- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.521
Hahahah bana diyene bak sende benim gibi erken başladın ay ben 8. Gün başladım6-7 gün felandie canım. Sende erken çıkmıştı demisanki ben öyle hatırlıyorum daha regline var demiştim sana erkenden başladın diye aah
Haklısın korkmakta ama yapma bebeğim güzel düşün bu kez güzel olucak hersey inşallahSakin kalmaya calisiyorum valla sonra hüzünle bitiyorkorkuyorum aşkım
Haha amiin kuzucumm dualarına talibimHahahah bana diyene bak sende benim gibi erken başladın ay ben 8. Gün başladımşükürler Olsun dilerim seninde gün gün koyulaşır bebişin seninledir
Amin inşallahHaklısın korkmakta ama yapma bebeğim güzel düşün bu kez güzel olucak hersey inşallah
Öyle yapicam artık4 gün sonra tekrarla aşko
Ayy elbette duam seninleHaha amiin kuzucumm dualarına talibimama çok tuhaf bir şekilde var olduğunu hissediyorum
MutlakaAyy elbette duam seninleevde hepinizle ay çok heycanlo yaptıkça beni etiketle
İyi hadi 3 gün daha bekleyelim bakalımÇarşamba yaparım canım varsa çıkar zaten net bir şekilde
Yok bence tembellik olabilir her ay bebek dedik reglimiz tek gun ŞaşmadiCanısı bebek desem olabilir mi
Çatlamadan kaç gün geçti canımçünkü benimde öcüler koyulaşmaya başlamıştı dilerim bebişin seninledir
Ozaman gebelik vardır. Hcg yi Ovulasyon testi şh zannedip yükseliyor ondan öyle oluyor sen hcg yaparak sabahları devam et artma olacak mı ola bak 7 gün geçmişse bende seni hamile zannediyorum diyorum belki içime doğdu belli mi olur.yarın sabahtan itibaren sabahları yapasur o çıkarBebegim yumurtlama gördüm ben 7 gün oldu üstünden geceli ovulasyon tekrar koyu olmaya başlayınca tekrar mi yumurtlayacam ve ya hamile miyim bilmiyorum sabah ilk idrar değil tabi bı de HCG yaptım o da çok çok silik çizgi çıktı ilk 3 dk da. Kafam karıştı hem çok erken hem de inanamadım o çizgiye.
Yarın doktor olur ben cumadan diyorum Dr arasaydın birde haftasonu ev doktorunun nöbetçisi var aklında olsun tatil günleri içinCanısı sen de biliyorsun burda haftasonu dr var mı kimi arayayımhaklısın ama diş bu İnan bunun vereceği zarar ilaçkinden daha fazla olabilir gerçi gidip çektireceğim yarın umarım dr açık olur
Ozaman gebelik vardır. Hcg yi Ovulasyon testi şh zannedip yükseliyor ondan öyle oluyor sen hcg yaparak sabahları devam et artma olacak mı ola bak 7 gün geçmişse bende seni hamile zannediyorum diyorum belki içime doğdu belli mi olur.yarın sabahtan itibaren sabahları yapasur o çıkar
Sen hergün bir test yap sabahları ben çok erkem öğrendim yumurtlama sonrası 4. Gün belirtilerim başladı benim teste 6. Gün ve 7. Gün gördüm o gölgeyi sonra devam yaptım ve koyulaştı inşallah sana da öyle oluray hadi İnşallah hamissin doğrudur
A bak ben onu bilmiyordum tatil için olduğunu sağol canımYarın doktor olur ben cumadan diyorum Dr arasaydın birde haftasonu ev doktorunun nöbetçisi var aklında olsun tatil günleri için
Bende gölge görüyorum da inşallah test yanlış çıkarmaz ve hüsrana uğramamSen hergün bir test yap sabahları ben çok erkem öğrendim yumurtlama sonrası 4. Gün belirtilerim başladı benim teste 6. Gün ve 7. Gün gördüm o gölgeyi sonra devam yaptım ve koyulaştı inşallah sana da öyle olur
Yok doğrudur gerekmedikçe vermezler ama ben ona kızarsım geldi Nasrettin hoca hikayesi gibi çok ağrı olmasa kullanmaz oda biliyorum da olsun ben şimdi kızarım bir dahiline daha çok dişini sıkar.
Belirtilerin neydi canim seninSen hergün bir test yap sabahları ben çok erkem öğrendim yumurtlama sonrası 4. Gün belirtilerim başladı benim teste 6. Gün ve 7. Gün gördüm o gölgeyi sonra devam yaptım ve koyulaştı inşallah sana da öyle olur
Ayyy yerim seniiiAyy Asko özür dilerimmmndur sana özel ovu testlerimi atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?