Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya sizler tecrubelisiniz benim başıma hiç böyle birşey gelmedi. Bugün beklenen adet günüm olmadı yarın. Cuma günü benden bulgur tanesi kadar iki kez peçete değen bir kan geldi. Yerleşme kanaması böyle mi olur? Bir de ne kadar zaman sonra kanda belirir acaba çok bilgi bulamadım hep soru sorulmuş. Yumurtlamam 20 21 Ekim gibi oldu. Kaset testler negatif veriyor

Safooş hafif çizgi mi var kız gebelik testinde?

Yumurtlamaya göre erken ama testlerde koyuluk Başyayla bilir hadi inshallah yaa
Dün akşam vardı bı gölge sonra içine şüphe düştü bu kaçıncı idrar bilmem sık sık tuvalete giderim sonra aklıma geldi öyle yaptım bu biraz daha belirgin çıktı düne göre

Dün akşam vardı bı gölge sonra içine şüphe düştü bu kaçıncı idrar bilmem sık sık tuvalete giderim sonra aklıma geldi öyle yaptım bu biraz daha belirgin çıktı düne göre

Ay hadi İnshaAllah yaaa güzel haberler alırız sendne canım ama baya erken öğrenmiş olacaksın stress yapmasan bari

Ayy Asko özür dilerimmmn dur sana özel ovu testlerimi atayım

Eklentiler

• 16671260264268278983753308101410.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 29
5 gün sonra belli olur canım eğer yerleşme kanamasiysa

Gayet relaxim şuan net görmeden negatif sayıyorum canım pek umutlanmak istemiyorum. Bu ay herkes silik çizgi görup regl oldu

Benim ki gölgeler golgesiydi asla.kabul etmiyory enim için negatiftr pembe çizgi görmeden asla inanmam birde hep aynı çıktı bir ilerleme yoktu kafam bozuldu yaaa .. gıcık oluyorum bu yüzden bu testlere.. lekenmem var adet oldum sanıyorum ama.yok adet değil.. canım sıkılıyor yaaa yoruldum bee

Doktora gidicem gidince adet olacaksın kanama görüyorum demesi için gitmek istemiyorum.. gebelik varmidiri bilemem ama.belirtilerim.var ufffff

Aynen bende öyle net gormeden ne hamileyim derim ne de kan veririm Kaç gün oldu regl geceli senin canim

Aynen bende öyle net gormeden ne hamileyim derim ne de kan veririm Kaç gün oldu regl geceli senin canim

Benim yeni regl günü geldi az kaldı desem

Aklımı bulandıran şu gebelik belirtileri ve birde hiç olmayan göğüs ucu hassasiyetim 3 gün önce başladı hala devam ediyor.. birde bu lekelenmelerin çok olduğunj okudum dinledim ilk aylarda oluyor diye işte kafam karıştı

Benim bu ayki reglin çok tuhaftı ilk gün hafif normal geldi sonra leke leke 4 gün bitti. Mevsim geçişten sanırım herkeste oldu.. bu belirtiler de bende de çok oldu vücut gebeliğe hazırlık yapıyor

İlk sana tutsun insallah amin
Benim bu ayki reglin çok tuhaftı ilk gün hafif normal geldi sonra leke leke 4 gün bitti. Mevsim geçişten sanırım herkeste oldu.. bu belirtiler de bende de çok oldu vücut gebeliğe hazırlık yapıyor

Benim de öyle bir başlasa sonra leke olsa neyse dicem.. benim haftalardır ara ara lekenemem oldu şuanda biraz daha yoğun ama.yine pedime filan gelmiyor..

Dediğin gibi canım bebiş varsa vardır yoksa gebeliğie hazırlık olarak görürüm ben de yani her türlü şükürler olsun Rabbime..

Sökülmez isem doktora gidicem İnshaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…