Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6-7 gün felandie canım. Sende erken çıkmıştı demi sanki ben öyle hatırlıyorum daha regline var demiştim sana erkenden başladın diye aah
Hahahah bana diyene bak sende benim gibi erken başladın ay ben 8. Gün başladım şükürler Olsun dilerim seninde gün gün koyulaşır bebişin seninledir

Ozaman gebelik vardır. Hcg yi Ovulasyon testi şh zannedip yükseliyor ondan öyle oluyor sen hcg yaparak sabahları devam et artma olacak mı ola bak 7 gün geçmişse bende seni hamile zannediyorum diyorum belki içime doğdu belli mi olur.yarın sabahtan itibaren sabahları yapasur o çıkar

Canısı sen de biliyorsun burda haftasonu dr var mı kimi arayayım haklısın ama diş bu İnan bunun vereceği zarar ilaçkinden daha fazla olabilir gerçi gidip çektireceğim yarın umarım dr açık olur
Yarın doktor olur ben cumadan diyorum Dr arasaydın birde haftasonu ev doktorunun nöbetçisi var aklında olsun tatil günleri için

ay hadi İnşallah hamissin doğrudur

Bende gölge görüyorum da inşallah test yanlış çıkarmaz ve hüsrana uğramam

Yok doğrudur gerekmedikçe vermezler ama ben ona kızarsım geldi Nasrettin hoca hikayesi gibi çok ağrı olmasa kullanmaz oda biliyorum da olsun ben şimdi kızarım bir dahiline daha çok dişini sıkar.

Haklısın canım ne iyi bari arkadaşsin kuzum benimmmm

Yumurtlamanin 7. Günündeyim.
Aşırı gazim var eşimin yanindan sürekli kaçıyorum.
Uykum geliyor 24 saat uyumak istiyorum. Ne bahar temizliği yapabildim ne spor.
Cok isim var cok . Gaza geldim bende bir ovülasyon testi yapayim miraclebeyb

Ayy Asko özür dilerimmmn dur sana özel ovu testlerimi atayım
Ayyy yerim seniii aşkım çok güzel yumurta oluşmuş baya koyu çıkmış ama gerçekten tekrar koyulaşmış ovu testleri yaaa hadi inşallah vardır Bence iki gün sonra gebelik testi yap kuzum amaaaa ikinci yumurtlama da olabilir değerlendirmeleri de ihmal etme aşko Belki ikiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…