Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gün bugün beybi?
Korkma askım belki klomenin etkisidir kullandım demiştin ya..
Adet sanarken hormon falan derken bebek yerleşiyomuş bide
Asko dun test yaptim yoktu bisey. Endometrium ince dedi yani rahim ince dedi doktor adet oldugun icin. Bebek degildir klomen yapmistir oyle ümit ediyorum adetim bitti gibi bisey 4. Gun bugun

Benimde bu ay bi tuhaftı 4 gün sürdü normal herhalde

Kuzum eğer korkutuyorsa bi doktora görün istersen ama bu bence endişe edilecek bişey yok testte yapabilirsin ne olur ne olmaz

Kuzum eğer korkutuyorsa bi doktora görün istersen ama bu bence endişe edilecek bişey yok testte yapabilirsin ne olur ne olmaz
Askim yaptim test negatif insallah dedigin gibidir sknti yasamam belkide klomenin etkisi. Zaten bebis olmasin ustune gorme falan cunku ben tedaviye başladım ilac kullaniyorum

Karanfil koy ilaç alma 12. Haftaya kadar sık dişini ben neden yatıyorum kız dedim ya doktor ilaç yazdı ama diren dedi direniyorum
Valla canım dayanamadım paracetemol içtim ama okuduğum kadarıyla zaten hamilelikte sadece parol içilebilir
her şeyi yaptım faydası yok parol içtim mecbur hemen kesti ama kk de okudum sarımsağı sirkle ile kaynatıp ılıtıp suyunu gargara yapmalı diye ama bilemedim bide soğuk süt içmeliymiş yarın soracam dr eğer git dişçiye derse giderim

Ay bilmiyorum ki kuzum bende klomen tarzı birşeyler kullanmiştim aylar önce ama adetimi beklemeden ilaçla getiriyordu doktor duphastron la zaman kaybetmeyelim diye ama sonradan kendiliğinden normal adet oldum..

Doktora gidecekmiydin yine hiç belli olmaz bu işler ne hikayeler okuyoruz ilaç milac alırsın bilmeden en iyisi bır kez daha baktirmak

Canım korkma çünkü haziranda ben 1 gün adet oldum düşün. bende öyle oldu klomen geçen ay kullandım adetim 2 gün geç geldi ve dediğin gibi bi gün normal diğer günler çok azdı. Bebiş yerini hazırlıyor diyelim güzel düşünelim güzel Olsun

Ayyy canım biliyor musum benide rüyalarında görmüşlerdi bi iki ay önce ve Oldu şükürler Olsun darısı sana Olsun

Ayy kızlar ya ben bu aralar uyku delisi oldum niye bilmiyorum mevsimden mi akşama kadar uyuyacağım kendimi zorla uyandirmasam gecede erkenden uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…