- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.361
Allah belamı verdi diyelim kısaca aşkoAşko ya çok üzüldün bize yada çok mana verdin başına geldi
Testin var mi kız bakaydik bir pik mi degil mi diye..Kızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @raainbow My_Moonlight06 Lale95 @Mavimiresl
Hiiic vallaha çok yoruldum beaaa.. çok iş de yapmadım ama ayaklarım filan zonkluyor hemen yoruluyomKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Demgey3 My_Moonlight06 @raainbow Childdevelopment Veziir @bitliKedi @Annabelle1 @Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @kubuss ve diğer aşkitolar
Bat yakınsa bi baksaanaaaaaKızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @raainbow My_Moonlight06 Lale95 @Mavimiresl
Buralardayiz canim sen nerelerdesin ,Kiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Demgey3 My_Moonlight06 @raainbow Childdevelopment Veziir @bitliKedi @Annabelle1 @Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @kubuss ve diğer aşkitolar
Aşko artık gelcez dediklerine tamam demişsin Cuma’ya gitcez yazısı bile kurtarmaz seniKapıya cumaya gittim yazcam
Aşko valla bilmiyorum ki çok uzaklaştım o konulardanKızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @raainbow My_Moonlight06 Lale95 @Mavimiresl
Sağolasın bebeğimOhhh iyi yaptınız aşko keyfiniz bol olsun
Aşkım hiç anlamam ki ben öyle şeyler. Göbek kaldırtıyorum arada ananneme ama yumurtlama zamanını hiç düşünmedim he. Kayınvalidem de uzaktan okuyarak kaldırıyor sağolsunKızlar simdi hepiciğinize bir soru sorucam yok olabilirim bi kaç saat sonra gelcem bu göbek düşmesi için kaldırma işlemini yumurtlama zamanında yapsak nolur bişey olur muVeziir Lale95 @Mavimiresl @partalina_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow My_Moonlight06 @bitliKedi @mucizeOldu ve diğer aşkolar
Aşko ben uzak kaldım bu gün eşimle haftasonu kaçamağı yaptıkKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Ayyy aşko ben bir tuhafım ya uykum var sanki hiç uyumamış gibiKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Ay öyle yapıyorum valla bebeğim eski günler aklıma geldi resmenHaklısın kuzum çok yıpranıyoruz bu süreçte yoruluyoruz strese giriyoruz bu dinlenme ayında güzel güzel kafanı dinle gez eğlen
Gebe misin senben kızı yanlış etiketlemişim o yüzden sormadım sanıyor
geçmiş Olsun canım iyi yapmışsınız
İns kuzummmmm insssSendende inşallah Rabbim nasip etsin aşkım
Ahahaha inşallah kuzumAy öyle yapıyorum valla bebeğim eski günler aklıma geldi resmenaşko ya ben seni rüyamda görmüştüm ya bu ay senin olacak bence bugün o aklıma geldi aşko benim rüyalar genelde çıkar hamile gördüğüm bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenirdik aslında ben gördüğümde zaten hamilelermiş ama bana geç söylediler ayrıca hamile kişilerin bebişerinin rüyamda cinsiyetini görürüm çoğu kişide tuttu
Ahaha aşko ya resmen büyük konuşmuşsunAllah belamı verdi diyelim kısaca aşkoSabah gözüm dalıyodu kıza diyorum ki gözüm dalıyo oda misafir gelcek anne dedi ne misafiri bi teyzenler gelecekti onlarda gelemiyo bize kolay kolay kimse gelmez ki dedim veee keşke demeseydim geç haber almasaydım cok sevincektim geldiklerine ama suan sevinemiyoring
Tiroid ilacindan o canim bende,ablam da ilk kullandigimizda öyle olmuştuk normal yani sıkınti yok, inşallah 3-5güne geçerAyyy aşko ben bir tuhafım ya uykum var sanki hiç uyumamış gibimidem bulanıyor herşeyden valla adet olmasaydım gebe miyim diye düşüncem yani ne yesem bi tuhafım acaba tiroid ilacı mı yaptı sen ne yapıyorsun aşkım
Maşallah maşallahEki Görüntüle 3153059 Eki Görüntüle 3153060
Teyzelerim merhabalar herkeseeeKızlarım doktordan geldim bugün varmı cinsiyet hakkında fikri olan Sizler ne durumdasınız Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow Lale95 iyilikperisi92 @Safiye19 @Ginnys diğer unuttuğum kızlarım
Ayy aşkım daha 14. Günüm bugün normalde erken yumurtlarım ama anlamadım ki ya noluyoBat yakınsa bi baksaanaaaaa
Valla öyle yapıyorum kuzumSana zaman geçmiyordur tabi aşkımama her anın tadını çıkar
Ay aşko kafam çok rahat ya çok stres oluyormuşum ben onu anladım bu sürede
Kurtarmaz mığğ bütün hayallerim yıkıldı işte simdiAşko artık gelcez dediklerine tamam demişsin Cuma’ya gitcez yazısı bile kurtarmaz seni
Aşko valla bilmiyorum ki çok uzaklaştım o konulardankuzu yumurta çatlıyor olabilir mi acaba
Ayy valla birşeyler çatlayıp patlıyo oluyo ama bi halt anlamıyoring aşkoAşko artık gelcez dediklerine tamam demişsin Cuma’ya gitcez yazısı bile kurtarmaz seni
Aşko valla bilmiyorum ki çok uzaklaştım o konulardankuzu yumurta çatlıyor olabilir mi acaba
Amin cümlemize inşallah kuzum sağlıklı olsunda yavrum inşallahMaşallah maşallah
Ben kese şekline göre erkek diyorum
Rabbim en hayırlısı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?