Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gölge gibi bir şey gördüm ama yumurtlamanın üstünden 7-8 gün geçtiyse bugünlerde tutunmaya başlaması lazım net olarak 3 gün sonra çıkar
Ay hadi hayırlısı ben de heyecan yaptım
Hadi inşallah carsamba ve ya Perşembe tekrar test yaparim o zaman belli olur var mı yok mu

Mutlaka haber ver canım inşallah bebistir

Valla bana bebeklere verilen bulantı hapı verdiler ev doktorun dediki kusa kusa perişan olursa o zaman al yinede alma dedi bilmiyorım birde doktora danışmadan neden kullanıyorsun bir telefon açsana kuzum ya çok kızdım şuan sana cimdiklerdim valla burda olsan öyle yani

Canım benim doktorumda paracetamol alınabilir dedi sakınca yok dedi.. tabiki gerekmedikçe almamak lazım ama çok araştırmıştım bunu çoğunlukla zararı yok diye biliyorum.. çok gerekmedikçe bende almazdım o ayrı

Yok doğrudur gerekmedikçe vermezler ama ben ona kızarsım geldi Nasrettin hoca hikayesi gibi çok ağrı olmasa kullanmaz oda biliyorum da olsun ben şimdi kızarım bir dahiline daha çok dişini sıkar.

Demekki kaçırdım geçmiş olsun o halde testine gelince o halde Ovulasyon değerlendireceğiz daha yumurta büyümedi var büyümesine ama bol su ve yürümeye devam yalında tık diye büyür
Bebegim yumurtlama gördüm ben 7 gün oldu üstünden geceli ovulasyon tekrar koyu olmaya başlayınca tekrar mi yumurtlayacam ve ya hamile miyim bilmiyorum sabah ilk idrar değil tabi bı de HCG yaptım o da çok çok silik çizgi çıktı ilk 3 dk da. Kafam karıştı hem çok erken hem de inanamadım o çizgiye.

Bat 10 gün var canım ama çok erken değil mi sence ?
Gebelik testinin pozitif cikmasi icin cok erken evet yumurtlamadan 9 10 gün sonra silik cikiyor normalde senin 10 gün varsa 4 5 gün gecmistir yumurtlamadan. Ama sen benden önce yumurtladin hatirladigim bana 7 gün oldu sana daha cok olmasi gerek. Birde bazilarinin gebelikten önce ovulasyon u koyulasiyor yaa

Ben kızıma hamileyken benim beta 600 kusurdu regl gününde. Erken döllenme oluyor herhalde 6-12 gün diyor da nette ben herhalde 5 günde döllenme oluyor şimdiden çıktığına göre ama strip testler çok hassas 2 kusur de silik oluyor ben güvenemiyorum bu testlere

Ayy kızlar ya ben bu aralar uyku delisi oldum niye bilmiyorum mevsimden mi akşama kadar uyuyacağım kendimi zorla uyandirmasam gecede erkenden uykum geliyor
Canısı bebek desem olabilir mi
Çatlamadan kaç gün geçti canım çünkü benimde öcüler koyulaşmaya başlamıştı dilerim bebişin seninledir

Canısı sen de biliyorsun burda haftasonu dr var mı kimi arayayım haklısın ama diş bu İnan bunun vereceği zarar ilaçkinden daha fazla olabilir gerçi gidip çektireceğim yarın umarım dr açık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…