- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.381
Değerlendiririm bebeğim zatenTestin var mi kız bakaydik bir pik mi degil mi diye..
Bence değerlendir
Aşkoo senin bu msjına bayılıyorumBaşına diğer aşkolar düşsün hani etiketttt
Anladım beybisi anneannem gelicek yarın hazır gelmişken bi el atsaydı yaSağolasın bebeğimGüzeldi bayağı ya ama çok yoruldum
Aşkım hiç anlamam ki ben öyle şeyler. Göbek kaldırtıyorum arada ananneme ama yumurtlama zamanını hiç düşünmedim he. Kayınvalidem de uzaktan okuyarak kaldırıyor sağolsun
Aşko ben uzak kaldım bu gün eşimle haftasonu kaçamağı yaptık
Yap yappppAyy aşkım daha 14. Günüm bugün normalde erken yumurtlarım ama anlamadım ki ya noluyo
EvetAhaha aşko ya resmen büyük konuşmuşsun
Beni heyecanladırma burdaağğğYap yappppyada sabah ilk idrarla yappp biziiidee etikettleer
Ahahahaha boşuna mı olumlu konuş olumlu düşün diyoruz sana biz evrene bir kere gönderdiysen geri alamıyorsun aşko o onu çoktan almış oluyorEvetsonradan içimden püü dedim tövbe ettim ama laf ağızdan çıktı bi kere aşko bide şu habersiz son dk gelcez diyen misafirlere birşeyler demiştim ya ağzım büzüşseydi keşke
Hıııhh hiç bişey demiycem bundan sonra misafirlerinize aşkoAhahahaha boşuna mı olumlu konuş olumlu düşün diyoruz sana biz evrene bir kere gönderdiysen geri alamıyorsun aşko o onu çoktan almış oluyor
Aaaa öyle deme habersiz çat kapı beş dakikaya ordayızlar benim olmazsa olmazlarım
Valla kuzum benim de her ağrı sabit ama akıntı falan hep değişiklik gösterebiliyor. Ben bunca yıl kendimi çözemedim ki seni çözeyimKızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow @My_Moonlight06 @Lale95 @Mavimiresl
TamamdırHıııhh hiç bişey demiycem bundan sonra misafirlerinize aşkogelsinler başımızın üstünde yerleri var
Aşko neler diyo senin o ağzın laflarını geri al iptal et bişey yap çabukTamamdırahahaha bide akın akım geliyorlarmış en uzaktakiler bile hiç boş kalmıyormuşsun ozaman bana sövme tamam mı evrene fazla olumlu konuşmuşum deme tamam mı aşko
Ne enteresan bir soru buKızlar simdi hepiciğinize bir soru sorucam yok olabilirim bi kaç saat sonra gelcem bu göbek düşmesi için kaldırma işlemini yumurtlama zamanında yapsak nolur bişey olur mu@Veziir @Lale95 @Mavimiresl @partalina_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @My_Moonlight06 bitliKedi @mucizeOldu ve diğer aşkolar
Karar verdin mi ne zaman gideceğine kuzumYapmadım artık doktora gidicem öyle yok test bundn sonra
Ben bugün kışlıkları hallettim alkışlayın beniKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
@Demgey3 @My_Moonlight06 R raainbow @Cgh @VeziirbitliKedi @Annabelle1 @Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @kubuss ve diğer aşkitolar
Haklısın bebeğim Bende çözemiyorum vallaValla kuzum benim de her ağrı sabit ama akıntı falan hep değişiklik gösterebiliyor. Ben bunca yıl kendimi çözemedim ki seni çözeyim
Valla senin için güzel bigün olmuş çok severim yemek yapmayıp dışardan yediğim günleriAhh harika bi terapi hemde evide misledim. Cikmadik disari yarin hep beraber cikariz diye. Eve de burger king soyledik komsumlda kahve ictik vallaha iyi geldi
Hee kız fantezi olur hemKöşede sıkıştırırım
Ay daha yeni girebildim tek tek okuyorum bakalımBitti kuzum valla seviyorum film keyfiniiyi yaptınız gezin gezin
Geç beee senin canın sağolsunNe enteresan bir soru bupas geçiyorum
Misafir mii anaaam ev topl temizle vs vs zor yaa kolay gelsn aşkoomİnşallah bebiştir bebeğimbende simdi kalkıyorum yarına misafirim var _Umutlu_Pozitif_ ve @Demgey3 ün misafirlerini azıcık dışladım da benim başıma geldi
Şey gibi oldu bu hocaam istediğimiz sorudan başlayabilirmiuizKızlar simdi hepiciğinize bir soru sorucam yok olabilirim bi kaç saat sonra gelcem bu göbek düşmesi için kaldırma işlemini yumurtlama zamanında yapsak nolur bişey olur mu@Veziir @Lale95 @Mavimiresl @partalina_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 R raainbow @My_Moonlight06 bitliKedi @mucizeOldu ve diğer aşkolar
Ahahahah aşkoo sen yarn misafir varya bu gecede değerlendirKızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 R raainbow @My_Moonlight06 @Lale95 @Mavimiresl
Nerdesin aşkoo burdayım aşkooKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
@Demgey3 @My_Moonlight06 R raainbow @Cgh @VeziirbitliKedi @Annabelle1 @Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @kubuss ve diğer aşkitolar
Ne oyunu aşkoo bende sardm kocam bana sims indirdi çocuk gibi onu oynuyom çok severimOyun oynarım oyuna sardım
Aha geldi hepimize irkkeeek doğurtturcak aşkomMaşallah maşallah
Ben kese şekline göre erkek diyorum
Rabbim en hayırlısı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?