- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.481
İnsallah ya bide ikiz tutuyomus senin gönlünden benim icin hep geçen ikizHe tamam o zaman demekki bu seferlik böyle oldu az geldi adetin.. daha önce de dediğim gibi iyi işaret aslında adet düzeninde değişiklik İnshaAllah busefer tutacak canım
Dün akşam vardı bı gölge sonra içine şüphe düştü bu kaçıncı idrar bilmem sık sık tuvalete giderim sonra aklıma geldi öyle yaptım bu biraz daha belirgin çıktı düne göreSafooş hafif çizgi mi var kız gebelik testinde?
Yumurtlamaya göre erken ama testlerde koyuluk Başyayla bilir hadi inshallah yaa
İnsallah ya bide ikiz tutuyomus senin gönlünden benim icin hep geçen ikiz
Dün akşam vardı bı gölge sonra içine şüphe düştü bu kaçıncı idrar bilmem sık sık tuvalete giderim sonra aklıma geldi öyle yaptım bu biraz daha belirgin çıktı düne göre
Sakin kalmaya calisiyorum valla sonra hüzünle bitiyorAyy aşkım valla senin yerine ben ortadan ikiye ayrılcam merakımdan heyecandan
Ay inşallah sağlıkla ilerler varsa yoruldum canımAsko bende golge gordum
Ayy Asko özür dilerimmmnAaa aşk olsun böyle bir test resmine beni etiketlemeyi unutmuşsun tesadüf gördümkuzum valla çizgi görüyorum ama öyle gölge felan değil bildiğin gözüküyor bence birkaç güne tekrarla testini ovü koyulaştıysa vardır birşeylerrrr
Gayet relaxim şuan net görmeden negatif sayıyorum canımAy hadi İnshaAllah yaaa güzel haberler alırız sendne canım ama baya erken öğrenmiş olacaksın stress yapmasan bari
5 gün sonra belli olur canım eğer yerleşme kanamasiysaKızlar ya sizler tecrubelisiniz benim başıma hiç böyle birşey gelmedi. Bugün beklenen adet günüm olmadı yarın. Cuma günü benden bulgur tanesi kadar iki kez peçete değen bir kan geldi. Yerleşme kanaması böyle mi olur? Bir de ne kadar zaman sonra kanda belirir acaba çok bilgi bulamadım hep soru sorulmuş. Yumurtlamam 20 21 Ekim gibi oldu. Kaset testler negatif veriyor
İlk sana tutsun insallah amin
Amiiiin amiiiiiiiiin isnhaAllahhh .
Gayet relaxim şuan net görmeden negatif sayıyorum canımpek umutlanmak istemiyorum. Bu ay herkes silik çizgi görup regl oldu
Aynen bende öyle net gormeden ne hamileyim derim ne de kan veririmBenim ki gölgeler golgesiydi asla.kabul etmiyory enim için negatiftr pembe çizgi görmeden asla inanmam birde hep aynı çıktı bir ilerleme yoktu kafam bozuldu yaaa .. gıcık oluyorum bu yüzden bu testlere.. lekenmem var adet oldum sanıyorum ama.yok adet değil.. canım sıkılıyor yaaayoruldum bee
Doktora gidicem gidince adet olacaksın kanama görüyorum demesi için gitmek istemiyorum.. gebelik varmidiri bilemem ama.belirtilerim.var ufffff
Aynen bende öyle net gormeden ne hamileyim derim ne de kan veririmKaç gün oldu regl geceli senin canim
Bata kaç var canım bende gördüm çizgiyiKızlar benim ovu 2 gündür koyu çıkıyor bı de gebelik yapayım dedim hafif kasıklarımda ara ara sancı giriyor çok erken değil mi yaparanoyak oldum iyice no heveslenmekk Mucizemmm16 @000umutlu000 @Ginnys @mucizeOldu M Mavimiresl My_Moonlight06 ve diğer kizcelerimEki Görüntüle 3153385
Benim bu ayki reglin çok tuhaftı ilk gün hafif normal geldi sonra leke leke 4 gün bitti. Mevsim geçişten sanırım herkeste oldu.. bu belirtiler de bende de çok oldu vücut gebeliğe hazırlık yapıyorBenim yeni regl günü geldi az kaldı desem
Aklımı bulandıran şu gebelik belirtileri ve birde hiç olmayan göğüs ucu hassasiyetim 3 gün önce başladı hala devam ediyor.. birde bu lekelenmelerin çok olduğunj okudum dinledim ilk aylarda oluyor diye işte kafam karıştı
Aşkım 10 gün varBata kaç var canım bende gördüm çizgiyi
Ben gölge gibi bir şey gördüm ama yumurtlamanın üstünden 7-8 gün geçtiyse bugünlerde tutunmaya başlaması lazım net olarak 3 gün sonra çıkarAşkım 10 gün var
İlk sana tutsun insallah amin
Benim bu ayki reglin çok tuhaftı ilk gün hafif normal geldi sonra leke leke 4 gün bitti. Mevsim geçişten sanırım herkeste oldu.. bu belirtiler de bende de çok oldu vücut gebeliğe hazırlık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?