- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.441
Asko dun test yaptim yoktu bisey. Endometrium ince dedi yani rahim ince dedi doktor adet oldugun icin. Bebek degildir klomen yapmistir oyle ümit ediyorum adetim bitti gibi bisey 4. Gun bugunKaçıncı gün bugün beybi?
Korkma askım belki klomenin etkisidir kullandım demiştin ya..
Adet sanarken hormon falan derken bebek yerleşiyomuş bide
Ayy kıpkırmızı maşallahBat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Salıya saglık ocagından randevu aldım carsambada sonuc Cıkar inşallahAyy kıpkırmızı maşallah
Hemen kan vermelisin çok heyecanlı
Oynuyor musun sende hahaVallaha mi gizzzzzwowwwwww bayılırım pubg mobile le
Benimde bu ay bi tuhaftı 4 gün sürdü normal herhaldeMucizemmm16 @Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Sen yinede doktora söyle bakalım aşkısı ne diycek ne zaman gidiceksin doktora pekiAsko dun test yaptim yoktu bisey. Endometrium ince dedi yani rahim ince dedi doktor adet oldugun icin. Bebek degildir klomen yapmistir oyle ümit ediyorum adetim bitti gibi bisey 4. Gun bugun
Herkese bi halley oluyo bu ayBenimde bu ay bi tuhaftı 4 gün sürdü normal herhalde
Kuzum eğer korkutuyorsa bi doktora görün istersen ama bu bence endişe edilecek bişey yok testte yapabilirsin ne olur ne olmazMucizemmm16 @Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Askim yaptim test negatif insallah dedigin gibidir sknti yasamamKuzum eğer korkutuyorsa bi doktora görün istersen ama bu bence endişe edilecek bişey yok testte yapabilirsin ne olur ne olmaz
Cuma gidicem kuzuSen yinede doktora söyle bakalım aşkısı ne diycek ne zaman gidiceksin doktora peki
Hava degisimide etkiliyor gerciBenimde bu ay bi tuhaftı 4 gün sürdü normal herhalde
Olabilir aşkoAskim yaptim test negatif insallah dedigin gibidir sknti yasamambelkide klomenin etkisi. Zaten bebis olmasin ustune gorme falan cunku ben tedaviye başladım ilac kullaniyorum
Valla canım dayanamadım paracetemol içtimKaranfil koy ilaç alma 12. Haftaya kadar sık dişini ben neden yatıyorum kız dedim ya doktor ilaç yazdı ama diren dedi direniyorum
her şeyi yaptım faydası yok parol içtim mecbur hemen kestiAşkım diş ağrısına kekik suyu yapıp ağzını çalkalasan belki iyi gelebilir.. karbonatlı tuzlu su gargarası da iyi gelebilir bebeğim.. aklıma başka hiç bişey gelmiyo
Ya kıyamam o diş ağrısı cok iyi bilirim
Benimde dişimi çekmedi gıcık doktor geçenlerde gittim hala ağrıyo ara ara
Kuzum aklima geldi annemde uzerinemi goruyosun acaba dedi. Dünde test yaptim bisey cikmadi
Doktora gittim persembe adetimin 1. Günü usg bakti doktor rahim gayet iyi dedi bi problem yok dedi. Ama ilk günüm oldugu icin yogunluk icin bisey diyemedim sormadim. Klomen mi kesti acaba adeti gecen ay klomen kullanmistim
Oynuyor musun sende haha
Olabilir kuzum ve ya rahim kendini hazırlıyordur gebeliğeHava degisimide etkiliyor gerci
Canım korkma çünkü haziranda ben 1 gün adet oldum düşün. bende öyle oldu klomen geçen ay kullandım adetim 2 gün geç geldi ve dediğin gibi bi gün normal diğer günler çok azdı. Bebiş yerini hazırlıyor diyelim güzel düşünelim güzel OlsunMucizemmm16 @Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95
Oynayak kızEvet canım oynuyorum fena değilimdirama bu aralar girmedim pek
Ayyy canım biliyor musum benide rüyalarında görmüşlerdi bi iki ay önce ve Oldu şükürler OlsunGeçen görümcem rüyasında beni hamile görmüş kızın olacaktı diyor yazmıştım ya dün gece de kuzenim yazmış beni kucağımda kız bebekle görmüş ve ikisinin dr bebek düşündüğümüzden haberi yokbunlar tesadüf olabilir mi kızlaaaaar
Ayy kızlar ya ben bu aralar uyku delisi oldum niye bilmiyorum mevsimden mi akşama kadar uyuyacağım kendimi zorla uyandirmasam gecede erkenden uykum geliyorCanım ben o konuyu bilmiyorum ama göbeği nasıl kaldırıyorsunuz sert hareketler falan mı yapılıyor. Bak benimde hep göbek düşme sorunum vardı taaa ki göbeğime bardak vurdurana kadar şükür o gün bugündür yok bendeistersen dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?