bebiş sevdasına yaptırmak istememiştim ama bu ay tam randevu istedim artık dayanamıyorum ki bebişim Oldu Artık yaptıramam da değil miKaranfil karbonatlı su her şeyi yapıyorum geçmiyor ağrı kesici(parol) alsam mı ki Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ diğer canlar

Karanfil koy ilaç alma 12. Haftaya kadar sık dişini ben neden yatıyorum kız dedim ya doktor ilaç yazdı ama diren dedi direniyorum

Amin diyelim hep birlikte o zaman

Mucizemmm16 Demgey3 bitliKedi annabelica _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar Lale95

Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum genelde İnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem

Kesinlikle öyle diycem aşko
Değerlendirdim gitti aşkım ister anlaşırlar ister anlaşmazlar onlara kaldı artıkın iş

Kız acaba sen bir doktora mi görünsen yaa yada bir test mi yapsan.. üstüne görme olmasın heveslendirmek istemem ama yani normalde.olma dediğin için

Kaçıncı gün bugün beybi?
Korkma askım belki klomenin etkisidir kullandım demiştin ya..
Adet sanarken hormon falan derken bebek yerleşiyomuş bide

Aşkım malum oluyo diyelim inşallah bekletmeden gelir bebişin

Hayır canım tesadüf değil onlara malum oluyor sadece çok çok güzel rüya bunlar.. İnshaAllah yakında gelicek büyük ihtimalle erkek olabilir ve İnshaAllah rızkı ile gelicek kız bebek rızık tır dünya rızkı evlat olsun kazanç olsun hepsi içinde vardır amiiiin İnshaAllah böyle çıksın tabir de etmiş olduk

Kız acaba sen bir doktora mi görünsen yaa yada bir test mi yapsan.. üstüne görme olmasın heveslendirmek istemem ama yani normalde.olma dediğin için
Kuzum aklima geldi annemde uzerinemi goruyosun acaba dedi. Dünde test yaptim bisey cikmadi
Doktora gittim persembe adetimin 1. Günü usg bakti doktor rahim gayet iyi dedi bi problem yok dedi. Ama ilk günüm oldugu icin yogunluk icin bisey diyemedim sormadim. Klomen mi kesti acaba adeti gecen ay klomen kullanmistim

Aşkım diş ağrısına kekik suyu yapıp ağzını çalkalasan belki iyi gelebilir.. karbonatlı tuzlu su gargarası da iyi gelebilir bebeğim.. aklıma başka hiç bişey gelmiyo
Ya kıyamam o diş ağrısı cok iyi bilirim
Benimde dişimi çekmedi gıcık doktor geçenlerde gittim hala ağrıyo ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…