Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başına diğer aşkolar düşsün hani etiketttt
Aşkoo senin bu msjına bayılıyorum biliyorum çok kzııyorsun etiketlenmeyince ama kızıncada çok tatlı kızıyorsun
Tekrar söylüyorum aşko üstüne alınma yabancı kelimeli nickler etikette nasıldı ya diye düşündürüyor çıkıp geri ismede basılmıyor bide alt tireler falan oooohooo

Anladım beybisi anneannem gelicek yarın hazır gelmişken bi el atsaydı ya o yüzden sordum aşkısı yumurtluyorum gibi birşeyler oluyo ama anlamıyoring

Evet sonradan içimden püü dedim tövbe ettim ama laf ağızdan çıktı bi kere aşko bide şu habersiz son dk gelcez diyen misafirlere birşeyler demiştim ya ağzım büzüşseydi keşke
Ahahahaha boşuna mı olumlu konuş olumlu düşün diyoruz sana biz evrene bir kere gönderdiysen geri alamıyorsun aşko o onu çoktan almış oluyor
Aaaa öyle deme habersiz çat kapı beş dakikaya ordayızlar benim olmazsa olmazlarım

Hıııhh hiç bişey demiycem bundan sonra misafirlerinize aşko gelsinler başımızın üstünde yerleri var

Hıııhh hiç bişey demiycem bundan sonra misafirlerinize aşko gelsinler başımızın üstünde yerleri var
Tamamdır ahahaha bide akın akım geliyorlarmış en uzaktakiler bile hiç boş kalmıyormuşsun ozaman bana sövme tamam mı evrene fazla olumlu konuşmuşum deme tamam mı aşko

Tamamdır ahahaha bide akın akım geliyorlarmış en uzaktakiler bile hiç boş kalmıyormuşsun ozaman bana sövme tamam mı evrene fazla olumlu konuşmuşum deme tamam mı aşko
Aşko neler diyo senin o ağzın laflarını geri al iptal et bişey yap çabuk yok aşko be bana öyle kimse gelmez işi düşmezse zaten herkes işi düşünce arıyo diye herkesle muhabbetimi kesmiş durumdayım

Ahh harika bi terapi hemde evide misledim. Cikmadik disari yarin hep beraber cikariz diye. Eve de burger king soyledik komsumlda kahve ictik vallaha iyi geldi
Valla senin için güzel bigün olmuş çok severim yemek yapmayıp dışardan yediğim günleri
Köşede sıkıştırırım
Hee kız fantezi olur hem
Bitti kuzum valla seviyorum film keyfini iyi yaptınız gezin gezin
Ay daha yeni girebildim tek tek okuyorum bakalım

İnşallah bebiştir bebeğim bende simdi kalkıyorum yarına misafirim var _Umutlu_Pozitif_ ve @Demgey3 ün misafirlerini azıcık dışladım da benim başıma geldi
Misafir mii anaaam ev topl temizle vs vs zor yaa kolay gelsn aşkoom
Şey gibi oldu bu hocaam istediğimiz sorudan başlayabilirmiuiz soruları dizmişsin ay valla hiç bilmiyorumki bildiğim bi konu değil
Ahahahah aşkoo sen yarn misafir varya bu gecede değerlendir kaçırma bugünleri

Nerdesin aşkoo burdayım aşkoo
Ay sabah iş güç vs akşmda kocişle dışarı çıktık anca geldik uyuttum onu horulduyo şuan tıpa tıkıvercem burnuna bende buraya geldm hemen sen napıyosun
Oyun oynarım oyuna sardım
Ne oyunu aşkoo bende sardm kocam bana sims indirdi çocuk gibi onu oynuyom çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…