Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ya çok üzüldün bize yada çok mana verdin başına geldi
Allah belamı verdi diyelim kısaca aşko Sabah gözüm dalıyodu kıza diyorum ki gözüm dalıyo oda misafir gelcek anne dedi ne misafiri bi teyzenler gelecekti onlarda gelemiyo bize kolay kolay kimse gelmez ki dedim veee keşke demeseydim geç haber almasaydım cok sevincektim geldiklerine ama suan sevinemiyoring

Kapıya cumaya gittim yazcam
Aşko artık gelcez dediklerine tamam demişsin Cuma’ya gitcez yazısı bile kurtarmaz seni
Aşko valla bilmiyorum ki çok uzaklaştım o konulardan kuzu yumurta çatlıyor olabilir mi acaba

Ohhh iyi yaptınız aşko keyfiniz bol olsun
Sağolasın bebeğim Güzeldi bayağı ya ama çok yoruldum
Aşkım hiç anlamam ki ben öyle şeyler. Göbek kaldırtıyorum arada ananneme ama yumurtlama zamanını hiç düşünmedim he. Kayınvalidem de uzaktan okuyarak kaldırıyor sağolsun
Aşko ben uzak kaldım bu gün eşimle haftasonu kaçamağı yaptık

Haklısın kuzum çok yıpranıyoruz bu süreçte yoruluyoruz strese giriyoruz bu dinlenme ayında güzel güzel kafanı dinle gez eğlen
Ay öyle yapıyorum valla bebeğim eski günler aklıma geldi resmen aşko ya ben seni rüyamda görmüştüm ya bu ay senin olacak bence bugün o aklıma geldi aşko benim rüyalar genelde çıkar hamile gördüğüm bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenirdik aslında ben gördüğümde zaten hamilelermiş ama bana geç söylediler ayrıca hamile kişilerin bebişerinin rüyamda cinsiyetini görürüm çoğu kişide tuttu

Ahahaha inşallah kuzum belkide olur ben çok sevinirim açıkçası aşkom rüyasında görmüştü derimmm

Ahaha aşko ya resmen büyük konuşmuşsun

Tiroid ilacindan o canim bende,ablam da ilk kullandigimizda öyle olmuştuk normal yani sıkınti yok, inşallah 3-5güne geçer
Şükür aşkom iyiyim dizi izliyorduk çay çekirdek meyve derken gece olmuş birazdan uyumaga gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…