- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.461
Anaaa görüyoringKızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi yaparanoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
İnşallah git der aşkım diş cok zor yaValla canım dayanamadım paracetemol içtimama okuduğum kadarıyla zaten hamilelikte sadece parol içilebilir
her şeyi yaptım faydası yok parol içtim mecbur hemen kestiama kk de okudum sarımsağı sirkle ile kaynatıp ılıtıp suyunu gargara yapmalı diye ama bilemedim bide soğuk süt içmeliymiş yarın soracam dr eğer git dişçiye derse giderim
Ay daha 5 gün vaarrrCuma gidicem kuzu
Ben net istiyorum aşkı bu negatif benim için çok yaşadık bunları ama içimde pır pır bir yandanAnaaa görüyoringsen beni buna etiketleyerek heveslendirdin aşkım cok geç
Ayyy kaç gün var bata aşkoKızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi yaparanoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
Nooo negatiifff anlıyo muçunBen net istiyorum aşkı bu negatif benim için çok yaşadık bunları ama içimde pır pır bir yandan
Asko 7 veya 8 gün oldu herhaldeNooo negatiifff anlıyo muçuncok heyecanlııığğğ aşkım ni zaman yumurtladın
Kızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi yaparanoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
Ay maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla seninledir bebişinBat günümhayırlı saglıklı gebeliktir inşallah rabbim gönlüne düşer herkese nasip etsin duanıza muhtacım
Kuzum her ay değişiyor bazı aylar bende çok yoğun oluyorum bazı aylar az kanamam oluyor ama kafana takılacaksa bir doktora sorman daha doğru olur ama sanmıyorum hormon değerlerinin bozulduğunuMucizemmm16 Demgey3 @bitliKedi @Annabelle1 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb ve diger kızlar @Lale95
Kizlar benim adetim afedersiniz ikinci gun kirmiziya dönük ve az yogunlukta. Bugun 4. Gün son 2 gün ise cok az kahverengi seklinde geliyor ped bile koymadim peçete ile idare ettim. Ped bana alerji yapiyor yani bugun bitti bitecek gibi. Ben normalde cok yoğun adet olan biriyim. Ben bu sekilde adeti dogum kontrol kullanirken olurdum geneldeİnsallah hormon degerlerim bozulmamistir bu ay aşılama var emeklerimiz boşuna gitsin istemem
Ayy aşkım valla senin yerine ben ortadan ikiye ayrılcam merakımdan heyecandanAsko 7 veya 8 gün oldu herhalde
İnşallah anlaşırlar aşko amin diyelimKesinlikle öyle diycem aşko
Değerlendirdim gitti aşkımister anlaşırlar ister anlaşmazlar onlara kaldı artıkın iş
Rahim ince dedi doktor. Usg bakti persembe günü. Ben asilama icin ilaclara basladim bugun 3. GünümAy bilmiyorum ki kuzum bende klomen tarzı birşeyler kullanmiştim aylar önce ama adetimi beklemeden ilaçla getiriyordu doktor duphastron la zaman kaybetmeyelim diye ama sonradan kendiliğinden normal adet oldum..
Doktora gidecekmiydin yine hiç belli olmaz bu işler ne hikayeler okuyoruz ilaç milac alırsın bilmeden en iyisi bır kez daha baktirmak
Asko bende golge gordumKızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi yaparanoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
Aaa aşk olsun böyle bir test resmine beni etiketlemeyi unutmuşsun tesadüf gördümKızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi yaparanoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
Tamam kuzum zaten yazarim. Erken yumurtlama olursa asilamanida o gun yapicam dediAy daha 5 gün vaarrrinşallah normal bişeydir bebeğim gidince etiketle muhakkak
Rahim ince dedi doktor. Usg bakti persembe günü. Ben asilama icin ilaclara basladim bugun 3. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?